2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044605 بازدید | 684400 پست
خداروشکر عزیزم  با شناختی که ازت دارم و البته خودمم دقیقا همینطور بودم امروز و فردا حالت خوبه ...

ممنونم گلم

بله من کاملا حرف تون تایید می کنم نهایت تا ۴۸ ساعت آرومم دوباره فکر وخیال

این بار هم که سونوی ان تی.کی باید من جمع کنه

شادی صدام کنید
دوستان یه نظر سنجی بهم میدید من بین مام و ابن سینا موندم اگه مام برم هزینش بیشتره و از هارو از اول ا ...

من که نظرمو گفتم قطعا برو مام تفاوت هزینش مگه چقده با ابن سینا نهایت اندازه ی انتقال اضافه باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا میشه برای منم دعا کنید؟ اینقدر استرس دارم که دلم مثل سیر و سرکه میجوشه همش. هی میگم نکنه جنین ...

من برات صلوات فرستادم ولی اصلا نگران نباش‌ هر دوشون صحیح وسلامتن

شادی صدام کنید
سلام من روز پانزدهم انتقالم دیروز بی بی چک مثبت شد امروز هم مثبت شد ولی کمرنگتر از دیروز.بنظرتون نگر ...

مبارک باشه 

انشاا...ازمایش هم مثبت میشی

بعد هی بیای اینجا بگی استرس سونوی قلب

ان تی

غربالگری

شادی صدام کنید
ممنونم گلم بله من کاملا حرف تون تایید می کنم نهایت تا ۴۸ ساعت آرومم دوباره فکر وخیال این بار هم که ...

عزیزم تا آخرش همینه 

منم همش میگم چطور دیگه‌سونو ندارم تا ۲۸ هفته چیکار کنم 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

من این مدت اصلا وقت نکردم یه کم به حس وحال باداری ام فکر کنم

شب وروزم شده سونو.امروز یه جوری زل زدم به دکترم اخر گفت چرا من نکاه می کنی مانیتور نگاه کن لذت ببر گفتم منتظرم شما چیزی بگید گفت من قصد ندارم چیزی بگم همون اول گفت سالمه.بعدم کلی نصیحتم کرد که تا اخر ۹ ماه چیزی ازت نمی مونه اینجوری بسپارش به خدا

شادی صدام کنید
من دکتر شه بخش میرم خیلی با دقت با این که سرش خیلی شلوغه هر بار کل پرونده رو از اول نگا میکنه من چون ...

منم خودم تصمیم گرفتم اگه دوباره ابن سینا ادامه بدم شه بخش برم حالا ببینم خدا چی میخواد