2777
2789
عنوان

همسر اینده ام این شکلی بیاین عکس😀

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقران توشهر ما ازینا نی خواهر نییییی😂😭فکرکنم اگ تواین شهر بمونم تااخر مجرد میمونمهمه نی قلیونی و س ...

نمیدونم کدوم شهری ولی من هر روز صد تا ازین مدل قد و هیکل ها میبینم باور کنید😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

حالا این دوتا بدبخت چه گناهی کردن ب عنوان نمونه زشتی گذاشتیشون من اگ پسر بودم شانسم مثل این دوتا بود ...

بخدا همشون همین بودن رفتم هایلایت 

وقتی میرم توشهر ناامید برمیگردم خواهر 😭😭😂

کرمانم تازه مرکز استانه هااا

دریغ از یه ژن خوب!حروووم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
حالا پسرای داغووون ما ۹۹ونیم درصدشون همین شکلن ینی یدونه مثل اون مدل بالا نداریم چطوووور بشه از هر ص ...

وای خداوندا گناه منو ببخش ولی چقدر خندیدم به این بندگان خدا😂😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نمیدونم کدوم شهری ولی من هر روز صد تا ازین مدل قد و هیکل ها میبینم باور کنید😂

کجایی من بیام؟

😭😂من کرمانم پسراش داغووون 

خودمم پوستم سفیده توپرم 

یکی عین خودمو میخام ولی اینا همه نی قلیونی ریز و قیافه ندارن

بخدا همشون همین بودن رفتم هایلایت وقتی میرم توشهر ناامید برمیگردم خواهر 😭😭😂کرمانم تازه مرکز استان ...

سفید دوست داری کوچ کن شهرای شمال پسراشون سفیدن قشنگم ک هستن روشنفکرم ک هستن😂

من تورکا و کردا رو خیلی خوشم میاد قیافه هاشونو

وای خداوندا گناه منو ببخش ولی چقدر خندیدم به این بندگان خدا😂😂

😂😭😭😭تو بخند من گریه میکنم میرم بیرون ومیام😭

پسراتون زشت نیستن فقط خوش لباس نیستن، نمیدونن چی بپوشن که بهشون بیاد، چه مدل مویی بهشون میاد و... 

همشون یه مد اونجاست که از هم کپی میکنن. 

راستش جاهایی که اوضاع اقتصادیم خوب نیست مردا کمتر به خودشون میرسن. اما دخترا فرق داره

وای نه اتفاقا😅من هر وقت میرم بیرون اصلا خوب نمی بینمشانس شماست شهرتون خوب داره

ماهم که ازدواج کردیم دیگه این شانسمون به درد نمیخوره😂☹