2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ممنون ازت 

زينب😭دلم خون شد دختر ان شالله خدااااااا به زووووودي زود جوري خوشحالت  كنه بگي خدايااااا شكرت تازه حكمت و مصلحتتو فهميدم اميدوارم معجزشوووووو زودتر ازچيزي كه تصور كني ببيني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماجرهای شما و دکتر 😎 خیلی بامزه تعریف میکنین 🙂🙂 ان شاالله قندتون هم میزون بشه و دیگه استرسش رو ند ...

😆😆

فدات بشم ممنونم از دعاااااي خيرت عزيزم💋

نه روغني و عضلانيه ميخام خودم امتحان كنم تا حالا نزدم همسرم ميگه اخر كار دستمون ميدي😑

٢٥٠ نداشت همون ٥٠٠ روگرفتن كه ده روز بزنم

روزی ۳ تا خوردم...من سیکل انتقالم لانگ بود یعنی ۴۵ روزه بود برا همین از شروع سیکلم که داروهام شروع ش ...

مرسی عزیزم تازه هیسترو شدم تا دوازده شهریور برم ببینم چی میگه دکترم 

دو سیکل قبلم که کنسل میشد قرص ال دی بهم نمیداد 

دگ نمیکشم رز واقعااا نمیکشم  انقددد رسیدم ب ته اش تو زندگی فقط ب خدا گفتم من بمیرم دگ مادرم ان ...

عزیزم خیلی متاسفم واقعا خیلی سخته درکت میکنم عزیزم.انشاءالله که خدا بهت صبر وآرامش بده.دکتر به شما آسپرین وانوکسا داده بود عزیزم؟؟اگه نداده بود شاید بخاطر این رشد نکرده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من دوبار تخمک کشی کردم بار اول جنین نداشتم عین ی بچه تو مطب گریه کردم حالم بد بود  بار دوم که ...

کاملا درکت میکنم ما اکثرا همین شرایط رو داریم پس درکت میکنیم می دونم هیچ کلمه و جمله ای تسکینت نمیده فقط گذر زمان میتونه به قلبت آرامش بده .واقعا میفهممت از اعماق وجودم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
درست فهمیدی حال منو دل من خونه خون  از این که خدا منو ندید من کسی رو نداشتم جز اون اونم منو دی ...

😭

نميدونم چرا من هنوز اميدوارم ك رشد كنه و هنوز فكر ميكنم چون سه روزه بوده كوچولو مونده😢

اما اگر نشد قطع ب يقين خدا بهترشو برات در نظر داره

ى جورى برات معجزه ميكنه ك اينروزا رو هيچوقت ياد نيارى🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

من امروز رفتم خلاصه پرونده عمل هام رو گرفتم ظاهرا برام چسب جنين هم استفاده كردن 

تو ريز موادمصرفى اتاق عمل ديدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
کدوم اسنپ ‌همون‌ که باهاش تاکسی میگیریم این برنامه رو داره یا این‌ برنامه اش ‌جداست‌؟ 😕

عزیزم هزینه سوئیت های نزدیک رویان با هتل یکیه

من یه بار بخاطر اینکه بتونم غذاهای رژیمی گرم کنم رفتم سوئیت اون موقع شبی ۴۰۰ بود هتل خوبم شبی ۴۰۰ بود

چشمت روز بد نبینه نتونستم بمونم

بقدری کثیف بود ک اصلا نمیتونستم چند ساعت بمونم

تازه عکس سوئیتم از قبل دیده بودم. تو عکسا تمیز و مرتبن. ولی وقتی میری میبینی یه کوه آشغال و دستمال کاغذی کثیف زیر تخت خواب و سوراخ سنبه هاش هست و سطحی تمیز کردن

پیشنهاد میکنم هتل امیر یا آماتیس برید

نسبت به هتل های دیگه هزینه شون مناسبتره و خیلی خیلی تمیزن

مخصوصا آماتیس

الان شبی ٨۰۰ هستن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻