2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم لطف میکنی منم راهنمایی کنی من هفته هجدهم هستم از صبح احساس عذر خواهی میکنم گشادی میک ...

سلام عزیزم، منم همین دردها رو دارم، گویا برای بزرگ شدن رحم هست و طبیعیه. من جدیدا یکم دردام بیشتر شده و دقیقا شبیه درد پریودی هست، از دوستان و دکترم پرسیدم گفتن برای بزرگ شدن رحم هست. اگر با استراحت یا تغییر وضعیت بدن بهتر میشه طبیعیه نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم منم فقط روز ۸ ام پریودم سونو شدم وبعدش دستور انتقال داد و دیگه هم سونو نکرد

باشه عزیزم .ضخامتتون روز ۸ ام چند بود .روز چندم سیکلتون انتقال داد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم، منم همین دردها رو دارم، گویا برای بزرگ شدن رحم هست و طبیعیه. من جدیدا یکم دردام بیشتر شد ...

سلام سحر جانم 💫♥️ خوبی؟ حالت بهتر شده؟؟؟میگرنت بهتره الحمدلله؟؟

درد پریودی ک از اول بارداریم دارم

حس پریودی منظورم گشادی واژنم...من پریود میشدم روز اول و دوم عذر خواهی میکنم احساس گشادی میکردم طوری ک وقتی خودمو میشستم متوجه گشادی میشدم

از امروز اون گشادی واژن حس میکنم...دکترمم نیست ک برم هفته دیگه میاد نمیدونم جای نگرانی هست یا نه؟😓

😆😆 فدات بشم ممنونم از دعاااااي خيرت عزيزم💋 نه روغني و عضلانيه ميخام خودم امتحان كنم تا حال ...

حالا میخوای خودتون امتحان نکنین اگه میترسین .برین تزریقاتی بزنین یا به یکی بگین بیان توی خونه بزنه براتون .من دخترعموم همسرش میزد همسر شما احتمالا میترسن و نمیتونن بزنن براتون .من که همسرم یپا تزریقاتی شده ازبس پروژسترون برام زده .اینسری میکرورلینم برام زد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم صبر من تحمل من تموم شده خواهر ب اخرش رسیده صبرم دگ ایمانم ب حمکت خدا نمیرسه  منم زایما ...

قربون دلت بشم عزیزم میدونم نمیتونی غصه نخوری ولی اینقدرخودتوعذاب نده،درکت میکنم منم آبجیم وزنداداشام وجاریم وکلی ازآشناهایی که ازمن کوچیکتر بودن همه بچه دارشده بودن ومن ازاین موضوع اصلاناراحت نبودن ولی ترحم هاونگاه هایه اطرافیانم واقعا اذیتم میکردوخیلی وقتا به حال خودم گریه میکردم،به این فکرکن که خداروشکرحداقل یکبارباردارشدی پس دوباره هم میتونه این اتفاق بیفته،شماهنوزسنی نداری به خودت فرصت بده هروقت که حالت روبه راه شددوباره ادامه بده،اگه ازرویان خاطره خوبی نداری برویه مرکز دیگه وباحال خوب ادامه بده

سلام سحر جانم 💫♥️ خوبی؟ حالت بهتر شده؟؟؟میگرنت بهتره الحمدلله؟؟ درد پریودی ک از اول بارداریم دا ...

خوبم عزیزم بهترم شکر خدا 🥰🤲

والا نمیدونم، تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که ممکنه به خاطر افزایش ترشحات رحم واژنت یکم شل شده باشه.

اگر درد خاصی نداری و مثل سابق هست دردات که صبر کن تا دکترت بیاد. اگر احساس میکنی درد جدیدی داری یا بیشتر شده دردت یا از کمرت به پاهات میزنه و با استراحت خوب نمیشه برو درمانگاه معاینه کنن‌ . ان شاالله که چیزی نیست عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم لطف میکنی منم راهنمایی کنی من هفته هجدهم هستم از صبح احساس عذر خواهی میکنم گشادی میک ...

من که تا ۹ ماه هرماه وقت پریودم که میشد انگار داشتم پریود میشدم ۹ ماه تموم این حس بد همرام بود 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم قراره هفته بعد برم ان اس تی و نوار قلب  ازمایش هم نوشته بود  نزدیک ۴۰۰ دادم اونروز ا ...

انشاالله بسلامتی...

الان دیگه چه آزمایش دادنیه آخه...الکی آدم و خسته میکنن

من که دکترم فقط آز تیروئید برام نوشت که دادم همین...سزارین منم میشه بعد ۳۸ هفته ولی اصلا نمیدونم چند روز بعد اون سز میکنه منو

مرسي عزيزم مامانم انقد ميگه ادم فك ميكنه چه حركت ناشايستي مثلا كرده😶

وای مثل مامان من

همش به ادم عذاب وجدان میده

هی میگه وای مادر شوهرت گناه داره بگو

نمیدونم این نفهمه زشته

حالا بگو مادر من ولمون کن توروخدا

اصلاول کن نیست قربونش برم

اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

عزیزم بعد از چند وقت اومدم تاپیک این کامنتت و دیدم نمیدونم چی بگم خیلی متاسفم خیلی خیلی برات ناراحت شدم چون درکت میکنم حق داری ناراحت باشی .خدا به دلت آرامش بده 😔