2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
سلام مامانای عزیز😔 من دوماه پیش سقط داشتم ,یک ماه و نیمش بود باکلی ازمایس فهمیدیم همسرم هم واریکس ...

عزیزم سلام. متاسفم سقط رو تجربه کردی… خیلی دردش سنگینه ولی ما قوی تر از این دردیم. عزیزم میدونی بیشتر از ۸ میلیون بچه از طریق ای وی اف به دنیا اومده تا الان؟ حتما شما هم مامان میشی… میکرو هم الان خیلی فراگیر شده و تقریبا خیلی حاها فقط میکرو میکنن تا ای وی اف معمولی.

منم دو بار سقط داشتم. ذخیره تخمدانم کمی کمتر از سنمه. همسرم واریسکول درجه دو و سه داره. گفتن ربطی به نتیجه ای وی اف نداره و نیازی نیست عمل کنه. این ماهم داریم تخمک کشی میکنیم. ولی همسرم بخاطر سلامتش و اینکه واریسکول رو سطح تستوسترون تاثیر داره، میخواد عمل بکنه. ممکنه قبل انتقال و بعد فریز کردن تعداد خوبی جنین، طبیعی هم باز اقدام کنیم شاید خودمون بتونیم باردار بشیم. ولی علم خیلی پیشرفت کرده اصلا جای نگرانی نداره. نگران نباش. قوی باش. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 😍😍  اره منم برم بهداشت نزدیکمونه صدای قلبشو‌گوش بدم خیالم راحت بشه🥲

هرکاری که فکرو خیالتو راحت میکنه انجام بده استرس از هرچیزی بدتره. من‌گاهی دیگه اینقدر استرسی میشدم الکی به شوهرم میگفتم درد دارم بریم سونو😛😛😛حتی یادمه ۶ هفته که خونریزی کردم دکتر گفت یه قل داره سقط میشه ۱۰ هفته بیا پیشم. من ۸ هفته و ۲ روز بودم داشتم دیوونه میشدم که اون یکی حداقل سالم باشه ساعت ۶ صبح شوهرمو بیدار کردم الکی گفتم درد دارم🤣🤣🤣🤣در صورتی که کرم داشتم فقط😂😂😂اونم حساس سریع رفتیم سونو که دیدیم قلب هردو جوجه میزنه در کل این ۳۵ هفته دهن شوهر طفلیمو سرویس کردم😅😅

خداياشكرت....❤️ 
سلام مامانایی که توی مرکز مام ای وی اف کزدید خاستم بدونم چند وقت بعد ار پانکچر انتقال رو انجام میدن ...

کلا انتقال به وضعیت خودت ربط داره اینکه مثلا هایپر بشی یا نه

اگه هایپر بشی معمولا دو ماه صبر میکنن

ولی اگه هایپر نشی بسته به وضعیت رحم و تشخیص دکتر ممکنه  همون دوره انتقال بدن که بهش میگن جنین فرش

بچه‌ها من ممکنه فردا نهایت پس فردا امپول ازادسازی رو بزنم . توصیه ای برای پانکچر ندارین از نظر تغذیه ...

اگه هایپر شدی بعد پانکچر سفیده ی تخم مرغ باید بخوری مثلا ده تا در روز،امپول هم بهت میدن دور ناف بزنی

برای یبوست اب فراوون و سبزیجات خیلی موثر هستش ،انجیر هم خیلی خوبه ،آلو هم خیلی خوببه

عزیزم سلام. متاسفم سقط رو تجربه کردی… خیلی دردش سنگینه ولی ما قوی تر از این دردیم. عزیزم میدونی بیشت ...

دروغ چرا...

من قوی نیستم

شب و روز کارم گریه کردنه

روزی فکر نمیکردم به این جا برسم

توی تصوراتم اصلا نبود

نمیدونستم لقاح مصنوعی چیه

اونقدر حال روحیم بده که همسرم میگه طلاقت میدم

باید جدا بشی تا بتونی مامان بشی

شکستم ...

بخدا دیگه نمیکشم

میترسم میکرو نشه

الان حدود چقدر میشه هزینش؟

بیمه تکمیلی هم نداریم.

سلام مامانای عزیز😔 من دوماه پیش سقط داشتم ,یک ماه و نیمش بود باکلی ازمایس فهمیدیم همسرم هم واریکس ...

تجربه ی خوبی نداشتی عزیزم ،لطفاااااا غز نظر روحی مراقب خودت خیلیییییی باش 

امید داشته باش 😍

اره عزیزم

چرا نشه ،اینهمه ادم با میکرو باردار میشن 

فقط حتما علت سقط رو پیگیری کن عزیزم،تا. علت سقط رو پیگیری نکردی اقدام نکن باز

البته دکترها خودشون هم به شما راهنمایی میکنن

موفق باشی ♥️

تجربه ی خوبی نداشتی عزیزم ،لطفاااااا غز نظر روحی مراقب خودت خیلیییییی باش  امید داشته باش 😍 ...

گفتن مشکل از اسپرمه که ضعیفه

هم تحرکش پایینه,هم مورفولوژیش کمه

هم واریکسول

دکتر گفت بخاطر همین جنین نمونده

ولی من چجور تونستم باردار بشم ؟؟؟دکتره گفت نمیشی هیچوقت طبیعی

پس چرا یه بار شدم؟درسته افتاد ولی شدم...

حالا میترسم مبکرو

میترسم نشه ,نتونم.

کاش بمیرم دیگه راحت بشم از این غم 

گفتن مشکل از اسپرمه که ضعیفه هم تحرکش پایینه,هم مورفولوژیش کمه هم واریکسول دکتر گفت بخاطر همین جن ...

چرا میگی کاش بمیرم😔😔

ببین اکثر بچه هایی که اینحا هستن در مسیر میکرو و.. هستن و مشکلات ناباروری دارن

اصلاااا مسیر راحتی نیست ولی باید امید داشت و توکل کرد به خدای مهربون و دل رو سپرد به حکمت خدا

برای نا امیدی شما خیلیییی زوده (البته که سقط تجربه ی خیلی بدی هستش 😔و اثرات روحی بدی داره)

گاهی چون اسپرم ضعیفه جنین ضعیفی تشکیل میشه که سقط میشه

به نظرم قبل عمل همسرت با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

و حتما  اگه قراره عمل بشه بگرد یه دکتر خیلی خوب پیدا بکن عزیزم

اگه باید میکرو کنی خودتم باید آزمایش هایی بدی (البته شاید هم داده باشی)

روحیه در این مسیر خیلی مهمه(نمیگم من خودم نا امید نمیشم ،میشم ولی سعی میکنم احساسش زیاد  باقی نمونه و زود رد بشه و ادامه بدم)

نکران نباش،حل میشه به امید خدا😍

چرا میگی کاش بمیرم😔😔 ببین اکثر بچه هایی که اینحا هستن در مسیر میکرو و.. هستن و مشکلات ناباروری دا ...

من نه ازمایشی ندادم

فقط وقتی باردار شدم , ازمایش اولیه دادم که شامل چکاب عادی و ایدز و ..بود

دیگه هیچی ندادم

رویان تهران برم؟؟؟

خودم اهوازم

رفت و امد بد نیس واسه این عمل؟

فکر کنم مضر و سخته مسیر طی کردن...

از ناامیدی که تهشم....

واقعا ارزو میکنم بمیرم تا این راه و غم قطع بشه و خلاص بشم

قلبم تیکه تیکه شده ....

من نه ازمایشی ندادم فقط وقتی باردار شدم , ازمایش اولیه دادم که شامل چکاب عادی و ایدز و ..بود دیگه ...

عزیزم انقدر ناامید نباش . تو خیلی قوی تر از اونی هستی که فکرشو میکنی. من بعد سقط دوم زندگی برام بی معنی بود نفس کشیدن سخت. فکر نمیکردم بار دوم این انفاق برام بیوفته. ولی چاره ای نیست. نمیشه با طبیعت جنگید، باید از راه علم وارد شد. خیلی خوبه که ما زمونه‌ای هستیم که علم انقدرررر پیشرفت کزده که حتی جنین رو تست ژنتیکی میکنن. اگر ۵۰ سال پیش بود که حتس علم هم نمیتونست به کمکمون بیاد… چرا میکرو نشه، اصلا شاید بعد عمل همسرت انقدر اسپرمهاش خوب بشه باز طبیعی اقدام کنین. میکرو هم شانس موفقیتش زیاده و بیشتر از روش طبیعیه یه طورایی، تو هر ماه که طبیعی اقدام میکنی ۲۰ درصد شانس بارداری داری، ولی ای وی اف ۶۰ درصد، چون‌همه‌جیژ کنترل شده است، جنینهای زیادی تولید میشه، بهترین اسپرمها انتخاب میشن، محیط رحم رو اماده میکنن . ولی حتما همسرت با اورولژیست های دیگه هم صحبت کنه. با نظر یه دکتر نمیشه تصمیم گرفت

من نه ازمایشی ندادم فقط وقتی باردار شدم , ازمایش اولیه دادم که شامل چکاب عادی و ایدز و ..بود دیگه ...

عزیزم انقدر ناراحت نباش.این اتفاق حتی برای کسایی که مشکلی هم ندارن ممکنه پیش بیاد.ولی حالا که دلیلش زود فهمیدی  چون میگی مشکل اسپرم همسرت بهتره مرکزی انتخاب کنی که جنین شناسی خوبی داشته باشه.من پیشنهادم مراکز تهرانه.حالا باتوجه به شرایطتت ببین کدوم خوبه.الان بچه ها اکثرا رویان مام و ابن سینا میرن.واینکه میشه بگی چند سالته؟