2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044597 بازدید | 684400 پست
برایه منم تو سه تا مرکز و چند جا سنو های مختلف اصلا تشخیص ندادنو مشخص نشد و فقط تو هیسترو فهمیدن

دقیقا همینطوره که میگید چون منم تو مرکز ناباروری اصفهان تو دوتا مرکز یزد تو مرکز مام تهران و تو مرکز کرمان شاید چندین مرکز ناباروری سونو شدم اصلا حرفی از پولیپ نزدن حتی برگه سونو داپلر مرکز مام رو دارم که جلوی پولیپ رحم به لاتین زده No polip ولی چند روز بعدش هیسترو کردم و اتفاقا پولیپ بزرگی هم داشتم 🤷‍♀️هر مرکزی میرفتم حتی میگفتم بهشون که من قبلا سابقه پولیپ داشتم و هیسترو کردم مطمئن هستین الان ندارم همه شون میگفتن نه چیزی نیست تا اینکه مجدد هیسترو بخاطر لاپارا دکتر گفت وقتی بیهوشی میشی اونم چک میکنم مجدد دیدم بازم پولیپ دارم و میگفتن نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مام تخمک کشی نکردم تابحال فقط در حد عیب یابی و اینکه برم ببینم مشکل مون چی هست و قصد تخمک کشی هم ...

سلام ان شاالله که جنینی که انتقال دادین براتون میمونه و مامان میشین 🤲🤲 آخه شما سنی ندارین که توی مام بهتون گفتن تخمکهاتون کیفیت نداره .فکر کنم بیشتر به خاطر بالا بردن آمار مثبتهاشون چنین پیشنهادی میدن .ان شاالله که با همین انتقال باردار میشین ولی اگه خدایی نکرده باردار نشدین با تخمک خودتون و این بار توی یکی از مراکز تهران حالا به غیر از مام انجام بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دقیقا همینطوره که میگید چون منم تو مرکز ناباروری اصفهان تو دوتا مرکز یزد تو مرکز مام تهران و تو مرکز ...

چه عجیب چون فیبرومهای من توی سونوگرافی ها دیده شد و فهمیدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من بیوپسی رحم انجام دادم، سلولهای پلاسما یا CD138 سه بار بیوپسی انجام دادم، بار اول تشخیصی و دوبار ...

باران جان برای شما بیوپسی رحم رو با بیهوشی انجام دادن یا نه ؟ درد داشت ؟ چون منم باید انجام بدم ولی گفتن مثل معاینه کردن نمونه رو برمیدارن 

دقیقا همینطوره که میگید چون منم تو مرکز ناباروری اصفهان تو دوتا مرکز یزد تو مرکز مام تهران و تو مرکز ...

عرفان 

کیان

صارم

رویان

پولیپ اول از طریق سونو تشخیص داده میشه و بعد هیسترو میکنن.

هیسترو یه کار تشخیصی درمانی هستش و ضرر نداره فقط دوران نقاهت بعدش تا حدودی سخته

سلام ان شاالله که جنینی که انتقال دادین براتون میمونه و مامان میشین 🤲🤲 آخه شما سنی ندارین که توی م ...

بنظر شمااگه بخوایم آمار اهدایی های مام رو درنظر نگیریم یعنی اگه جای دیگه بخوام برم اندازه همون مام توجه دارن و مثبت میده؟اخه مام اگه بخوام اصرار کنم با تخمک خودم فکر نکنم بگن انجام نمیدیم به هرحال واسه پولشونه اونا فقط نظر دادن که اهدایی بگیر کدوم مرکز بعد از مام خوبه؟اخه مام خیلی آوازه ش بلند شده 

باران جان برای شما بیوپسی رحم رو با بیهوشی انجام دادن یا نه ؟ درد داشت ؟ چون منم باید انجام بدم ولی ...

من دقیقا بیوپسی رو نفهمیدم که چرا انجام میدین یعنی برای تشخیص مشکلی انجامش میدن یا بعد از اینکه تشخیص بر اساس آزمایش یا سونو دادن فقط برای درمان بیوپسی میکنن ؟

بنظر شمااگه بخوایم آمار اهدایی های مام رو درنظر نگیریم یعنی اگه جای دیگه بخوام برم اندازه همون مام ت ...

آمار مثبت مام بیشتر به خاطر اهدایی حالا یا تخمک یا اسپزم یا جنین یا رحم اجاره ای

ولی اگه شما بخواهین با تخمک خودتون انتقال بدین به انذازه هایی ها بهتون توجه می کنند.

شادی صدام کنید
عرفان  کیان صارم رویان پولیپ اول از طریق سونو تشخیص داده میشه و بعد هیسترو میکنن. هیسترو ی ...

خداروشکر که ضرر نداره چون من فکر میکنم مرتب باید این عمل رو بکنم فقط ای کاش هربار پولیپ کوچکتر می‌شد و این عمل تاثیری داشت نه اینکه فقط تا مدت کوتاهی از شرش خلاص بشم😬مرسی بابت مراکز شما درست میگید اما من دوتا هیستروسکوپی که انجام دادم فقط برای تشخیص دلیل اینکه چرا جنین هام نگرفته بود و قبلش چیزی رویت نشده بود که بخاطر هیسترو کنن کاملا تشخیصی بود و بعد از جواب نمونه مشخص می‌شد پولیپ آندومتر وجود داره❤️❤️

با این تعداد تخمک و جنین و انتقال های منفی قبلیم اگه خدایی نکرده باتوجه به بی بی چک امروز جواب همین ...

خواستی دوباره پانکچر شی بازم گونال استفاده کن حتما قبل پانکچرت و قبل انتقال هم فیزیوتراپی رحم انجام بده

خواستی دوباره پانکچر شی بازم گونال استفاده کن حتما قبل پانکچرت و قبل انتقال هم فیزیوتراپی رحم انجام ...

یکی از دوستام ۹سال باردار نمیشد رفت فیزیوتراپی رحم در حین انجامش باردار شد مرسی بابت پیشنهاد خوب تون حتما میرم پیگیر میشم.اخه گونال خیلی سخت گیر میاد اون سری هم غذا دارو از شهرهای دیگه کشور برام سفارش داد اصلا هر داروخونه رفتم نداشتن وگرنه گونال برام بهتر از سینال جواب داده-با سینال تعداد تخمک هام تا ۲۰تا هم اومد اما جنین باکیفیت تشکیل نشد ولی گونال تعداد تخمک کمتر اما جنین بهتر شد..اما دکتر هم بهم گفت که ایرانی برای بعضیا بهتره و بعضیا هم برعکس گفت خارجی ها اکثرا قلابی و یا تاریخ مصرف شون الکیه