2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
نگران نباش با همین انتقال مادر میشی عزیزم تو رحمت اماده اس چند بار تا الان باردارشدی 

مرسی عزیزم انشاا...

توکل به خدا

من دو قلو می خوام واقعا دوس دارم دو قلو باشه

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته به سایز تخمک ها و سونوهایی که میری معمولا بین ۱۴تا ۱۶پریودیه 

بهارک جون خوبی من از دیروز ترشح قوه ای داشتم همش دراز کشیدم صب دستمال زدم رنگش روشن تر بود ترسیدم شیاف هم گزاشتم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من تقریبا سه ماه استرادیول استفاده کردم.

ببین دکترت چی میگه حتما راهی داره برای ضخامت رحم

یا مثل دکتر من جنین جایی‌گذاشت که ضخامت رحم‌کمی بهتر بود نسبت به قسمت های دیگه

شادی صدام کنید
بهارک جون خوبی من از دیروز ترشح قوه ای داشتم همش دراز کشیدم صب دستمال زدم رنگش روشن تر بود ترسیدم شی ...

نترس حتی اگه خونریزی هم کردی خدایی نکرده نترس من ببخشید لخته لخته ازم خون میومد ولی خداروشکر قلب فندقم میزد با ناامیدی کامل رفتم سونو 

خدایی که خودش داده خودشم هواشونو داره فقط استراحت کن تا روز سونو و مایعات زیاد بخور 

علیکم السلام عزیزم  حجم خونریزیم کمه

اگه میتونی حتما ی سر برو تهران.تو مام خیلیا با ضخامت پایین نتیجه گرفتن.برای دوست من استرادیول واستروژن دادن ضخامتش خوب شد.

بیخیالی زیاد هم خوب نیست. توکل به خدا که خودش کمک میکنه و همه چی خوب پیش میره. دست و پا سرد باشه حت ...

من باردار نیستم 

خدا بزرگه نگران نباش ، بیخیالی با بیخیالی فرق داره دکترت انگار از‌کارش مطمئنه ، به هر حال انشالله همه‌چی خوب پیش‌میره برات ،استرس نداشته باش‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم امیدوارم خدا به بهترین شکل ممکن حاجتتو برآورده کنه به منم زیاد زخم زبون زدن زیاد حرف شنیدم واق ...

ممنون از دعای قشنگت قشنگم خدا انشاالله دلامون و شاد می‌کنه بحق همین روزا توکلمون بخدا باشه که خدا آخره کارمونو اول خوشی هامون نوشته 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جان قربونت برم انشاالله به حق بزرگی خدا خیلی زود مادر میشی ..لعنت به اون دکتر جای ما نبود ...

ممنون عزیز دلم خدا تو دلیتو حفظ کنه آره از دیشب پریشون بودم فقط به قیافه همسرم نگاه کردم تو خواب و گریه کردم اما به خودش نگفتم اونم فکرای خودشو داره باز من شما دوستای گلم و دارم و میتونم درد و دل کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کاشکی بهش میگفتی وقتی شما ماما هستی، چیزی از حس مادری نمی دونی دیگه از بقیه چه انتظاری میشه داشت

نگفتم بهم گفت چرا اصرار دارین بچه دار بشین منم گفتم همسرم باهام همراهه خیلی دوست داره طعم پدر شدنو بچشه نمی‌دونم پیش خودش چی فکر کرد و این حرفا رو زد

من باردار نیستم  خدا بزرگه نگران نباش ، بیخیالی با بیخیالی فرق داره دکترت انگار از‌کارش مطمئنه ...

ممنون عزیزم. توکل به خدا که هیچ بنده اش رو ناامید نمیکنه.

دکترم کلا آدم مثبتی هست ولی در کل اعتقاد داره، نوزاد با مشکل مادر زادی هم باید به دنیا بیاد. آلمان کلا افراد با مشکل مادر زادی زیاد داره. چون کمتر کسی جنین مشکل دار رو سقط میکنه. 

نه عزیزم چیزی نگفتن اصلا بهم من مثانه ام خالی بود اتفاقا

اخه اینجا گیر میدن میگن باید مثانه پر باشه

منم وقتی مثانه  م پر هست خوب میخواد شست و شو اینا بدن نمیتونم تحمل کنم خالی میکنم

پارسال شهریور اخرین سقط بودم دیگه نه گریه کردم نه چیزی تو راه برگشت رنگ به رو نداشتم همسرم گفت بریم ...

عزیزم خیلی سخته با جون و دل درک میکنم عزیزم ماها فقط زندگی نکردیم همین باید زندگی کنیم اما فکر فکر فکر نمیذاره انشاالله برات همه چی بخوبی پیش بره