2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044417 بازدید | 684388 پست
دخترا  من سونو شدم نی نی خوب خداروشکر

خدارو هزار بار شکر🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
آره حق باتوست اون موقع که نوزادم رو از دست دادم گفتم گریه بچه نعمته میگفتم دفعه بعد با گریش ناراح ...

سلام عزیزم

با تشکر از

@چیکا1‍ 

جون که خیلی خوب بهت راهنمایی و دلداری میده

تو شرایطی که هستی سعی کن از اطرافیان کمک بگیری 

اگر میتونی یکی دو روز در هفته برو خونه مادرت 

یا بگو اونا بیشتر بیان سر بزنن و پیشت باشن

اینطوری زودتر سرپا میشی

افسردگی هم طبیعیه زمان بگذره بهتر میشی. 

بودن کمک و همراه کنارت، بهترشدنت رو سرعت می بخشه

مشکلاتی که ازش حرف میزنی همه شون الحمدلله حل شدنیه

با آرامش بیشتر این لحظه های ناب رو بگذرون😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه یه راهنمایی به من بکنید من پیش انصاری پور بودم خیلی بی دقتن الان موندم برم مام یا همون اب ...

انصاری پور فک کنم تو ابن سینا هم هست؟؟ والا چند سال پیش که دکترای جنین شناس ابن سینا دو تا مرد بودن سن هم داشتن معلوم بود با تجربه هم هستن الانم من چند بار رفتم دکتراشون انگار عوض شدن . ولی کلا دستگاه و بخش جنین شناسی ابن سینا خیلی پیشرفته هست . منکه از همه کار های که ادنجا انجام دادم راضی بودم . البته قبلا خیلی خلوت بود رسیدگی و همه چی بهتر بود الان خیلی شلوغ شده یه کم کارا دیر راه میوفتن . من دکتر معترف این سری انجام دادم به نظرم واقعا دکتر فهمیده صبور و مهربونی هست . درسته مثبت شدن به خیلی چیزا بستگی داره ولی واقعا پزشک هم بی تاثیر نیست با داروهای که میده و دقتش . ببخش طولانی شد حالا باز ریپلایی میکنم یه چی تعریف میکنم از انتقال قبلیم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بهترین و خوشمزه ترین استامینوفن کودک چیه؟

والا مارکش نمیدونم ولی بچها با طعم توت فرنگی بهشون میدیم خیلی دوست دارن استامینوفن کودک مزه خاصی نداره که بچه بدش بیاد طعم دهنده هم اضافه میکنن معمولا شیرین هستن فرقی نداره

عزیزم میشه یه راهنمایی به من بکنید من پیش انصاری پور بودم خیلی بی دقتن الان موندم برم مام یا همون اب ...

حالا اگه انصاری پور همونه که ابن سینا هم هست زن داداش من بار اول با اون مثبت و دوتا دختر دوقلو به دنیا اورده . میگم که واسه همه شرایط یه جور نیست شاید یکی با یه دکتر نتیجه بگیره ولی کسی دیگه نه . من سری قبل که انتقال دادم که فک میکنم این چیزا هم تو منفی شدنم بی تاثیر نبودن اینه به من گفتن ساعت ۱۲ مثانه نیمه پر اتاق انتقال باشم دکترم ظفر دوست بود رفتم اونجا دراز کشیدم همه دکترا اومدن کارشون رو انجام دادن و رفتن من و دو نفر دیگه دکترمون طفر دوست بود همش انتظار کشیدیم دقیقا ۴ ساعت منتطر بودیم حتی ببخشید یه ساعتی هم پاهامون بالا و اون دستگاه که واژن رو باز میکنن واسه انتقال هم زده بودن واسمون که واقعا تحملش وحشتناک بود من خیلی اذیت شدم سردم بود به شدت دسشویی داشتم . خیلی هم غر زدم و بهشون حرف زدم که چرا وقتی هنو دکتر نیومده پوزیشن ما باید این باشه وقت انتقال هم به شدت اذیت شدم تا اون حدی که نزاشتم خوب اون سون هست فک کنم میزنن که جنین رو انتقال بدن خوب بزنن بعدش هم سریع یه دیقه بعد رفتم دسشویی داشتم میترکیدم واقعا بدنم با اون چند ساعت انتظار خسته شده بود😥😥 بعدش که منفی شدم شوهرم به شوخی میگفت من میدونم تو هی سریع رفتی دسشویی هی تو توالت فرنگی اونجا انداختیش نیاوردیش اصل😅😅😅😅 ارامش واقعا تاثیر داره این سری تا رفتم دراز کشیدم خداروشکر دکتر به موقع اومد انتقال داد ارامش داشتم و مثبت شدم ایشالا واسه شما هم اتفاقای خوب بیوفته هر چی خواست خدا هست واستون محیا بشه 😘😘

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

دخترا من امروز آخرین ویزیت ام با دکتر تمیزی بود من ارجاع دادند به گاندی پیش خانم دکتر سودابه متین عزیرانی که مام بودند ایشون می شناسند؟

اصلا تا حالا گاندی رفتید

می خوام یه پیش زمینه ای داشته باشم

البته ان تی وازمایش گفتند همین مام انجام بدم

شادی صدام کنید
ازمایش من فردا هست ولی امروز یکی خودم رفتم دادم بتا شده۸۶ خیلی کم نیست؟

مبارک باشه عزیزم. اصلا به مقدار بتا فکر نکن. من که قبلا گفتم برای من با سه تا ساک بتا شده بود 150.

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بدنم خارش و سوزش و دون دونی شده حساسیت دارویی مترونیدازول خوردم خیلی پخش شده همه جام چه دارویی خ ...

انتی هیستامین زیاده برای خارش و سوزش ولی شما چون شیردهی داری و اکثر انای هیستامین توی شیر هم وارد میشه والا نمیدونم کدوم پیشنهاد بدم بنظرم باید با دکتر مشورت کنی

۹

ان شاء الله که با خبر مثبت شدن میای 🤲🤲