2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
اون موقع که باهم حرف میزدیم فکرشم نمیکردم جفتمون اخرس اینجوری بشیم😔

وای خیلی مناسفم عزیزم، خیلی برات ناراحت شدم 😔

منم چنین تجربه ای دارم همون موقع که گفتی ۷ هفته ای ولی ساک ۵-۶ هفته بودم فهمیدم که چی میشه، ولی نمیخواستم حرف منفی بزنم، فقط گفتم امیدوار نباش، نا امید هم نباش

حتما بزودی مامان میشی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم برگرده ب خودت ثواب دعاهات  انقد اشفته ام که نگو اصلا مغزم کار نمیکنه    ...

باو‌ر کن اصلا حکمتی نداره، من ۳ بار سقط داشتم، ۵ بار پانکچر

یکسری چیزا قانون فیزیکی دنیاس مثل بیماری، رنج و … وگرنه خدا با کسی پدرکشتگی نداره

اونکه دوراز جون همه سرطان میگیره چه گناهی کرده؟ به نظر من مثل زلزله، سیل، بیماری، اینم قانون  دنیاس. به دلایل مختلف مثل اسپرم ضعیف، تخمک ضعیف، آماده مبودن رحم و… این اتفاقها می افتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دیدی اون قضیه حل شد، اینم حتما حل میشه مطمئن باش که حل میشه

مهم اینه جطور حل شد 

چیارو با خودش برد حل شد 

یکیش ارامش پنج ساله من بود 

منم جوون بودم ارزو داشتم واس زندگیم 

مادرم ارزو داشت واسم اما افتادم بین ی عالمه مشکل 

انقدر ناراحتم برای خودم برای سرنوشتم فقط دلم میخواد بمیرم همین 

مرسی عزیزم تازه هیسترو شدم تا دوازده شهریور برم ببینم چی میگه دکترم  دو سیکل قبلم که کنسل میشد ...

خب یعنی سیکلت ۱۵ روزه بود؟؟؟چون معمولا سیکل لانگ یه دوره ال دی داره

کاش قبل اینکه سیکلت شروع بشه از دکترت سوال میکردی که بدونی اگه کوتاهه قرص و زودتر شروع کنی خیلی قرص موثریه روی آمادگی رحم و آندومتر و خیلی به گرفتن جنین کمک میکنه...

گلم شما نسخه دارین؟من ندارم بذم جعبه قرص نشون بدم بهم میدن دارو؟؟؟چندخریدی امروز؟

بله عزيزم نسخه داشتم من ايراني خريدم قيمتش با دفترچه ١٠٠ عدد قرص سي و شش هزار شد.نميدونم خارجي بدونه دفترچه ميدن يا نه؟

پیگیری گفت دکتر نمیخواد ممکنه هر بارداری اینجور بشه

دکتر به منم گفت پیگیری نکن پیگیرش نشدم تا موقعی که میکرو کردم آزمایشارو دادم دیدم هم مشکل انعقادی دارم هم ایمنی علت سقطم همینا بود.انشاءالله که خدا بهترینارو کنار گذاشته.منم همش به خودم میگم خدا میخواد بهترینشو بهم بده به امید ان روز

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز دوازدهم  چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

سلام دوستان صبحتون بخیر من تازہ با این تاپیک آشنا شدم امروز روز نھم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ندارم حتی ی چیز کوچیک خیلی نگرانم لطفا بگید کسی اینجور بودہ بعد بارداریش + شدہ باشہ؟

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

@داداشمممم    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیت برسی و مامان بشی 😍🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...