2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@19raha خانم معلم میشه مارو راهنمایی کنید🌻✨️

بله عزیزم هرسئوالی دارید بپرسید.

آزمون یکم سخته اما مصاحبه راحت بود.

4ماه خوندم و بنظرم نقطه قوتم زیاد تست زدن بود.

مصاحبه هم همه مسائل گزینشی مورد بررسی قرار میگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من میخوام کیفیت بخش شرکت کنم چون پارسال دیدم رشته حسابداری هم میخوان برا کیفیت بخشی تنها راه استخدام ...

منم حسابداری ام یه دوره اونقد امیدوار بودم کلی خوندم تهش مارو نخواستن

بله عزیزم هرسئوالی دارید بپرسید.آزمون یکم سخته اما مصاحبه راحت بود.4ماه خوندم و بنظرم نقطه قوتم زیاد ...

چ چیزاییی سوال میکن*؟ توی مصاحبهء؟

درسای عمومی هیج وقت تغییر نمیکنن؟  آخه میخان عمومی ها رو از الان بخونم میگم نکنه تا یک سال و نیم دیک تغییر کنه؟

بچه ها به نظرتون تک درس بخونیم یا از هر سه حیطه همزمان ؟

چون فرصت کمه باید از هر سه حیطه باهم بخونیم،یا حداقل از اختصاصی و عمومی باهم بخونیم تهش هرچی وقت موند تخصصی بخونیم

کلا نمره چند قبولی

رقابتیه یه جا هست با 140قبولن جای هم هست با 200رد میشن 

ولی معمولا مراکز استان چون بومی نداره و ظرفیتش بیشتره نمره کتبیش کمتره 

ولی اوضاع تو مصاحبه خراب میشه ملیتی کتبی بالا ها حذف میشن اونا که با بدبختی صدمی افتادن بالا حد نصاب قبول میشن اینو از من داشته باش که سه بار کارنامه سبز میشم

امسال برا اولین بارکارنامه سبزشدمگفتم دیگه به آرزوی چندین سالمه رسیدمومصاحبه رفتم وچقدسختی کشیدمآخرش ...

منمدقیقا انقدر هم نمره کتبیم خوب شده بود . خدا ازشون نگذره همه چیم عالی بود حقم رو خوردن 

چ چیزاییی سوال میکن*؟ توی مصاحبهء؟درسای عمومی هیج وقت تغییر نمیکنن؟ آخه میخان عمومی ها رو از الان ب ...

چرا یک سال ونیم؟؟برای آزمون امسال بخون معلوم نیست سال بعد شرایط چجوری باشه ماده ۲۸ بردارن یا نه

منم حسابداری ام یه دوره اونقد امیدوار بودم کلی خوندم تهش مارو نخواستن

عزیزم کیفیت بخشی پارسال همه رشته ها و حسابداری هم میخواست اما آموزگاری و دبیری نخواستن شهر ما هنرآموز هم نخواست