2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044526 بازدید | 684391 پست
عللش ایجادش میتونه  چاقی مفرط ارثی در صورت سابقه سرطان سینه یا روده بزرگ یا اندومتر در خانواد ...

بجز خودم اصلا مشکل نازایی نداریم تو خانواده پس مشکل ارثی کنسله-ولی ببخشید همیشه یبوست دارم شاید مشکل روده بزرگ و اینا که میگید دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم براساس این مدارک پلیپ مزمن حاد دارید که امکان بازگشت داره و باید دائما تحت درمان و چکاپ باشید

جالبیش این هست که اصلا تو سونو ها مشخص نمیشه فقط تو هیسترو مشخص میشه خیلی برام عجیبه حتی مرکز مام رفتم گفتن پولیپ نیست ولی چند روز بعد عمل شدم و داشتم🥴

عزیزم براساس این مدارک پلیپ مزمن حاد دارید که امکان بازگشت داره و باید دائما تحت درمان و چکاپ باشید

دفعات هیسترو میتونه تا چندبار باشه؟یعنی این عمل وقتی مجدد تکرار بشع آسیبی وارد نمیکنه؟

من ذخیره ام پایینه ، همسرمم نسبتا ضعیفه  دوبار پانکچر شدم اما فولیکولام ‌پوچ‌ بودن ،برای بار س ...

من هم ذخیره ام پایینه، سنم خیلی بالاست، همسرم هم ضعیفه شدید، هر ویتامینی که دستم آمد براش خریدم و مجبورش کردم بخوره، در کنارش تابستونها هر شب کمپرس یخ ۱۰ دقیقه،نپوشیدن لباس زیر توی خونه موقع خواب، پیاده روی و ... خودم هم به مدت یکسال فمبیون ۱، کوکیوتن فعال، امگا ۳ (اینو ۶ ماه خوردم)، اینوفولیک، متفورمین، تیروکسین (تقریبا ۳ ساله هر روز دوز ۲۵ میکروگرم دکترم تجویز کرده)، بعد این وسط ها شیاف واگیسان، شیاف لاکتو فلور به مدت ۱ ماه (این دوتا آخر به خاطر بالا بودن سلولهای پلاسما رحم) مصرف کردم. این وسط ها هم گاهی البته تابستون ماساژ شکم، دوره پری هم همیشه دو روز اول کیسه آب گرم داشتم. اهل فست فود و نوشابه و این چیزها هم البته نیستم. ولی به جاش خیلی  آدم استرسی هستم که واقعا بده. بیخیالی بهترین جواب رو میده.به نظرم وزن هم خیلی مهمه، هرچی چربی دور شکم کمتر باشه شانس بارداری میره بالا

اتفاقا نظر چندنفر عین شما بود گفتن شاید بخاطر محیط آزمایشگاه باشه ولی خب خیلی از دوستام تو همین مرکز ...

ناامید نشید توی راهی که قدم گذاشتید حتما موفق میشی و دلتون شاد میشه ولی خودت رو با بقیه مقایسه نکن. یکی بار اول  انتقال با یه جنین باردار میشه و یعنی چندین بار انتقال میده و نمیشه اینها واقعا یه بخشیش هم شانسی است.

سلول های پلاسمای رحم با چه آزمایشی مشخص میشه؟

من بیوپسی رحم انجام دادم، سلولهای پلاسما یا CD138

سه بار بیوپسی انجام دادم، بار اول تشخیصی و دوبار دیگه بعد مصرف انتی بیوتیک که متاسفانه انتی بیوتیک روی من تاثیری نداشت. کلا ۵ درصد خانم های دنیا انتی بیوتیک روشون تاثیری نداره که من متاسفانه  توی این گروه قرار گرفتم🤕

من هم ذخیره ام پایینه، سنم خیلی بالاست، همسرم هم ضعیفه شدید، هر ویتامینی که دستم آمد براش خریدم و مج ...

بله باران جان ، به نظرم گذشته از همه اینا خواست خداست ، تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته 

حالا ما تلاشمون رو بکنیم ببینیم خدا چی میخواد

انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه و نی نی توام صحیح و سالم بیاد بغلت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله باران جان ، به نظرم گذشته از همه اینا خواست خداست ، تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته  حالا ...

دقیقا همین طوره. خواست و رحمت خدا شامل حال همه بنده هاش میشه. من ایمان دارم خدا وقتی بخواد چیزی رو به بنده هاش بده، خواست و تلاشش رو اول توی دل بنده هاش قرار میده. اگه قرار بود نده، دیگه یه خواست بی سرانجام به دل بنده اش نمی انداخت. ان شااله که تلاش شما و همه مادران این جمع به زودی به ثمر میشینه  و دلتون شاد میشه.

من واقعا از خوندن پیامهامون باهاتون همدردی میکنم. کسانی که مثبت میشند از ته دل براشون خوشحال میشم و دعا میکنم که بسلامتی این دوران سپری بشه و کسانی که منفی میشند یا متاسفانه سقط میکنند، ناراحت میشم و میگم خدایا ما راضییم به رضای تو، خودت دل این دوستان رو به زودی شاد کن.

سلام خانوما من روز ششم انتقالم هستم از دیشب درد شدید پریودی دارم ،و چندبار ترشح صورتی رنگ دیدم(معذرت ...

عزیزم حتمابامرکزتماس بگیراحتمالاشباف یاامپول اضافه میکته اره ممکنه لانه گزینی باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم حتمابامرکزتماس بگیراحتمالاشباف یاامپول اضافه میکته اره ممکنه لانه گزینی باشه

باورت میشه دکتر درجواب اون همه شرح حالی ک بهش دادم فقط نوشت سلام نگران نباش ،

الان ب نظرت سر خود اضافه نکنم شیاف رو

باورت میشه دکتر درجواب اون همه شرح حالی ک بهش دادم فقط نوشت سلام نگران نباش ، الان ب نظرت سر خود اض ...

یه جاخوندم ک نوشتین لک نبوده توترشح شیاف دیدین،ببینیددوباره تکرارمیشه یاهمون باربوده فقط،اگه لک بینی باشه شیاف یاامپول اضافه میکنن شدیدشه اسپرینوقط میکنن معمولاهمینجاخیلی این مدلی بودن،ازبنظرم سرخودعمل نکنین بهتره،شایدتکرارنشدزمان بدین ببینین چی میشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود