2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
جانان عزیز امروز سر زیارت عاشورا یادت کردم کلا سر نمازم کلی دعا می کنم برای همه ولی اون لحظه اسمی ت ...

فدای محبتت خواهری😥😥خیلی خیلی ممنون،شرمنده محبتتم😘😘خدانی نی گلتوحفظ کنه برات عزیزم😘😘💜💜🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم سلام من یه بسته قرص فرتیل گرفتم،روش نوشته روزی سه عدد مصرف بشه و طی یک ماه کامل استفاده ...

تاریخ انقضا داره دیگه ، اگه تاریخش نگذشته باشه میتونی استفاده کنی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باران جان برای شما بیوپسی رحم رو با بیهوشی انجام دادن یا نه ؟ درد داشت ؟ چون منم باید انجام بدم ولی ...

واسه من هر سه بار بدون بیهوشی بود. واقعا درد داشت، دردش خیلی بیشتر از معاینه است. دیگه به اندازه یه ویال ۵ میلی سلول از دیواره برمیدارند. یادم نمیاد ولی فکر کنم من قبلش مسکن خوردم و بعدش هم یه مسکن خوردم. میتونی از دکترت سوال کنی.

شما واسه چی بیوپسی میکنید؟ اگه تشخیصی هست، درخواست کنید که همcd56  و هم CD138رو چک کنند یعنی هم سلولهای کشنده و هم سلولهای پلاسما 

من دقیقا بیوپسی رو نفهمیدم که چرا انجام میدین یعنی برای تشخیص مشکلی انجامش میدن یا بعد از اینکه تشخی ...

تشخیصی هست. واسه بررسی سلولهای کشنده و سلولهای پلاسمای دیواره رحم. یعنی اتوایمنی رحم و عفونت مزمن رحم. آلمان آزمایش خون رو قبول نداره و مستقیم با بیوپسی رحم وضعیت سلولهای دیواره رحم رو بررسی میکنند. بعد هم که مثلا مشخص میشه سلولهای پلاسما بالاست فقط انتی بیوتیک نمیدند که بگن مشکل رفع شده، حتما بعد مصرف انتی بیوتیک مجدد بیوپسی میکنند که مطمئن بشند تاثیر داشته یا نه. نوشتم براتون من سه بار انجام دادم، بار اول تشخیصی و دوبار بعدی بعد مصرف انتی بیوتیک های مختلف. توی ایران زیاد بیوپسی انجام نمیدند، بیشتر آزمایش خونه

خواهرای قشنگم یسری چیزارو تو این پروسه پر دردسر فقط خودتون حواستون باشه گاهی پزشکا اینقدر مریض دارن پر مشغله هستن یا عجله دارن یا هزار چیز دیگه که بعضی از موارد یادشون نمیمونه باید خودمون حواسمون باشه بخدا من یادمه بعداز انتقال برام انوکسا ننوشتن سه روز از انتقالم گذشته بود زنگ زدم بیمارستان گفتم من انوکسا ندارم ا اس ا هم ندارم باید چیکار کنم گفت حتما پزشکت صلاح دونسته نباید بزنی در صورتی که من غلظت خون شدید داشتم. دوباره تماس گرفتم مطب به منشی گفتم توروخدا از دکتر بپرس خلاصه پرسیدو گفت از همین امشب بگو حتما شروع کنه فکر کنید اگر خودم حواسم نبود چه اتفاقی میوفتاد. یا تو دوران بارداری خودم ازمایش ۲۴ ساعته ادرار دادم متوجه دفع پروتئین و عفونت ادراریم شدم. یا خودم دستگاه فشار گرفتم تو خونه یروز متوجه شدم فشارم ۱۵ هستش. ببینید یسری چیزا مربوط به پزشکه یسری چیزا حواس جمعی خودتون. دیگه اینهمه دارو و درمان و هزاران چیز دیگه سعی کنید بیشتر به فکر خودتون باشید. از پزشکتون ازمایش کنترل بخواید اگر دوقلو دارید سرکلاژ بخواید. خواهش میکنم بیشتر از همیشه حواستون به خودتون باشه چه تو طول بارداری چه تو پروسه پانکچر و انتقال.امیدوارم بهترینا همیشه براتون اتفاق بیوفته قشنگای من

خداياشكرت....❤️ 
اخه تا دارو‌می خوری پرویید‌نمیشی عزیزم اینجا عزیزانی بودند که‌متفی شدند چقدر طول کشید تا پری بشند دا ...

واسه من برعکس بود. هر چی که جزء معدودات هست رو تجربه کردم. بعد انتقال جنینم، با اینکه آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون هم داشتم، دقیقا سر ۱۴ روز بعد انتقال پری شدم. یعنی اول پری شدم و بعد شیاف و آمپول رو قطع کردم

بچه‌ها من هر روز میام تیکر رو چک می کنم ببینم چقدر رفته جلو. همش دارم زمان رو میشمارم

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ی سوال خانوما تا روز پانکچر همچنان روغن مالی کنم شکمم رو؟ چیزه خاصی واسه کیفیت تخمک سراغ ندارید؟هر ک ...

به نظرم توی این مدت دیگه لازم نیست ، بخصوص که الان هر شب آمپول تزریق میکنی اون هم به شکمت درسته؟

بچه‌ها من هر روز میام تیکر رو چک می کنم ببینم چقدر رفته جلو. همش دارم زمان رو میشمارم

باورت میشه من هم همینکار رو میکنم. با اینکه سعی میکنم آروم باشم ولی ته دلم همش استرس دارم. مدام به خودم میگم هر چی خدا بخواد همونه و خدا هیچوقت بد بندهاش رو نمیخواد ولی باز ته دلم استرس دارم. به نظرم این طبیعت یه مادر است، هر تایمی از زندگی یه جور استرس داریم، اول استرس بارداری و بعد از زایمان هم استرس بچه داری و تربیتش و...