2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
من مدارکمو از مام گرفتم روز انتقال ولی وقت نکردیم ببریم بیمه تامین اجتماعی هنوز  دوس داشتم بدو ...

مدارکت ببر چون اونا همین جوری چند ماه طول میدن بدن.دوستم واسه وام علوم پزشکی که برای ناباروری میدن ثبت نام کردش بعد دوماه زنگ زد گفت چی شد پس؟بهش گفتن دیگه وام بستن گفتن بودجه رو میدیم بیمه ها اونا تصمیم بگیرن.بیمه هام معادل هزینه های مراکز دولتی میدن.

چی می دونم میگم مردم حامله میشن سرکار میرن یا بچه کوچیک دارند به بچه شونم می رسن دیگه اینجوری ام ه ...

من هم هفته ایی یه بار گاهی دوبار سرویس بهداشتی رو می شورم. ولی خونه جارو کشیدن و طی کشیدن با همسرمه. الان که خدا رو شکر لکه بینی و خونریزی ندارم حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم. البته فقط خیابون مسطح، سربالایی و سرپایینی نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انقدر ناراحت نباش.این اتفاق حتی برای کسایی که مشکلی هم ندارن ممکنه پیش بیاد.ولی حالا که دلیلش ...

27 سالمه و همسرم 28

من هرجای ایران باشه میرم

فقط یه سوال

من بیام تهران , رفت و امد هاش برای من که میکرو میکنن ,خطرناک نیست؟؟؟

اخه فک کنم نباید حرکت داشته باشم

استراحت مطلق لازمه

سلام عزیزم اینقد ب همسرت سخت نگیر اون چ گناهی کرده  برا خیلیا این مشکل هست الان و راهش هم میکر ...

شما هم اهوازی؟؟😔😍

من اهواز دکتر دادفر اینو بهم گفت

و البته قایدی گفت واریکسول عمل بشه

با میکرو باردار شدی شما؟؟؟

چندبار انجام دادی؟

حزودی الان چقدر میشه هزینش؟

هیچی نمیدونم از هزینش

عزیزم درکت میکنیم ماها هم اولش فکر نمی کردیم که قراره بیایم تو این راه  اولش برا هممون ی شوک ب ...

برای منم دعا کنید توروخدا

من تک فرزندم

خواهر برادر ندارم

هیچکسو ندارم

خودم تنهایی دارم این غمو میکشم....

توروخدا برام دعا کنید توی این بی کسی,بی کس تر نشم

😔😔😔😔

27 سالمه و همسرم 28 من هرجای ایران باشه میرم فقط یه سوال من بیام تهران , رفت و امد هاش برای من که ...

عزیزم ناراحت چی هستی؟ واریکوسل یا میکرو؟ 

ببین میکرو خیلی چیز ترسناکی نیست فقط صبر و حوصله میخواد و یه بدن سالم که بتونی تو این راه با هرچیزی کنار بیای. اصلا نترس چیز پیچیده ای نیست. 

خداياشكرت....❤️ 
برای منم دعا کنید توروخدا من تک فرزندم خواهر برادر ندارم هیچکسو ندارم خودم تنهایی دارم این غمو م ...

عزیزم اشکال نداره خدا بزرگه...حالا سنی هم که نداری🤭 انقدم غصه نخور رو کیفیت تخمک تاثیر می‌ذاره.هروقت دلت گرفت بیا اینجا ماها حوصله شنیدن حرفات داریم .از من بتو نصیحت تواین راه زیاد کسی مخصوصا فامیل در جریان کارات قرار نده بقول دوستم کاملا چراغ خاموش.برو کارات بکن انشالله که نتیجه میگیری.

کلا انتقال به وضعیت خودت ربط داره اینکه مثلا هایپر بشی یا نه اگه هایپر بشی معمولا دو ماه صبر میکنن ...

اخه گفته بودن مام فرش انتقال نمیده

برا همین برام سوال پیش اومده 

ممنونم که پاسخ دادید

اره سه صبح کیسه ابن پاره شد و ی ساعت بعدش دردم شروع شد و ۱۱ شب دخترم بدنیا اومد تازه برام بی حسی نخا ...

🥲🥲 خب خیلی اذیت شدی واقعا 

مهم اینه صحیح سلامت دخترت بغل کردی 😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..