2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .مرسی ان شاالله 🤲 من فعلا یکبار با دکترم که دکتر مصطفایی هست ویزیت شدم و فقط اطلاعات ازم ...

سلام. منظورم همینه پس خوب پیش رفته فعلا. فقط ماما همه کارا رو میکنه یا نه خود دکتر. بعد هر دفعه دکتر مصطفایی هست یا نه عوض میشه چون ابن سینا که خیلی بی نظم بودن و ماما نمیذاشت یه کلمه حرف بزنی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دیگه واقعا جون ندارم فعالیت کنم ، همه بدنم درد میکنه دیگه دراز کشیدم استراحت کنم ، میخوام ببینم ی ...

ببخشید اینجوری میگم ولی دیگه باز شدی تا الانم فعالیت کردی که باز شده ادامه بده بذار کاملا بیافتی به خون ریزی

شادی صدام کنید
ببخشید اینجوری میگم ولی دیگه باز شدی تا الانم فعالیت کردی که باز شده ادامه بده بذار کاملا بیافتی به ...

قربونت برم من گفتم خون ریزی ام شروع شد دو سه روز بعد با حالت دفع رفتم سرویس بهداشتی که دفع شد الیته میگم دو سه روز باز خاطرم نیست چون مال ۳ سال پیش واینکه منم مثل باران جون دفعه اول مثل پرویید بود چند روز خون ریزی داشتم که سونو گفت رحمه پاک پاک اینم بگم تجربه نداشتم شایدم دفع کردم ولی نفهمیدم

شادی صدام کنید

ببین قشنگم تو به دشمنتم بگی سقط کردی دلش برات به درد میاد واسه همین سختی های جسمی وروحی اش

به دمنوش خوردن ادامه بده وفعالیت متوقف نکن حیلطی چیزی باشه تند تند راه برو سقط میشه بعد اینکه سرویس می ری نکاه کن خوبه بدونی چی دفع کردی که بعدا خیالت راحت شه 

حموم واب گرم من الان پیشنهاد نمیدم چون دهانه رحمت بازه می ترسم عفونت بگیری ولی خوب کیسه اب گرم بذار روی شکم ات.این ها چیزایی بود که به ذهنم رسید بگم سوالی داشتی بپرس واینکه هر لحظه منتظر نباش یه وقت می بینی حواس ات اصلا نیست حس دفع بهت دست میده

پوزش می خوام از خانمای بادار وهمه عزیزان که انقدر با جزییات توضیخ دادم.

شادی صدام کنید
ببین قشنگم تو به دشمنتم بگی سقط کردی دلش برات به درد میاد واسه همین سختی های جسمی وروحی اش به دمنوش ...

چیز عجیب وغریبی نخوری ها

همین زعفران ونعنا ونبات وجعفری همین چیزا من فکر کنم گلپرم خوردم نزنی خودت نابود کنی چیزای غیرمعمول نخور.

شادی صدام کنید
ببین قشنگم تو به دشمنتم بگی سقط کردی دلش برات به درد میاد واسه همین سختی های جسمی وروحی اش به دمنوش ...

مرسی عزیزم باشه ادامه میدم   کاش زودتر تموم بشه ، به خدا خودمم با شرمندگی میام سوال میکنم