2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ازمایش هام چند سال ازش گذشته مثله عکس رنگی پاپ اسمیر اینا تا یه سال قبوله برایه من همش برایه سال ...

خب عزیزم عکس رنگی فکر نکنم تکرار کنن چون مال منم که نشون خود دکتر دادم مال دو سال پیش بود-ولی واقعا یک سری چیزا ارزش تکرار دارن مثل همین پاپ اسمیر چون اصلا دکتر هم نگه میگن شش ماه یک بار یا سالانه خانومای درگیر درمان پاپ رو بدن چون جنین خوبم داشته باشیم رحم خوب نباشه به چه درد میخوره بذار باز چک بشی 

خب عزیزم عکس رنگی فکر نکنم تکرار کنن چون مال منم که نشون خود دکتر دادم مال دو سال پیش بود-ولی واقعا ...

باشه خواهر منم خیلی دودلم به خاطره بی نظمیش ول کن باب ابن سینا نمیرم انگار یادم رفته چه قدر عذابم دادن به امید خدا پریود بعدی مام نوبت میگیرم

امپول اچ سی جی داشتی؟؟ روزای چندم؟؟ به نظر نمیاد تا روز پانزدهم بی بی کاذب باشه  والا من برام ...

امپول اچ سی چهارروز قبل انتقال داشتم یعنی ۱۸ روز قبل.روز ششم هم بی بی زدم کامل منفی شد اگر تاثیر امپول بود قاعدتا اونموقع مثبت میشد

آی خیر ببینی. انشالله همینطور که مردم رو راهنمایی میکنی خدا کمکت کنه و حامله بشی. خیالم از ناشتایی ...

قربونت😍 

دکتر محسن روز رخ  فوق تخصص جراحی اطفال هست کارش عالیه بنظرم ببری پیش این دکتر بهتره حالا خودت هم در موردش تحقیق کن هرکسی رفته پیشش راضی بوده از عملش قبلا رییس بیمارستان مفید بود همون مفید عمل میکرد

امپول اچ سی چهارروز قبل انتقال داشتم یعنی ۱۸ روز قبل.روز ششم هم بی بی زدم کامل منفی شد اگر تاثیر امپ ...

پس مثبته دیگه قطعا 

وقتی فبلش بی بی چک منفی داشتی قطعا مثبته اونم که کمرنگ شده احتمالا زمان هاش متفاوت بوده و یا مارکاش متفاوت  بوده 

تبریک میگم بهت عزیزم ان شالله بقیه راه رو هم به سلامتی بگذرونی

دوتامارک یکسان دیروز و امروز تقریبا یکی بودن رنگشون

به به مبارکه عزیزم بیبی چک من تا روز ۱۵ که ازمایش دادم کمرنگ بود جوری که خواهرم تازه بعد از آزمایش خوشحالی کرد 😂

اینقدرررررر خوشحال میشم یکی مثبت میشه که حد نداره🥺🥺

خوب وقتی با اهدایی های متفاوت امتحان کردی و نشده قطعا مشکل از اسپرمه چرا اسپرم اهدایی نمیگیرین به جا ...

اخه اونقدم بی کیفیت نیست برم سراغ اهدایی،واینکه اونجوری بایدجنین اهدایی بگیرم ولی این جوری بازبچه ازژن همسرخودم میشه،چون من کنسرتخمدان داشتم شیمی درمانی شدم تو19سالگی تخمدانموبرداشتن حتمابایدتخمک اهدایی بگیرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود