2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
الهی عزیزم 😔😔😔 خدا ان شاالله خیلی زود جاشو برات سبز کنه واقعا سخته حق میدم بهت ان شاالله کم کم حا ...

ممنونم‌دوست‌مهربونم ایشالا خدا دل توروهم‌با یه دوقلوی گوگولی شاد میکنه و اینبار حتما حتما مثبت میشی😍 الهی که نتیجه‌ صبر و زحمتتاتو خدا یجا بهت بده عزیزم🤲

من فعلا دارم استراحت میکنم، سه تا سقط داشتم. کلی جنین ایران دارم ولی نمیتونم الان برم. خیلی بهم سخت ...

ان شالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم و خدا جواب صبوریت رو به بهترین نحو میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فعلا دارم استراحت میکنم، سه تا سقط داشتم. کلی جنین ایران دارم ولی نمیتونم الان برم. خیلی بهم سخت ...

اونجا برا سقط مکرر کاری نمیکنن؟؟ اینجا حتما ازمایشات ژنتیک کامل و ایمنی و انعقادی میگیرن 

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک استکان پر آب اومد که هیچ حدسی نمیشه زد جز کیسه اب بعدش خیلی ببخشید لخته خون خیلی بزرگ مث جیگر پشت سرش لخته خون و خونی بیشتر از پریود که نواربهداشتی کم میاورد تا رسیدم بیمارستان خدا لعنتشون کنه مثلا من اورژانسی بودم گفت برو تیتر بتا بده خب یکی نیست بگه بیشعور تیر بتا ب چه درد میخوره سونوم کن گرفتارم کرد تا ساعت 8شب خداشاهده منتظر ازمایش بودم بتا 

بعد جواب ازمایش معیناتو شروع کردن که نگم براتون گفت با این شرح حال جنین مشخص نیست تو رحمت هست یا نه ولی احتمال سقطش زیاده آب و خون قاطی شده بود اخر سر گفت برو سونو میکنم که گفت من چیزی نمیبینم جز یک تیکه نمیدونم بچه سالمه یا نه منم که مطمعن از بالای که سرم اومده بود خودشم حدس میزد تمومه فرستادتم بیرون سونو کنم تا سونو کرد تلپ تلپ خدایا این چه معجزه ای بودی 😭😭😭😭که من نا امیدو امیدوار کردی خدایا اون خون که نوار بهداشتی حریفش نبود و این آب گرمی که از پاهام میریخت این قلب چی میگه. فقط میگفتم یا قمر بنی هاشم  و گریه کردم از بس ناراحت بودم و خوشحال همه چی قاطی شده بود چند تا ماما تو معطبش میگفتن برو دلتو بسپار بخدا این همه گرفتاری کشیدی خدا بی جواب نمیذاره  گفتم خدا برام ی جنین معجزه کرد همونو انتقال دادام حالا هم با این شرح حال باور نکردن گفتن خدا برات بخواد خواهر دلتو بسپار بخدا دکتر و دوا درمون وسیله است و گفت خطر سقطتت زیاده ی لکه خیلی بزرگ پشت کیسه جنین هست داره کیسه رو هل میده ب سمت بیرون که خودش خارج بشه برو بیمارستان رفتم گفتن هیچ کاری نمیتونیم بکنیم دریغ از بستری برو فقط استراحت کن همین اینم از وظیفه شناسای مملکت 

معذرت میخوام اکه نمیتونم جواب همه دوستانمو بدم چون همین الان از بیمارستان که چی بگم جهنم برگشتم مث ی مرده افتادم رو تخت رنگو روی برام نمونده بسکه خون از دست دادام و دارم از دست میدم همچنان خونریزی شدید دارم و کمر درد خفیف  گریه و ازم لخته میاد دیگه دلو دادام بخدا که خدایا نگهش دار حالا قلبشو شنیدم  پشت پناه بچه بی گناهم باش 

ناراحتتون کردم معذرت میخوام فقط ازتون خواهش میکنم ب عنوان خواهر برام دعا کنید حالا که تا اینجا اومدم خدا کمکم کنه برام دعا کنید خدا دوباره معجزشو ب رخم بکشه بگه چقد احمقی تو که همش نا امیدی 

ی معجزه دیگه هم دیدم خانمه تخمک کشی کرده بود انتقال جنین بده ماه دیگه انتقال جنین داشت بخاطر عفونت بستری بود و گفت جنینام بی کیفیتن پرستا داد زد ای خانم بارداری رفتی سونو 😍

دوستان برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
ای جونم رفتی عکس گرفتی چه خوب مبارکتون باشه  آره آتلیه برا بارداری هم لباس داره  آتلیه ه ...

عزیزم شما هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ رو از چند روز قبل انتقال مصرف کردی ؟ چه ساعتی ؟

چه ساعتی پردنیزیولون رو میخوردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی هزاران بار شکر. ان شاالله میمونه دردونه ات برات❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونجا برا سقط مکرر کاری نمیکنن؟؟ اینجا حتما ازمایشات ژنتیک کامل و ایمنی و انعقادی میگیرن 

آزمایش ایمنی و انعقادی میدن ولی فقط چیزهای خیلی مهم رو بررسی میکنن مثلا اصلا سی دی مارکرها رو بررسی نمیکنن

میگن قبلا بررسی میکردیم ولی فهمیدیم تاثیر چندانی نداره

مثلا من به دکترم گفتم PAI1 مشکل داره تو خونم، گفت اصلا اونو چرا تو ایران تست کردن؟؟؟؟ اون هیچ اهمیتی در سقط نداره

گفت بخاطر اصرار خودت انوکسا بهت میدم ولی باید قطعش کنی وسطای بارداری 

اما خوب به کسی که لوپوس داشته باشه حتما سرم میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

خدا بزرگه صلوات بفرست ارامش داشته باش . انشالله این جوجه سفت دل به دلت داده و محکم‌چسبیده بهت .تا میتونی استراحت کن . خدا الرحمن الراحمینه . سعی کن اروم‌باشی . من برای سلامتی نی نی کوچولوت صلوات میفر ستم 

آزمایش ایمنی و انعقادی میدن ولی فقط چیزهای خیلی مهم رو بررسی میکنن مثلا اصلا سی دی مارکرها رو بررسی ...

سلام عزیزم . اونجا هیدروکسی کلروکین رو میدن ؟ عوارص خاصی روی جنین نداره ؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی هزاران بار شکر. ان شاالله میمونه دردونه ات برات❤️

الا برام دعا کن بخدا دیگه نای برام نمونده فقط خ شدید دارم گوشات نشنوه عزیزم برام دعا کن خدا کمکم کنه 😭😭😭😭

خدارو شکر، الان تو هفته های پایین کیسه آب معنی نداره انقدر که کوچیکه

فقط استراحت مطلق کن، همینکه بری دستشویی خونرسانی انجام میشه

آب زیاد بخور و استراحت کن

گرمی و قاعده آور نخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم . اونجا هیدروکسی کلروکین رو میدن ؟ عوارص خاصی روی جنین نداره ؟

نه اصلا نمیدن، فقط اگر بیماری خود ایمنی داشته باشه کسی پردنیزولون میدن و در شرایط خیلی خاص سرم اینترالیپید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا بزرگه صلوات بفرست ارامش داشته باش . انشالله این جوجه سفت دل به دلت داده و محکم‌چسبیده بهت .تا می ...

ممنون عزیزم 

خدا معجزشو چه قشنگ نشون میده بقران باورم نمیشه اون آب این خون شدید آبی که خواهرم گفت کیسه ابته آروم باش میگذره 

ولی خدا نگهش داشت هر چی جلوتر میرم  ب معجزه بیشتر پی میبرم 

برام دعا کن خدا دوباره معجزشو ب رخم بکشه 🙏