2777
2789
عنوان

طلاق بگیرید

128 بازدید | 16 پست

اگه میبنی شوهرت مشکل جدی داره وعقدی اما از حرف مردم میترسی طلاق بگیر قبل اینکه عروسی کنی 

اگه عروسی کردی و اول زندگیته و بچه نداری قبل اینکه بچه ای به این دنیا بیاد طلاق بگیر 

اگه یدونه بچه داری نزار دومی بیاد جهنم نکن این دنیارو

اگه یدونه بچه داری و کوچیکه بخاطرش نمون نساز زندگی نکن به خیال خودت لطف میکنی نیست عزیز من لطف نیست چون شما دو نفر برای یک نفر دیگه دارید ادامه میدین تو این زندگی چه عشق و محبت و دوست داشتنی هس چه ارامشی هست؟

پس ضعیفی خودتو نزار به پای بچه ۴ روز دیگه هم سرش منت نزار بخاطر تو موندیم 🤮

اون پدر برای مهریه طلاق نداد 

اون مادر بخاطر ضعف و کمبود عزت نفس و حرف مردم طلاق نگرفت 

در اینده به دختر ۲۰ ساله میگن بخاطر تو موندیم و زندگی کردیم 

حالم بهم میخوره از زندگی کردنتون 

از باهم بودنتون 

که حتی کوچکترین مسائل شخصی رو بلد نبودید حلش کنید

خداروشکر که ازدوجا کم شده😗یه مشت نابلد وارد زندگی مشترک میشن یه بچه مثل منو به آتش میکشونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پدرو مادرت طلاق گرفتن یانه؟ و به نظرت طلاق میگرفتن بهتر میشد واسه هر سه تون؟

وقتی تهش طلاق بود چرا اولش اینکارو نکردن؟

درد نداشت داشت ولی تموم میشد یااستپ میشد 

حداقل مثل الان ۲۰ سال زجرکش نمیشدیم

گل گفتی 

پدرمادرمنم دوتا نابلدِ بشدت داغون بودن 

از اول مشکل داشتن اما همچنان تلاش کردن بچه دار بشن چون مردم میگفتن چرا بچه ندارید!

مامانم واسه این طلاق نگرفت که خانواده حمایت گر نداشت ، عزت نفس نداشت از حرف مردم میترسید

الانم من ۳۰ سالمه سر من منت میزارن

لعنت بهشون

زندگی خودشون گند بود ،زندگی مارو هم به همون منجلاب تبدیل کردن

حتی ازدواجم کنی به گند زدنشون به زندگی تون ادامه میدن

وقتی تهش طلاق بود چرا اولش اینکارو نکردن؟درد نداشت داشت ولی تموم میشد یااستپ میشد حداقل مثل الان ۲۰ ...

به نظر من بچه ای  که پدرومادرش جداشده باشن،و تک والد باشه ،خیلی بهتره تا بچه ای که توی زندگی هر روز شاهد دعوا وکتک کاری و جنگ پدرو مادرشه و به اسم بخاطر بچم موندم هم خودش میسوزه هم بچه و هم آیندش

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
منم تجربه داشتم که بخاطر حرف مردم جدا نشدم و بعدش پشیمون شدم هر چی بیشتر بگذره باتلاق عمیق تر میشه

شمابچه داری ؟

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱