2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خب تجربه اولت نیست بخاطر همین میتونی کنترل کنی ببین سراولی گریه هم میکردی الان بیشتر بچه ها اینجا ...

میدونی متوجه شدم همون استرس و نگرانی ها باعث دو‌تا انتقال منفی سر بارداری اولم شد انتقال سوم که به کل ناامید شده بودم و به قول دکترم فراموش کردم جنین امتقال دادم مثبت شد 

میدونی متوجه شدم همون استرس و نگرانی ها باعث دو‌تا انتقال منفی سر بارداری اولم شد انتقال سوم که به ک ...

ان شاالله ک اینم خیره و مثبت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فدات شم ان شالله روزی همه تون از ته قلبم اگه لایق باشم دعا میکنم دامن همتون سبز شه

الهی آمین

اونا ک باردار نیستن دامنشون سبز شه اوناهم ک باردارن خداکمک کنه بسلامت بارشون زمین بذارن🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم.شما چند بودن قندات؟ برنج و نون رو چکار میکنی؟

من ناشتام خوبه یک ساعته ۱۷۵دوساعته ۱۶۰که بالابود،برنج ونون میخورم ولی کمتر،دکترگفت سعی کن بیشتربرنج قاطی مثل لوبیاپلو وعدس پلو واینابخوری وبرنج وخورشت کمتراستفاده کنی

ببین این مال بارداریه. من قبل از بارداری اصلأ مشکل قند نداشتم حتی سه ماه قبل از انتقال آزمایش داده ب ...

خوب اگه اينجوري باااشه احتمالش هست بعد كنترل بتوني يكم راحتتر بخوووووري

ولي من كلا همينم بارداريمم روش تاثير نداشته فقط بشدت اشغالدخورم مثلا بگي عاشق فقط شيرينيم نه ترشيجاتم ميخورم شورم ميخورم ولي همش هله هوووووله مثلا دوست دارم صبونه چاي بيسكوووييت بخورم ميان وعده چاي با سوهان ازونور چيپس و پفك نه الانااا كلا سبك غذاااااييم ايراد داره حالا اينا حذف شده دلم نون وبرنج ميخاد اوناهم نميشه ادم قشنگ قاطي ميكنه😂

ممنونم خیلی امیدوارم کردین همتون شوهرم که ناامیدم کرد نامرد

مردا تو دیدن رنگ کوررنگی دارن عزیزم

اینک ک خیلی ضعیفه و قطعا نه میبینن نه میخوان ک ببینن😂😂

منو ني ني بلاس انداخت بيرون هركاري ميكنم باز نميشه وارد اپش بشم احتمالا بايد پاك كنم باز نصب كنم👀

🤣🤣🤣

بگوبذار برسم بعد

منو ني ني بلاس انداخت بيرون هركاري ميكنم باز نميشه وارد اپش بشم احتمالا بايد پاك كنم باز نصب كنم👀

دوباره  نصب کن.دید درد دل زیاده انداختت بیرون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ای جاااااانم .مبارکا باشه عزیزم  انشالله که به سلامتی بغلش بگیری  خدا رو شکر که نتیجه او ...

سلامت باشی عزیزم😘😘ممنونم انشالله قسمت خودت هم بشه من برات ذوق کنم. واقعا آرزومه❤

اینکه منظورت اینه به لانه گزینی ربطی نداره آره موافقم. ولی مثبت نشدنت علتش ضعیف بودن جنینا نیست. من این همه جنین بلاست انتقال دادم فقط یکیش موند. این دفعه ی آخر که سه تا بلاست انتقال دادن برام. منظورم اینه که با تکرار بالاخره نتیجه میگیریم. الان یکی از بچه های تاپیک انتقال پنجم با یک جنین (ژنتیکی تقسیم شده) دوقلو بارداره.  

درسته سه بار پانکچر شدی. ولی فقط دفعه آخر مرکز خوبی انجام دادی.

اصلا ناامید نباش توکل کن به خدا. دیگه خودت و همسرت ببینین چی به صلاحتون هست انشالله که بهترین تصمیم رو میگیرید. نی نی منم پسره😍 خیلی وقته میدونم ولی هنوز به همسرمم نگفتم🤭 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻