2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
متاسفانه جواب آزمایشم منفی شد🥺🥺

عزیزم میدونم چه حالی داری و حق هم داری که ناراحت باشی. خدا بزرگتر از چیزیه که ما فکر می‌کنیم به موقع یه جوری برات جبران میکنه که اصلا یاد این روزا و ناراحتی هات نیوفتی . انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره

مرسی بابت راهنمایی عزیزم🌹😘میشه بپرسم چندبار قبل چه تعداد تخمک و جنین با چه کیفیتی داشتید و تو مام ...

سری قبل ۲۰ تخمک و ۱۰ جنین که کیفیتشون متوسط بود همه رو انتقال دادم منفی شدم 

این سری ۱۵ تخمک و ۷ جنین گرید a

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از مام راضی بودی؟؟میشه یه کم توضیح بدی چه جوریه؟رسیدکیشون خوبه؟ ازمایشها رو همونحا انجام میدن؟( ...

سلام عزیزم من واقعا راضی بودم نوبت دهی اینترنتی و تلفنی ولی روز نوبت خیلی معطلی داره البته بستگی ب پزشکا داره من علیرضایی بودم خیلی سرش شلوغ بود .. 

ازمایشارو و‌داروهارو من همیشه اهواز انجام دادم و گرفتم 

دکتر علیرضایی دکتر جنین شناسه؟؟خانم هستش؟ رفتیم مام خودمون باید اصرار کنیم با ایشون وقت میخوایم؟من ...

نه عزیزم متخصص زنانه از خود سایت مام نوبت بگیر من خیلی از دوستام باهاش مثبت شدن 

اره فکر میکنم باید تخمک کشی کنم فریز کنم و هیسترو که شدم بعد فورا انتقال بدم البته ایندفعه هم هیسترو ...

اره دقیقا خود دارو پانکچر باعث میشه رشد کنه من قبل پانکچر نداشتم بعدش درومد که هیسترو کردم و بلافاصله انتقال دادم 

واسه شما با این سایز عمل کردن؟فکر کنم نوع پولیپ ها هم فرق داشته باشن مال من قسمت آندومتره - پولیپ آن ...

اره عزیزم برا منم همینه 

با همین سایز عمل کردن چون داروهای انتقال رو استفاده کنی اگه پولیپی باشه رشد میکنه و انتقال کنسل میشه 

من ۱۹ هفته سرکلاژ کردم بعد سونو انومالی 

دکترم‌گفت تا ۱۶ هفته سرکلاژ بعدش پساری. نظرات پزشکا متفاوته عزیزم. ولی کار خیلی خوبی کردی الهی بسلامتی بگذرونی این دورانو❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

سلام شراره جان خوبی عزیزم ؟ چطور دیر متوجه شدن ؟ سونو انومالی برات سرویکس نزده بود ؟ 

اخه برا منم نزده بوده رفتم مطب دکتر سونو انومالی رو نسون دادم بعد دکتر گفت خب همه چی خوبه بعد دید خیلی نگرانم گفت چته گفتم چرا سرویکس برام چک نشده من اصلا آرامش ندارم همش تو فکرشم 

گفت چرا همش دنبال استرسی  بعد با عصبانیت برام واژینال نوشت گفت فورا برو انجامش بده بیا فرداش انجام‌ دادم دیدم زده ۲۷ و کمی باز !!!! 

نمیدونی چ استرسی کشیدم با چشم گریون رفتم پیشش گفت همینطور نمیتونم سرکلاژ کنم مگه میشه بی علامت اینطور شده باشی ی آدرس داد گفت برو پیش این دوباره سونو اگه تایید کرد فردا صب بیا بیمارستان سرکلاژ شو دوباره رفتم همون بود 

هیچی دیگه اینطور شد ک سرکلاژ کردم 

واقعا باید هرکس ی جایی دکتر خودش باشه 

عزیرم ب دکترت بگو برات پساری بذاره بعضی دکترا ک ماهرن هم هفته بالا سرکلاژ میکنن 

ولی حتماااا استراحت مطلق باش حتی غذا هم خوابیده بخور و لگن بذار برا دسشویی ایشالا میرسی به ۳۰ هفته زیر پاتم ی بالش بذار ک فشار رو دهانه رحمت کم بشه برات دعا میکنم درکت میکنم واقعا 😔😔😔

دکترم‌گفت تا ۱۶ هفته سرکلاژ بعدش پساری. نظرات پزشکا متفاوته عزیزم. ولی کار خیلی خوبی کردی الهی بسلام ...

ممنونم چیکا جون بعضی دکترا انجام میدن تو هفته بالا دکتر من گفت تا ۲۱ هفته انجام میده 

من ۲۷ بود سرویکسم بعد سرکلاژ شکمی البته دادم شده بود ۳۷ ولی بازم همش استرس دارم کار خونه انجام نمیدم بیشتر دراز میکشم خدا کمک کنه بگذرونم این هفته ها رو 

ممنونم چیکا جون بعضی دکترا انجام میدن تو هفته بالا دکتر من گفت تا ۲۱ هفته انجام میده  من ۲۷ بو ...

اره فداتشم همینطوره. خب ۳۷ عالیه همینطوری به استراحتت ادامه بده فداتشم بالاخره این روزا هم میگذره بخدا بعدش حتی دلتنگ همین لحظه های پر استرس هم میشی🥰تا میتونی استراحت کن استرسو از خودت دور کن همه چی عالی پیش میره قربونت برم فقط همیشه فشارتو چک کن چون زیاد فعالیت نداری حواست به خودت خیلی باشه😘😘

خداياشكرت....❤️ 
اره فداتشم همینطوره. خب ۳۷ عالیه همینطوری به استراحتت ادامه بده فداتشم بالاخره این روزا هم میگذره بخ ...

چشم عزیزم ممنونم از دلگرمیت مهربونم 😍😘 

دستگاه فشار و قند گرفتم هر روز چک میکنم 

ماهی یه بارم کشت ادرار میدم خودم با اون ادرار ۲۴ ساعته که شما دادی فرق داره درسته ؟ 

چشم عزیزم ممنونم از دلگرمیت مهربونم 😍😘  دستگاه فشار و قند گرفتم هر روز چک میکنم  ماهی ...

زنده باشی مامان مهربون. اره فداتشم به ازمایشت دقت کن خدایی نکرده اگر دفع پروتئین جلوش مثبت زده باشه یا حتی زده باشه ناچیز سعی کن یه ادرار ۲۴ ساعته بدی. اینارو نگفتم خدایی نکرده استرسی بشیا گفتم که بیشتر حواستون باشه به خودتونو تو دلیاتون.🥰

خداياشكرت....❤️