2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
عزیزم بنظرم سنت بالا نیست که بگی زمان نداری، الان اینطور که مشخصه آمپول النوا رو دکترها دارن بیشتر ن ...

شما ایندفعه چه تفاوتی نسبت به سیکل های قبلی دارید استرادیول گرفتید و آمپول النوا؟تقویت چی؟لطفا موقع تخمک کشی اطلاع بدید ببینیم تفاوت داشته؟هرچند بدن هامون که باهام فرق دارند اما انشالله که برای شما این سیکل بهتر جواب میده 🌹

بغضم گرفت واقعا همینطوره🥺فقط خودمونیم که همدیگر رو درک میکنیم و نهایت شریک زندگی مون،بقیه که فقط دل ...

سلام عزیزم.اصلا به علایم توجه نکن.انشاله مثبت میشه.خدای نکرده نشد هم اصلا نگران نباش.باتوجه به سنت بنظرم همون مام که رفتی ی بار دیگه با تخمک خودت امتحان کن.ولی قبلش حتما وزنت بیار پایین.پیاده روی کن.رژیم غذایی رعایت کن.اگه میتونی بادکش شکم برو.چند ماه بعدش برو سیکل پانکچرو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون جواب دادی گلم. ببخشید متوجه نشدم قبل تموم شدن استرادیولت پریود شدی یا نه سر موعدت؟

منم یک بار استرادیول داشتم دکتر گفته بود از ده روز قبل پریود بخورم دقیقا با آخرین قرص که خوردم شبش پریود شدم اصلا جلوی پریود رو نمیگیره و دوستم همزمان با من مصرف میکردن که کلا دو روز قبل از اینکه قرص تموم بشه یعنی زودتر از موعد پریود شد،بنظرم پروژسترون اگه مرتب استفاده بشه جلوی پریود رو میگیره نه اینکه استرادیول 

عزیزم شما که توی این زمینه مشغول هستین اطلاع دارین که چرا میگن تخمک اهدایی حتما باید از خانم مطلقه ی ...

همسر منم حرف های شما رو میزنه و قبول نمیکنه،همیشه به خدا میگم میبینی من راهی ندارم حتی تو گرفتن اهدایی پس خودت رحم کن بهم-من حتی خواهر یا اقوامی که بخوام ازشون بگیرم هم ندارم 🥺بنظرم بجز خواهر کسی هم راضی نمیشه اینکار رو بکنه 

شما چند سالتونه؟ به نظرم زود نامید نشید و یه بار دیگه با تخمک خودتون اقدام کنید. شما تخمدانتون به آم ...

اتفاقا نظر چندنفر عین شما بود گفتن شاید بخاطر محیط آزمایشگاه باشه ولی خب خیلی از دوستام تو همین مرکزی که من میرم جواب گرفتن واسه همین میگم اگه مشکل از محیط هست چرا برای بقیه صدق نمیکنه  و دلیل تغییر گرید جنین هام هنوز نتونستم بدونم چیه منظورم از تخمکه یا اسپرم🤦‍♀️ سنم ۲۸ ساله ولی از وقتی ازدواج کردم خسته شدم از بس تو این راهم یعنی باید تا کی ادامه بدیم😔چرا ما هم عین طبیعی ها یا اونایی که با بار اول ای وی اف جواب گرفتن نشدیم

من هم همسرم واریکوسل شدید داشت گرید ۳ عمل کرد ،۳ ماه بعد از عملش آزمایش اسپرم  داد متاسفانه بدت ...

عمل واریکوسل برای بعضیا جواب میده‌و‌ زود خوب میشن برای بعضیا هم‌جواب نمیده ،نمیدونم دیگه بستگی به بدن فرد داره یا نوع عمل کردن دکتر 

ما چند نفر تو فامیل بودن‌که عمل کردن به دو‌ماه نرسیده خانمشون‌ باردار بود ولی شوهر من دو بار عمل شد مورفولوژی و تحرک هنوزم‌که هنوزه پایینه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بغضم گرفت واقعا همینطوره🥺فقط خودمونیم که همدیگر رو درک میکنیم و نهایت شریک زندگی مون،بقیه که فقط دل ...

انشاالله خبرای خوش میاری برامون خواهر،بخاطرافزایش خونرسانیه که مثل نبض میزنه،انشاالله اون تیرکشیدنه بخاطرگرفتنه نی نیاباشه😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم.اصلا به علایم توجه نکن.انشاله مثبت میشه.خدای نکرده نشد هم اصلا نگران نباش.باتوجه به سنت ب ...

اگه خدایی نکرده زبونم لال نشه بین اینکه برم مام با تخمک خودم و اینکه بشینم شوهرمو راضی کنم برای اهدایی تو مام موندم واقعا،از طرفی واقعا دوست دارم از تخمک خودم باشه و راضی کردن شوهرم یجورایی غیرممکنه،از طرفی میگم هزینه های رفت و آمد و پانکچر تو مام انقدر زیاده که اگه میخوام انجام بدم بذارم برای همون اهدایی که مطمئن باشم قطعا جواب رو میگیرم -شرایط سختیه واقعا

اره عزیزم بعدآ میشه آب بعدش میشه ب

شما هر شش بار گرید آ انتقال دادید و نشد؟عجیبه انشالله ایندفعه حتما میشه.جایی دیدید که کسی با جنین بی یا بلاست بی باردار شده باشه اینجا پیدا نکردم کسی رو😢

پزشک مرکزتون فرد دونر رو بررسی میکنه بخشی از آزمایش ها برای صحت سلامتی از ایشون هم گرفته میشه. راب ...

دونر از لحاظ روانی هم بررسی میشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عمل واریکوسل برای بعضیا جواب میده‌و‌ زود خوب میشن برای بعضیا هم‌جواب نمیده ،نمیدونم دیگه بستگی به بد ...

درسته عزیزم برای بعضی ها خوب جواب میده،همسر شما که ۲ بار عمل کرده به نظرم دیگه از راه خوراکی درمانش کن ژل رویال  و عسل خیلی خوبه ماهی اسفناج سبزی خوردن موز مغزیجات قرص ویتامین e c زینک مکمل برای تقوییت اسپرم انشاالله که زوووود جواب بگیرید 

اگه خدایی نکرده زبونم لال نشه بین اینکه برم مام با تخمک خودم و اینکه بشینم شوهرمو راضی کنم برای ...

انشالله که نمیشی.ولی چون سنی نداری ی چند ماه خودت تقویت کن به بدنت استراحت بده بعد برو مام یا رویان با تخمک خودت.ببین جنین شناس و شرایط آزمایشگاهی  تاثیر داره واقعا.