2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044488 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه یه راهنمایی به من بکنید من پیش انصاری پور بودم خیلی بی دقتن الان موندم برم مام یا همون اب ...

من دکتر شه بخش میرم خیلی با دقت با این که سرش خیلی شلوغه هر بار کل پرونده رو از اول نگا میکنه من چون گیجم هر بار هر سوال رو صد دفع مپرسم اون همچنان صبور جواب میده😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خداروشکر😍😍😍ایشالا120سال بتپه قلب خوشگلش🙏💜

مرسی قربونت برم  انشالله قسمت همه بشه چی کشیدم تا امروز واقعا سخت بود خدا به همه ما قدرت بده 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
مرسی قربونت برم  انشالله قسمت همه بشه چی کشیدم تا امروز واقعا سخت بود خدا به همه ما قدرت بده&nb ...

واقعاخیلی لحظات سختیه هرلحظه اش پرازاسترسه تابچه بیادتوبقلتون انشاالله خیالتون راحت شه ،میفهمم چی میگی خواهر،انشاالله قسمت منتظراش😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
قربونت😍  دکتر محسن روز رخ  فوق تخصص جراحی اطفال هست کارش عالیه بنظرم ببری پیش این دکتر ب ...

خیلی لطف کردی🙌🙌🙌🙏🙏🙏🙏

اتفاقا دنبال بهترین بودم

ولی کاربرای نفق توی نی نی سایت همه لغو کاربری هستن یا دیگه نی نی سایت نمی آیند که آدمو راهنمایی کنند.

حتما توی نی نی سایت میزنم میبینم

باز شما اگه اطلاعات جدیدی گرفتی بهم اطلاع بده.

😉

دخترا  من سونو شدم نی نی خوب خداروشکر

خداروشکر عزیزم 

با شناختی که ازت دارم و البته خودمم دقیقا همینطور بودم امروز و فردا حالت خوبه خیالت راحته دوباره نگرانی تا ان تی. 😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..