2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
🌹🌹🌹🌹🌹  سلام دوستای عزیزم  من مرداد ماه انتقال جنینم برای بار سوم منفی شد اولین پریو ...

کسی واقعا نبود به من کمک کنه 😔😔😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همینم فکر کنم بیشتر اثر بیهوشیه که پشت سر هم بیهوش میشیم 

شاید هم چون من شهریور به فاصله ۱۰ روز دو بار بیهوش شدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید بچه ی اولتونه و تعیین جنسیت میخواین بکنین؟

عزیزم من دو تا دختر دارم اونا رو با داروی تحریک تخمدان تو اقدام اول باردار شدم پلی کیستیکم برایه این فکر میکردم زودی میشم گویا قسمت باهام بازی در میاره

دخترا  من سونو شدم نی نی خوب خداروشکر

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که بقیه بارداریت هم به سلامتی طی میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان یه نظر سنجی بهم میدید من بین مام و ابن سینا موندم اگه مام برم هزینش بیشتره و از هارو از اول ازم میگی ری یا همون ابن سینا ولی دکترمو عوض کنم یه بار دیگم گذاشتم کسی جوابمو نداد 😔😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم 😍 ایشالا که سلامت باشن . طبیعی بودن دختراتون؟ ابن سینا هم تقریبا ۱۲ تومن هزینه ۴ تای اولیه که ...

عزیزم میشه یه راهنمایی به من بکنید من پیش انصاری پور بودم خیلی بی دقتن الان موندم برم مام یا همون ابن سینا با یه دکتر دیگه به نظرت برایه تعییین جنسیت جنین شناسش خوبه من فقط مشکلم اینه تو مام هزینم خییییلی بالا میره

شرایطمون مثله همه منم دوتا دسته گل دارم شما کجا میرید من میخوام مام برم 

من رشت موسسه مهر میرم تهران رفت و امد برام سخته عزیزم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای