2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

ان شالله خود خدا محافظشه

از وقتي پيامت رو ديدم واقعااااا حالم بده

خيلي خيلي مراقب خودت بااااش دوز پروژسترونتم دكتر حتماااا زياد بكنه و فقط استراحتمطلق, نماز و غذا هم دراز كش فقط سرويس بلند شو

ان شاالله خداااا بهت ببخشتش🤲🤲🤲

منم همه چی رو همیشه با جزییات میگم ولی قصد داشتم سوپرایزش کنم چون میدونم جنسیت رو بفهمه خیلی ذوق می ...

خوووووب خداااااااروشكر 😍😍ان شالله لباسم پيدا ميكني نتونستي  از اينستا اينترنتي بخرررر

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

سلام هيواجان

الهى هزاراااااااان بارشكرررررر

ديروز هم خودم خيلى بهم ريختم و واقعا هول كردم و دردكمر داشتم وقتى پيامتو ديدم و هم وقتى ب شوهرم گفتم ب چ دليل حالم خوب نيست اون واست گريه كرد

از خدا ميخوام اين معجزه زيباشو برات در بهترين شكل نگه داره و سلامت برسونه بغلت

توروخدا استراحت مطلق مطلق باش فقط و فقط سرويس

خواهش ميكنم ازت🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت زینب جون. واقعیتش اصلا حس و حال ندارم فعلا. ان شاالله اگه بعدا خوب بودم میام❤️

چرا مامان خوشگله؟

شماالان مامان شدى ب اميدخدا بايد پر از نشااااط و شوق باشى

امروز بيبى نميزنى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دوستان الان ك ميدونم خوابين ولى امروز دسته جمعى دعاى مقاتل رو براى سلامتى نينى هيوا بخونيم لطفا🙏🙏

الهیییی 😭 خداروشکر که جنینت سقط نشده 🤲🤲🤲😍😍😍ان شاالله که میمونه جنین عزیزت احتمالا هماتومت خیلی بزرگه ببین فقط استراحت مطلق کن و اصلا از جات تکون نخور ان شاالله هماتومت جدب میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت زینب جون. واقعیتش اصلا حس و حال ندارم فعلا. ان شاالله اگه بعدا خوب بودم میام❤️

سلام آلا جونم خوبی صبحت بخیر.

امروز میری تست بدی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

عزیز دلم چرا حس و حال نداری ان شاالله جواب آزمایشت مثبت میشه ❤🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میخواستم بنویسم لطفا  لطراحی نوشته خوده گوشی  من ننوشتم    

سلام گلم از پروف برام شات بفرست ویه عکسم بزار رو پروف پیدات کنم.یاس کبود زیاده 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستان عزیزم خیلی خیلی ازتون ممنونم که برام دعا کردین و جویای حالم شدین در برابر لطفتون واقعا نمیدونم چی بگم فقط منو ببخشید که نمیتونم جواب تک تکتونو بدم حالم خوش نیست تو نمازای قشنگتون منو هم بی نصیب نذارین 

خدا از همتون راضی باشه عزیزانم 🙏

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
خوب اگه اينجوري باااشه احتمالش هست بعد كنترل بتوني يكم راحتتر بخوووووري ولي من كلا همينم بارداريمم ...

دقیقا همینطوره. منم دارم اژ از بی نون و برنجی دیوونه میشم 😁 یعنی غز اون لحظه ای که بهت میگن نخور آدم بیشتر دلش میخواد بخوره.