2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست

سلام دوستان من امروز ۶ پریودم و توسیکل پانکچرم امروز نوبت سونو دارم رفتم دستشویی ترشح کش دار بی رنگ داشتم به نظرتون نشونه ی خوبیه یابدی؟تخمک ها آزاد نشدن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشالله که نمیشی.ولی چون سنی نداری ی چند ماه خودت تقویت کن به بدنت استراحت بده بعد برو مام یا رویان ...

سنم همچین کم نیس دیگه تخمک ۳۵ خیلی ضعیف میشه همین چندساله وقت دارم فقط تا قبل۳۵سالگی چون همینطوریش هم ضعیفه چه برسه سن بیشتر بشه وزنم فکر میکنم بخاطر قدم که۱/۷۰ هست ولی درکل اره ناحیه شکم باید وزن کم کنم عروسی که کردم تو لباس عروس عین باربی بودم😍😂یهو باد کردم از سر همین دارو و سوزن ها🤭👍🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز ۶ پریودم و توسیکل پانکچرم امروز نوبت سونو دارم رفتم دستشویی ترشح کش دار بی رنگ ...

سلام نشونه خوبیه بخاطر مصرف داروهاست منم اینجور میشدم روز شش که تخمک آزاد نمیشه😀

سنم همچین کم نیس دیگه تخمک ۳۵ خیلی ضعیف میشه همین چندساله وقت دارم فقط تا قبل۳۵سالگی چون همینط ...

نگفتم بذار تا 35که.چند ماه خودت تقویت کن.حداقل 2یا سه ماه.وزنت بیار زیر 70.بعدشم عزیزم حالا به اینا فک نکن.به امید خدا مثبت میشی.شیرینی من یادت نره،🤭

سلام نشونه خوبیه بخاطر مصرف داروهاست منم اینجور میشدم روز شش که تخمک آزاد نمیشه😀

چه میدونم ترسیدم 🥴 با این همه استرس چکار کنم🤦‍♀️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم شما که توی این زمینه مشغول هستین اطلاع دارین که چرا میگن تخمک اهدایی حتما باید از خانم مطلقه ی ...

بیشتر مهمه که قبلا زایمان موفق داسته باشه (کم شدن خطر سقط)

در مراکز خصوصی الزامی در مطلقه یا بیوه بودن نیست.

مراکز دولتی که بخاطر شرعی بودن حتی صیغه نامه ۱ روزه توی پرونده می‌گذارند 

شما هر شش بار گرید آ انتقال دادید و نشد؟عجیبه انشالله ایندفعه حتما میشه.جایی دیدید که کسی با جنین بی ...

بله گلم همینجا پارسال خانمی با جنین بی حامله شد تازه بنده خدا بعد انتقال کرونا هم گرفته بود ولی مثبت شد 

بیشتر مهمه که قبلا زایمان موفق داسته باشه (کم شدن خطر سقط) در مراکز خصوصی الزامی در مطلقه یا بیوه ب ...

شما اطلاع دارید معنی لوله های رحمی کینکهستن یعنی چی؟من لاپارا و هیسترو کردم تو لاپارا گفتن دوتا لوله کینک و  وارد شدن مایع دای اسپیلاژ مختصر دارن و برای هیسترو هم مشخص شد پولیپ آندومتر بوده که کورتاژ کردن