2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست
خیلی دوست دارم تو مثبت شی ، انشالله مثبت میشی 

امید به خدا

یعنی اگر مثبت بشه خیلی ها باید امیدوار بشن چون جنینم حداقلی بود

میگن ناف تیر بکشه نشونه خوبیه

حالا من از روز ۶ همش تیر میکشید پشن نافم و زیر نافم، حالا ببینیم چی میشه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
به نظرم توی این مدت دیگه لازم نیست ، بخصوص که الان هر شب آمپول تزریق میکنی اون هم به شکمت درسته؟

اره خودمم فک میکنم زیادیشم خوب نباشه، دوتا آمپول تزیق میکنم دورناف

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودمم فک میکنم زیادیشم خوب نباشه، دوتا آمپول تزیق میکنم دورناف

بچه های دیگه نظرشما چیه؟روغن مالی کنم یانه کی تجربه داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
متاسفانه جواب آزمایشم منفی شد🥺🥺

عزییییزم به زودی دلت شاد میشه

من گفتم حتما لکه های لانه گزینی بوده ، پس برای پریدی بوده؟ با آمپول و شیاف با پریدی امده؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
ممنون عزیزم داروخانه کجا بود ؟ بعد شما میگی پرونده یعنی پرونده پزشکیتو رفتی از مرکزتون گرفتی اخه من ...

من اصفهان هستم و خود دکترم گفت برو داروخانه دکتر بخیتیاری، شماره تماسش رو الان ندارم، ولی سرچ کنین تمام اطلاعاتش روروبله براتون میاره عزیزم ،حالا منظورم همون پرونده ای هست که هرموقع میرین پیش دکترتون تمام موارد رو داخلش یاداشت میکنن. من ی پوشه دارم تمام آزمایشات و جواب ها و هرچیزی که از شروع پروسه درمان و مراجعه به دکتر برای بارداری دارم داخلش میگذارم، حالا هربار میرفتم مطب پیش دکتر آزمایش جدید یا سونو و روند کارم رو داخل پرونده ام هم یاداشت میکنن، که این پرونده هم همراه خودمه، البته مرکز که برم پروندم دست خودشونه و بهم نمیدن. حالا دکترم نسخه الکترونیکی برام نوشت و گفت برو داروخانه دکتر بختیاری، وقتی رفتم داروخانه مسئولش گفت نسخه و پروندت رو ببر خودشون ادرس دادن اگر اصفهان هستین میشه پل غدیر دقیقا کنار مرکز ناباروری مشتاق، اونجا از اطلاعات بپرسین کامل راهنمایتون میکنن کدوم اتاق و پیش کی برین.

البته اگر شما دارو جدید براتون بنویسن شامل حالتون میشه ها، اگر از قبل باشه و داروتون رو ازاد گرفته باشین اطلاع ندارم به چه صورت هست. 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم و کامل گفته باشم.

ممنون عزیزم داروخانه کجا بود ؟ بعد شما میگی پرونده یعنی پرونده پزشکیتو رفتی از مرکزتون گرفتی اخه من ...

راستی مگه شما میرین مطب پرونده ندارین و دست خودتون نیست؟ مطب پرونده پیش خودمونه ولی مرکز نه. حالا برای تایید بهم گفتن پرونده مرکز رو هم بیار که بهشون گفتم مرکز پرونده ای بهم ندادن. دیگه نمیدونم برای این موارد پرونده رو به خودمون میدن یا نه.

شما دیدین که بقیه النوا بزنن خوب باشه؟منظورم نسبت به بقیه امپولاست چی شد که ایندفعه این دارو رو داد ...

نه عزیزم من اولین باره این دارو رو دارم مصرف میکنم، دوستای اینجا اشون پرسیدم میگن بهتره و بعضی هاهم میگن به بدن هرکسی ی جوابی میده.

ممنون پری جان انشالله که شمام بهترین نتیجه رو بگیرین

شما ایندفعه چه تفاوتی نسبت به سیکل های قبلی دارید استرادیول گرفتید و آمپول النوا؟تقویت چی؟لطفا موقع ...

تا الان بله، از یک ماه پیش هم ژل رویال و قرص کیوتن رو فقط میخوردم. الان تازه پروسم شروع شده. چشم حتما میام تغییراتمو میگم. شنبه سونو دارم.

سنم همچین کم نیس دیگه تخمک ۳۵ خیلی ضعیف میشه همین چندساله وقت دارم فقط تا قبل۳۵سالگی چون همینط ...

آخ از باد کردن نگو که منم شدم گردو. شوهرمم همش صدام میزنه گردو😁😂 با اینکه باور کنین اینقدر رعایت میکنم که نگو .

از پارسال همین موقع تا الان این دفعه سوم هست که دارم دارو مصرف میکنم خدا به دادم برسه این دوره چقدر شکم بیارم. 

پری روز یکی از دوستام چندماهی ندیده بودم بهم گفت بارداری ، اخه شکمم واقعا خیلی بزرگ شده 😢

جانان عزیز امروز سر زیارت عاشورا یادت کردم کلا سر نمازم کلی دعا می کنم برای همه ولی اون لحظه اسمی ت ...

عززززززیزم الهی که به سلامتی به دنیا بیاد میوه دلت

چقدر قلبم گرم شد وقتی دیدم که به یاد منم بودی 

الهی که هزار برابر خیر و برکت بهت برسه عزیز جان🌺🌺🌺

بیشتر مهمه که قبلا زایمان موفق داسته باشه (کم شدن خطر سقط) در مراکز خصوصی الزامی در مطلقه یا بیوه ب ...

من اصفهانم ، بهم گفتند فقط مراکز میلاد و مشتاق انجام میدن که هر دو هم خصوصیه و هر دو هم باید مطلقه یا بیوه باشن،ولی بارداری موفق رو الزامی بهم نگفتند.

سلام دوستان عزیزم تازگی کسی گونال اف گرفته؟  خواهش میکنم میدونید کجا داره بهم بگید؟ دوباره ن ...

من اصفهانم بهم گفتند پیدا نمیتونی بکنی، بازار آزاد شاید باشه که اونم چون یخچالی هست از کجا میخواین مطمئن بشین که سالمه. 

یکی از دوستان حدود یک ماه پیش داخل  همین کانال گفتند یدونه برای فروش دارن. سرچ کنین ببینین هنوز دارن