2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
نه من فقط شیاف داشتم 

عزیزم اگه تونستی بعدا پیگیریش کن ببین چرا اینطوری شد.الهی که خدا برات بخواد وطبیعی باردار بشی.من خیلی حالتو میفهمم منم به همه گفتم چهارسال پیش بعد از سه سال به زور بعداز این همه سختی و رفت آمد به شهر غریب با ای یو ای باردار شدم ولی خدا نخواست وبرام نمیوند وقتی یکی که جلوتر من رفت تو اتاقو صدای قلب بچش وشنید با خوشحالی اومد بیرون من چی رفتم دکتر گفت داره سقط میشه دنیا روسرم خراب شد.بعداز اون وقتی به همه گفتم چقد حالم خراب شد.تو غریبی خودم سقط کردم کسی نپرسید که چی شد.بعدا گفتن مگه چی بوده یه تکه خون😭الان هنوز که هست فراموش نکردم.هنوز دربه در دکترام

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم هزینه سوئیت های نزدیک رویان با هتل یکیه من یه بار بخاطر اینکه بتونم غذاهای رژیمی گرم کنم رفتم ...

ممنون که گفتی عزیزم ، آره توی اینجور جاها از شرایط مردم ‌سواستفاده میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار تخمک کشی کردم بار اول جنین نداشتم عین ی بچه تو مطب گریه کردم حالم بد بود  بار دوم که ...

عزیزم غصه نخور

بخدا یه روزی همه ی این خاطرات بد و سختیا رو فراموش میکنی

قبل از پانکچر رژیم سلامت میگرفتی؟ 

خدا کنه زودتر دلت آروم بشه ناراحتی هاتون رو میبینم خیلی اعصابم خورد میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون که گفتی عزیزم ، آره توی اینجور جاها از شرایط مردم ‌سواستفاده میکنن

آره عزیزم دقیقا

خودت هزینه ها رو مقایسه کن بهترین جا رو انتخاب کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم دقیقا خودت هزینه ها رو مقایسه کن بهترین جا رو انتخاب کن

سلام عزیزم

لطف میکنی منم راهنمایی کنی

من هفته هجدهم هستم از صبح احساس عذر خواهی میکنم گشادی میکنم انگار احساس پریود شدن دارم

لکه بینی هم ندارم

جای نگرانی هست؟

ممنونم گلم  فرزی جان تیکرت رو بزار عزيزم  انشالله که خیر

انشالله میزارم

سلام عزیزم لطف میکنی منم راهنمایی کنی من هفته هجدهم هستم از صبح احساس عذر خواهی میکنم گشادی میک ...

سلام

والا اینجا میبینم بعضی روزا خانوم های باردار حس پریود و درد زیر شکم میگیرن

ک میگن علت بزرگ شدن و جا باز کردن رحم هست و طبیعیه

قبلا این حس پریودی رو نداشتی؟ شاید تاریخ پریود همیشگیت هست که این حس رو داری

بچه هایی که مثه شما هفته هاشون بالاس پیامتو میبینن راهنماییت میکنن نگران نباش

سلام والا اینجا میبینم بعضی روزا خانوم های باردار حس پریود و درد زیر شکم میگیرن ک میگن علت بزرگ شد ...

نه عزیزم این‌جا چندبار سوال پرسیدم کسی جواب نداد فقط یکنفر لطف کرد جواب داد

دیدم شما هم داری پاسخ میدی مزاحم شدم

اولین بار این حس رو دارم و ب شدت نگرانم.. دکترمم نیس

نه عزیزم این‌جا چندبار سوال پرسیدم کسی جواب نداد فقط یکنفر لطف کرد جواب داد دیدم شما هم داری پاسخ م ...

عزيزم اينجا كسى ك پيام رو ميخونه شك نمن اگر بلد باشه درمورد سوال يا موضوعى ك مطرح ميكنين جوابتون رو ميدن

شما اگر درد داريد و شدت داره خب ب دكترتون يا بيمارستان اطلاع بديد

اگر زياد نيس و فقط حس پريوديه ك اين دردهاى ريز رو تااخر باردارى همراه داريم

بازم دوستان ك ماههاى بالاتر هستن بيان ببينن جواب ميدن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سنه قوربان.ان شاءالله مشکلت به زودی حل بشه. قربونت ممنون که به یادمی خیلی دعام کن.دلم برات تنگ شده ...

خدا نکنه فدات شم .. انشاالله خدا نذرت رو قبول کنه و خیلی زود اداش کنی خانم رقیه واسطه شه پیش خدا برای مامان شدنت.. انشاالله شنبه با خبر های خوبی میای ‌.چشم من هر روز برات دعا میکنم انشاالله این بار به امید خدا مامان میشی دعای همه ی ما پشت سرت قربونت برم از الان به هم بپز بخور آب پز کن آبشم بخور خیلی خوب کله پاچه هم شب و صبح انتقال هم بخور نوروبیون خارجی هم بزن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها دکترم گفت روزانه آب ونشاسته بخور تا بعد انتقال. ویتامین هم بهم داد. بچه ها استرادیول ایرانی ...

عزیزم نحوه مصرفش با خارجی فرقی نداره طبق همون دستور پزشکت بخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم