2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044613 بازدید | 684400 پست
گلم واقعا ناراحت شدم برات، کامل درکت میکنم . نمیدونم دکترها به قول دوستان همیشه هواسشون نیست بنظرم گ ...

ممنونم عزیزم

من آندومتریوز شدید دارم که چسپندگی داده دهانه رحمم به قول اون دکتری که انتقال داد گفت بسته س!  اون رو هم باید بررسی کنن و هیستروسکوپی و حتی مشکل انعقادی و به قول شما خراش و .....

مشکلاتم زیادن من با داروها حالم خیلی بد میشه تهوع وحشتناک میگیرم خیلی سختی کشیدم اگه شکمم رو ببینی سیاااااه شده 🥺🥺🥺 کاش حداقل از سه تا یکیش میگرفت یا حداقل یکم بتا بالا بود آخه نیم !!!!!!!!!!

ممنونم عزیزم من آندومتریوز شدید دارم که چسپندگی داده دهانه رحمم به قول اون دکتری که انتقال داد گفت ...

با آندومتریوز برات انتقال دادن؟کدوم دکتر میری؟من دوستم اول آندومتریوزش عمل کرد بعدش انتقال دادن هرچند هنوز جواب نگرفته ولی دکترش میگفته آندومتریوز خودش باعث پس زدن جنینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم من آندومتریوز شدید دارم که چسپندگی داده دهانه رحمم به قول اون دکتری که انتقال داد گفت ...

عزیزم هیچ وقت این فکرو نکن منم دو دفعه اول همینو میگفتم دفعه سوم مثبت شدم بعد بتام افت کرد خیلی حالم گرفته شد

منم آندومتریوز دارم دفعه سوم هیسترو کردن رحمم مشکل نداشت ازمایش ایمنی دادم ک گفتن باید انوکسا بزنی جنینم بلاست بود نمیدونم چرا بازم بتام اومد پایین

عزیزم هیچ وقت این فکرو نکن منم دو دفعه اول همینو میگفتم دفعه سوم مثبت شدم بعد بتام افت کرد خیلی حالم ...

سلام بنظرتون مرکز مام خودش بریم بهتر پیگیری میکنن یا از مطب همون دکترهای مام منظورم شاید مطب بهتر از مرکز اهمیت بدن اینجور نیس؟

هرکاری که فکرو خیالتو راحت میکنه انجام بده استرس از هرچیزی بدتره. من‌گاهی دیگه اینقدر استرسی میشدم ا ...

وای درکت میکنم دقیقا 

تازه باید حواست ب دوتا باشه 😍😍 امان از دست تو چه کردی با شوهر 😅😅😅 

حالا من از دیشب چن تا حرکت زد یکم قانعم کرد رو ب راهه 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دروغ چرا... من قوی نیستم شب و روز کارم گریه کردنه روزی فکر نمیکردم به این جا برسم توی تصوراتم اص ...

سلام عزیزم اینقد ب همسرت سخت نگیر اون چ گناهی کرده 

برا خیلیا این مشکل هست الان و راهش هم میکروه سخته ولی شدنیه 

منم اهوازیم ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم به هیچ عنوان مرکز ناباروری اهواز نرو فقط پولت اعصابت هدر میده 

یکی از مراکز تهران‌رو انتخاب کن اگه پول داری برو مام ک خصوصیه رویان هم خوبه ارزون تره ولی برا ما شهرستانیا اونم راه دور خیلی رفت و آمد داره و اذیت کنندس بنظرم با رفت و آمد همون هزینه خصوصی درمیاد 

ایشالا نتیجه میگیری اینم ی امتحانه ک مادر قوی تری باشی برا بچت 

سلام بنظرتون مرکز مام خودش بریم بهتر پیگیری میکنن یا از مطب همون دکترهای مام منظورم شاید مطب بهتر از ...

دکترای مام تا جاییکه میدونم هیچ کدوم مطب بیرون ندارن همه ویزیتا تو خود مامه از لحاظ رسیدگی خیالت راحت باشه اصلا بکی از دلایلی ک نوبت دهیش طول میکشه همینه هر مریض کلی داخله و بررسی میشه ‌دستگاه سونو هم داپلره 

سلام مامانایی که توی مرکز مام ای وی اف کزدید خاستم بدونم چند وقت بعد ار پانکچر انتقال رو انجام میدن ...

سلام عزیزم اگه هایپر نشی پریود پانکچر نه پریود بعدی میتونی بری انتقال 

من سال یک بارداری طبیعی و سالم ۷ سال قبل داشتم ،یک بارداری طبیعی که منجر به سقط سه ماهه شد سال گذشته داشتم ولی بعد از سقط متاسفانه دیگه طبیعی باردار نشدم و رفتم تو پروسه ivf اولین انتقال جنینم رو انجام دادم و علیرغم بیبی چک منفی امروز باید برم آزمایش ،اما چقدر حس تلخی ه چون تقریبا معلومه جوابش منفی ه.

دروغ چرا... من قوی نیستم شب و روز کارم گریه کردنه روزی فکر نمیکردم به این جا برسم توی تصوراتم اص ...

عزیزم درکت میکنیم ماها هم اولش فکر نمی کردیم که قراره بیایم تو این راه 

اولش برا هممون ی شوک بزرگ بود و شب و روز گریه میکردیم ولی خدا وقتی مشکلی رو میده کم کم توان مقابله باهاش رو هم میده به ادم 

کم کم با قضیه کنار میای و وارد درمان میشی 

چرا نتونی مادر بشی الان همه ماها که اینجا بچه داریم یا بارداریم با ای وی اف و میکرو باردار شدیم و خداروشکر بچه هامونم سالم و خوبن 

هرکاری که فکرو خیالتو راحت میکنه انجام بده استرس از هرچیزی بدتره. من‌گاهی دیگه اینقدر استرسی میشدم ا ...

چیکا جان عزیزم علت خونریزی چی بود؟ شما به خواست خودتون سرکلاژ شدی منم دوقلو باردارم دوشنبه وقت ان تی دارم همش میگم طول سرویکس هر چی بود بگم سرکلاژ هم واسم انجام بدن فقط از درد اونم میترسم نمیدونم چکار کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دکترای مام تا جاییکه میدونم هیچ کدوم مطب بیرون ندارن همه ویزیتا تو خود مامه از لحاظ رسیدگی خیالت راح ...

ممنون گلم که با حوصله و مهربونی همیشه تجربه ها رو  در اختیارمون میذاری💖🌺