من میتونم از نظر پزشکی راهنماییتون کنم در حوزه طب سنتی تخصص ندارم.
اسیدفولیک، ید و اووابوست برای تخمک با کیفیت توصیه میشه.
همچنین اساس تغذیه در این زمان مصرف سبزیجات برگ دار، میوه های متنوع به ویژه انواع توت ها، دانه های مغذی، تعادل در مصرف محصولات لبنی، مصرف ماهی و غذاهای سرشار از اسید فولیک و مواد معدنی نظیر روی و سلنیوم، آنتی اکسیدان ها و همچنین ویتامین های A, D ,E , C است.
در مقابل غذاهایی که کیفیت تخمک گذاری را به علت تشدید التهاب در بدن و کاهش اکسیژن رسانی تخریب می کنند مثل غذاهای فرآوری شده و سرخ شده، شکر، نمک، گوشت اضافی و مواد غذایی که عامل بروز واکنش های آلرژیک می شوند باید تا حد امکان پرهیز شوند.