سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک استکان پر آب اومد که هیچ حدسی نمیشه زد جز کیسه اب بعدش خیلی ببخشید لخته خون خیلی بزرگ مث جیگر پشت سرش لخته خون و خونی بیشتر از پریود که نواربهداشتی کم میاورد تا رسیدم بیمارستان خدا لعنتشون کنه مثلا من اورژانسی بودم گفت برو تیتر بتا بده خب یکی نیست بگه بیشعور تیر بتا ب چه درد میخوره سونوم کن گرفتارم کرد تا ساعت 8شب خداشاهده منتظر ازمایش بودم بتا
بعد جواب ازمایش معیناتو شروع کردن که نگم براتون گفت با این شرح حال جنین مشخص نیست تو رحمت هست یا نه ولی احتمال سقطش زیاده آب و خون قاطی شده بود اخر سر گفت برو سونو میکنم که گفت من چیزی نمیبینم جز یک تیکه نمیدونم بچه سالمه یا نه منم که مطمعن از بالای که سرم اومده بود خودشم حدس میزد تمومه فرستادتم بیرون سونو کنم تا سونو کرد تلپ تلپ خدایا این چه معجزه ای بودی 😭😭😭😭که من نا امیدو امیدوار کردی خدایا اون خون که نوار بهداشتی حریفش نبود و این آب گرمی که از پاهام میریخت این قلب چی میگه. فقط میگفتم یا قمر بنی هاشم و گریه کردم از بس ناراحت بودم و خوشحال همه چی قاطی شده بود چند تا ماما تو معطبش میگفتن برو دلتو بسپار بخدا این همه گرفتاری کشیدی خدا بی جواب نمیذاره گفتم خدا برام ی جنین معجزه کرد همونو انتقال دادام حالا هم با این شرح حال باور نکردن گفتن خدا برات بخواد خواهر دلتو بسپار بخدا دکتر و دوا درمون وسیله است و گفت خطر سقطتت زیاده ی لکه خیلی بزرگ پشت کیسه جنین هست داره کیسه رو هل میده ب سمت بیرون که خودش خارج بشه برو بیمارستان رفتم گفتن هیچ کاری نمیتونیم بکنیم دریغ از بستری برو فقط استراحت کن همین اینم از وظیفه شناسای مملکت
معذرت میخوام اکه نمیتونم جواب همه دوستانمو بدم چون همین الان از بیمارستان که چی بگم جهنم برگشتم مث ی مرده افتادم رو تخت رنگو روی برام نمونده بسکه خون از دست دادام و دارم از دست میدم همچنان خونریزی شدید دارم و کمر درد خفیف گریه و ازم لخته میاد دیگه دلو دادام بخدا که خدایا نگهش دار حالا قلبشو شنیدم پشت پناه بچه بی گناهم باش
ناراحتتون کردم معذرت میخوام فقط ازتون خواهش میکنم ب عنوان خواهر برام دعا کنید حالا که تا اینجا اومدم خدا کمکم کنه برام دعا کنید خدا دوباره معجزشو ب رخم بکشه بگه چقد احمقی تو که همش نا امیدی
ی معجزه دیگه هم دیدم خانمه تخمک کشی کرده بود انتقال جنین بده ماه دیگه انتقال جنین داشت بخاطر عفونت بستری بود و گفت جنینام بی کیفیتن پرستا داد زد ای خانم بارداری رفتی سونو 😍
دوستان برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏