2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044447 بازدید | 684389 پست
چی بگم عزیزم خوب دکتر دلیل باردار نشدنم رو سن بالا و کیفیت پایین تخمک میدونه. پیشنهاد اهدایی بهم داد ...

ببین اون فولیکولایی که دیر رشد میکنن بهترن، معمولا جنینای بهتری تشکیل میشه فقط باید دکترت بلد باشه چه جوری دوز داروهاتو‌ تنظیم کنه، من خودم فولیکولام خیلی خوب رشد میکنن ولی همشون ‌پوچن متاسفانه ، به نظرم به خاطر داروهای ایرانی هم‌هست که بدن بعضیا جواب نمیده بهشون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دخترا من فردا سونو دارم برای چکاپ رشد جنین

ای جوووونه دلم، قابل باشم دعا می کنم با بهترین خبرا بیای پیشمون

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  ختنه به روش حلقه بچم دو ساعت گریه تمام کرد صب هم بیقراری کرده به روش سنتی گریه اش چقد ...

سلام عزیزم مبارکه. اوردیمش خونه حدود نیم ساعت گریه کرد که شیر دادم اروم شد خدایی اصلا بچم اذیت نشد همون یکی دوبار اول ادرارش میسوزونه

خداياشكرت....❤️ 
دخترا  من سونو شدم نی نی خوب خداروشکر

سلام رفتم تگتون کنم بپرسم چیکار کردین از بس دیشب تا حالا یادتون بودم خواستم خاطرم جمع بشه چون خیلی استرس داشتین

حالا هم شکر خدا الحمدلله و خوشحالم آرامش گرفتین و مطمان شدین انشااله بقیه راهم با همین آرامش طی کنید و به سلامتی

برای حالت تهوع ات مربای بالنگ بخور البته به حرف من نخور سرچ کن بخور ولی من فقط صبحانه خوب می خورم م ...

عزیزدلم برای حالت تهوع تونستی سیرابی بخور، فوق العاده ست

من فردا میرم سنو انشالله که چیزی نباشه اخه میگن لکه بینی قهویی خطر ناک نیست و طبیعیه اما ما که با ای ...

الهی آمین ایشالا که چیزی نیست

مامانم هی میگه استرس نگیر این جور چیزا طبیعیه هیچ اتفاقی نمیوفته ولی من بازم تن و بدنم میلرزه میگم نکنه حنین دیگه نیست☹️

خداروشکر عزیزم لطفا اگه امکان داره هرکسی پست من رو میبینه برام دعا کنه امروز بتام صفر نباشه -چون من از این راه به کسی چیزی نگفتم کسی رو ندارم برام دعا کنه خواهش می‌کنم شما با قلب های پاک تون بخواین از خدا🌹🙏🏻

الهی صد هزاااااااار بار شکر، همیشه خوش خبر باشی، ان شاءالله با آرامش کامل این دوران رو سپری کنی و روی ماهشو ببینی. آمین

خداروشکر عزیزم لطفا اگه امکان داره هرکسی پست من رو میبینه برام دعا کنه امروز بتام صفر نباشه -چون من ...

می دونم به خدا اعتقاد داری پس بهش اعتمااااد کن، نفس عمیق بکش و بسپار به خودش. الهی بهترینها رو برات امروز نوشته باشه. آمین

منتظر خبر خوبت هستیم  

خداروشکر عزیزم لطفا اگه امکان داره هرکسی پست من رو میبینه برام دعا کنه امروز بتام صفر نباشه -چون من ...

عزیزدلم حتما برات دعا میکنم خدا پشت و پناهت انشالله که مثبتی💚💚💚

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍