2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برا ...

اصلا به این چیزها فکر نکن. از این حرفها به من هم زیاد زدند. سن فقط یه عدده. خدایی که صلاح و مصلحت ما رو میخواد، همیشه خیر بنده هاش رو میخواد. ان شااله که شما به زودی و سلامتی مادر میشی.

خوش به حالت چه‌دکتر بیخیالی داری اینجور دکترا همیشه به من آرامش میدن ، زیاد ‌فکرتو درگیر نکن‌ انشالل ...

بیخیالی زیاد هم خوب نیست. توکل به خدا که خودش کمک میکنه و همه چی خوب پیش میره.

دست و پا سرد باشه حتما از تیروئید نیست. همون طور که مهتاب جون هم گفت خیلی ها توی بارداری این حالت رو دارند و دکتر من هم میگه طبیعیه بخصوص وقتی هوا سرده. ولی یه احتمال کوچیک هم میتونه از تیروئید باشه. البته اینجا خیلی از دکترها اصلا تیروئید رو اندازه نمیگیرند چون میگند کلا تیروئید توی بارداری تغییر میکنه و حتی تا ۸ هم بره بالا جای نگرانی نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا به این چیزها فکر نکن. از این حرفها به من هم زیاد زدند. سن فقط یه عدده. خدایی که صلاح و مصلحت ما ...

یه دنیا عزیزمی که انشاالله که بارداریت بخوبی پیش بره گلم بله خدا مهمه توکل بخودش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برا ...

عزیزم امیدوارم خدا به بهترین شکل ممکن حاجتتو برآورده کنه به منم زیاد زخم زبون زدن زیاد حرف شنیدم واقعا کاش قبل از حرف زدن به دل ماها فکر میکردن متاسفم براشون امیدوارم خیلی زود دل هردوتامون شاد بشه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
میگم عزیزم جنینت پنج روزه هست ؟ فقط یه بار پانکچر شدی ؟

آره پنج روزس یبار پانکچر شدم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
من نمی دونم لدبیا سبز تاثیر داشت یا نه ولی بهرحال می خوردم به همراه استرادیول وپچ که دکترم تجویز کرد ...

خدا رو شکر که درست شده 

الان بارداری؟

منم هیستروسکوبی شدم شاید رحم منم تراشیده باشند

پچ‌ استرادیول منظورتونه؟ 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام فاطمه جان قربونت برم انشاالله به حق بزرگی خدا خیلی زود مادر میشی ..لعنت به اون دکتر جای ما نبوده که بدونه چی کشیدیم بدونه چقدر انتظار و درد کشیدیم براش متاسفم بگو جای ما تصمیم نگیر .. انشاالله خیلی زود بچه دارمیشین و چراغ خونتون روشن میشه و خودت و شوهرت از ته دلتون شاد میشین من همیشه به یادتونم عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فک نکنم چیزه خاصی باشه شیاف کلا ممکنه باش عفونت بگیزی یا حساس شی همون مقعدی بذار ممکنه دکترت هم پماد ...

همون روز دو بار کلوتریمازول زدم خوب شدم

حالا نمیدونم این هفته دکتر برم یا بزارم هفته ی بعد ک نوبت دارم

یه سوال دیگه هم دارم. اولین حرکات نی نی هات رو یادته؟ فردا میرم تو بیست و یک هفته. این هفته حرکت نی نیمو متوجه میشدم درحد نبض و اینا نبود حرکاتش خیلی زیاد و واضح بود. خودشو پایین سمت چپ شکمم احساس میکردم ولی دیروز صبح تا الان هیچ خبری نیست. شیرینی هم خوردم ب سمت پهلو خوابیدم ولی چیزی حس نکردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

کاشکی بهش میگفتی وقتی شما ماما هستی، چیزی از حس مادری نمی دونی دیگه از بقیه چه انتظاری میشه داشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا رو شکر که درست شده  الان بارداری؟ منم هیستروسکوبی شدم شاید رحم منم تراشیده باشند پچ‌ است ...

بله منطورم پچ استرادیول

الان روز پنج انتقالم با تخمک اهدایی

سابقه ۴ تا باداری طبیعی دارم که زیر ۳ ماه سقط میشد دیگه گفتند احتمالا تخمک هات ضعیف که جنین لانه گزینی می کنه ولی رشد نمی کنه

شادی صدام کنید
سلام دوست های عزیزم خوشحالم که تاپیک درست شده امروز رفتم سونو روز سیزده با سیکل نچرال ضخامتم ۴/۵ ب ...

سلام عزیزم خوبی؟

سیکل نچرال چطوریه؟

ب من دکتر گف روز نهم سیکلت بیا اگه وضعیتت خوب بود سیکل طبیعی انتقال بده.

نمیدونم چجوریه

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
بله منطورم پچ استرادیول الان روز پنج انتقالم با تخمک اهدایی سابقه ۴ تا باداری طبیعی دارم که زیر ۳ ...

انشالله خدا کمکت کنه و مامان بشی عزیزم😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍