2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
خدارو شکر، الان تو هفته های پایین کیسه آب معنی نداره انقدر که کوچیکه فقط استراحت مطلق کن، همینکه بر ...

ممنون مامان سوفی برام دعا کن 

خدا نگهش داره 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
الا برام دعا کن بخدا دیگه نای برام نمونده فقط خ شدید دارم گوشات نشنوه عزیزم برام دعا کن خدا کمکم کنه ...

نگران نباش قربووونت برم خدا وقتی اینجوری برات معجزه نشون داده نگهشم میداره برات عزیزم.

فردا همه سوره های واقعه رو به نیت شما و نی نی گلتون میخونم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

خداروهزارمرتبه شکر .به همون خدا برات دعا کردم سرنماز آیه الکرسی خوندم خداحافظش باشه عزیزم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منو پیداکنید .تو نی نی پلاس ادتون کنم. فاطمه ها آلا سحر مهتا 

قربونت زینب جون. واقعیتش اصلا حس و حال ندارم فعلا. ان شاالله اگه بعدا خوب بودم میام❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم  خدا معجزشو چه قشنگ نشون میده بقران باورم نمیشه اون آب این خون شدید آبی که خواهرم ...

انشالله عزیزم . خیالت راحت خدا حواسش بهتون هست . .استرس نداشته باش الانم سعی کن  استراحت کنی . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم  خدا معجزشو چه قشنگ نشون میده بقران باورم نمیشه اون آب این خون شدید آبی که خواهرم ...

خداروشکر عزیزم الهی که خدا معجزشو واست حفظ کنه و بلا ازت بدور باشه و دیگه سختی نبینی🤲

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

خداروشکر

ان شاء الله بخیر میگذره

دقیقا عصری منم همین رو برات نوشته بودم تجربه منم مشابه همین بود

نوشته بودم سرسری نگیر و  پیگیر باش چون ممکنه نی نی ت سالم باشه و قلبش بزنه

بعدا پیامم رو بخون

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

خداروشکر عزیزم اون موقع که گفتی سقط کردم واقعا گریه کردم از خدا خواستم که بهت نظر کنه ومعجزشو نشونت بده برات حمدوتوحید خوندم 

بازم خداروشکر 

سلام‌

من‌۱۲روز پیش‌انتقال جنین‌انجام‌دادم

الان‌ از صبح حالم‌تهوع‌دارم‌۳بار‌هم بالا اوردم(از استرس)

چند‌روزه هم علائم‌‌پریودی دارم

کمردرد‌و‌زیردلم‌در‌میکنه انگار‌میخوام‌پریود‌شم

کسی‌تجربه ای‌داره

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️