2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
این جمله که گفتی به خدا گفتم مثل بچه ای که بهش بستنی دادی بعد گرفتی برام جالب بود..یاد خودم افتادم.. ...

نمیدونم صبر من تحمل من تموم شده خواهر ب اخرش رسیده صبرم دگ ایمانم ب حمکت خدا نمیرسه 

منم زایمان همرو دیدم حاملگی همه دوستام رو دیدم همه دومی رو دارن میارن 

بچه های خواهرام رو دیدم که چطور دارن قد میکشن 

خدا حتما الان میدونه درد من چیه تو دلم میدونه چی دارم میکشم میدونه اون از ی مادر مهربون تره 

نخواست ب بنده اس جون بده 😞بچه منو گرفت از من 

بچه من اصافی بوذ تو دنیا فقط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دگ نمیکشم رز واقعااا نمیکشم  انقددد رسیدم ب ته اش تو زندگی فقط ب خدا گفتم من بمیرم دگ مادرم ان ...

با خودت اینجوری نکن ناراحت میشم 

منم دوبار شوهرم‌عمل واریکوسل انجام‌داده حالا چقدر دکترا سرمونو ‌کلاه گذاشتن و‌دستمون به‌جایی نرسیده بماند 

دوبارم تخمک کشی شدم بار اول که جنین نبود‌ یکی اومده بود پانکچر با من ۴۹ سال داشت براش جنین تشکیل میشد برای من نه

بار دومم که در جریانی 

حالا توی این شش سال چیا کشیدم رو دیگه اینجا نه میشه گفت نه تو ‌حوصله ات میکشه بخونی 

بازم امیدت به خدا باشه درست میشه بازم جنین داری انتقال میدی و اینبار میشه انشالله

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاالله اینسری ضخامتت خوب بالا میره و بادهمین انتقال مامان میشی .من نه عزیزم الان توی پروسه انتقال ...

مرسی عزیزم ممنون ان شالله شما هم بسلامتی اینبار مامان میشی از لیست انتظار بیرون بیای الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

فدای دلت . منم این دردو کشیدم . فقط گذشت زمان حالتو خوب میکنه . ♥️♥️♥️

الان بارداری درسته؟ 

ان شالله این بار میمونه ولی از من میشنوی ترووخدا تا غربالگری ب کسی نگو اشتباه منو نکن 

من از ذوق ب همه گفتم حالا الان ...

نمی دونم واقعا چرا اصلا ویزیت مابینش نداره قاعدتا باید یه ویزیتی داشته باشه تا به نسبت وضعیت ضخامت ر ...

نگران نباش عزیزم منم فقط روز ۸ ام پریودم سونو شدم وبعدش دستور انتقال داد و دیگه هم سونو نکرد

الان بارداری درسته؟  ان شالله این بار میمونه ولی از من میشنوی ترووخدا تا غربالگری ب کسی نگو اش ...

الان با تیتر ۹۸ یه نصفه باردارم😂😂

آره قرار تا سونو قلب کسی نفهمه . 

بی بی چکم امروز خطش خیلی پر رنگ بود فک میکردم از ۹۸ بیشتر باشه . 

مهراوه جان عزیزم برای اتفاقی که برات افتاد بخدا از ته دلم ناراحت شدم و شوک شدم از خدا خواستم بهت صبر ...

سلام باجی جان   باشوووااا دولانیم.کجا بودی دلم برات تنگ شده بود    رقیه باجی کجایی دختر در چه حالی نی نی چطوره

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد