2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام‌ من‌۱۲روز پیش‌انتقال جنین‌انجام‌دادم الان‌ از صبح حالم‌تهوع‌دارم‌۳بار‌هم بالا اورد ...

سلام دوست عزیز بی بی چک بزار.

علایم بارداری نیست از استرس زیاد وداروهاست.

نگران نباش.

ان شاءالله مثبتی بی بی بزار مطمئن بشی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
رحم یه عضو دیگه اس، تخمدان هم یه عضو دیگه. تخمک رو از تخمدان میگیرن نه از رحم. ربطی به چند بار پانکچ ...

والا دکترمو عوض کردم  سونو رو هم که بردم  گفت مهم نیست  تازه دارو هم داد برا آی یو آی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

😭😭😭😭نمیدونم چی بگم قربون عظمت خدا برم انشالله همچی برات خوب پیش بره برات صلوات میفرستم عزیزم لطف خدا شامل حالت بشه 🤲🤲🤲

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز بیست و چهارم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

@sarvesahi    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم بزودی زود به خواسته قلبیت برسی و مادر بشی ❤🌷🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@هیوا7272      

سلام به نیت شما دعای مقاتل بن سلیمان رو خوندم ان شاالله خداوند نی نی تون رو تا انتهای دوران بارداری حفظ کنه 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من فعلا دارم استراحت میکنم، سه تا سقط داشتم. کلی جنین ایران دارم ولی نمیتونم الان برم. خیلی بهم سخت ...

مامان سوفی در‌کل چند بار پانکچر کردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی هزاران بار شکر. ان شاالله میمونه دردونه ات برات❤️

سلام عزیزم

رفتی ازمایش

من هرروز میام تاپیک منتظر خبرت😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا مامان خوشگله؟ شماالان مامان شدى ب اميدخدا بايد پر از نشااااط و شوق باشى امروز بيبى نميزنى؟

قربونت برم فریناز جون. هر چی تو این مدت مثبت بودم دیروز خیلی حالم خراب بود. صبحشم بی بی زدم و منفی بود ولی چون جو اینجا خیلی ناراحت کننده شده بود هیچی نگفتم.  وضعیت هیوا هم خییییلی ناراحتم کرده بود ب قول بچه ها انگار رفته بودم تو فاز سکوت.

امروز صبح زدم هاله خیییییییلی محو داره ک بیشتر ب نظرم خط تبخیره. ازونجا ک من بی بی چک این مدلی زیاد داشتم ک رفتم آز منفی شدم ،برعکس بچه ها نمیتونم بهش اعتماد کنم. از دیشب هم دلدرد شدیییید پریودی دارم. تا ببینیم خدا چی میخواد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونجایی که خط کشیدم به نظرم هاله داره البته تو عکس خیلی واضح نیس خودش ی کم واضح تره ولی شوهرم میگه ت ...

این بی بی چکا بد خط میندازه

من با بتای ۴۰۰۰ زدم کمرنگ بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان الان ك ميدونم خوابين ولى امروز دسته جمعى دعاى مقاتل رو براى سلامتى نينى هيوا بخونيم لطفا🙏🙏

موافقم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جونم خوبی صبحت بخیر. امروز میری تست بدی؟

سلام عزیزم. قربونت❤️ی مشکلی پیش اومده بود زینب جون. اگه اون حل بشه میرم نشه مجبورم بمونم فردا برم

عزیز دلم چرا حس و حال نداری ان شاالله جواب آزمایشت مثبت میشه ❤🤲😍

ممنووونم عزیزم. ان شاالله همچنین❤️❤️

سلام عزیزم رفتی ازمایش من هرروز میام تاپیک منتظر خبرت😍

قربوووونت برم عزیزم. ببخشید علاف تون کردما😅 خدا کنه بتونم برم امروز

قربونت برم فریناز جون. هر چی تو این مدت مثبت بودم دیروز خیلی حالم خراب بود. صبحشم بی بی زدم و منفی ب ...

عکسشو بفرست ببینیمش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم