2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام خوبین بچه ها من امروز رفتم دکتر استرادیول و ک گفت باید تا دوازده هفته میخوردی اضافه خوردی 😯دیگ ...

من اسید فولیک رو تا پونزده هفته خوردم...چون اون  موقع دکترم مولتی ویتامین رو شروع کرد برام...مولتی ویتامین بارداری داخلش اسید فولیک داره گفت نیاز نیست دیگه جدا هم بخوری...

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان این آزمایش برای دوستمه خودش نتونست بیادتاپبک میشه اگه بلدید برام تفسیرش کنید

مشکل ایمنی داره..باید زیر نظر دکترش برا تنظبمشون پردنیزولان بخوره..و اگر باردار شد به تشخیص دکترش ممکنه سرم ای وی ای جی نیاز داشنه باشه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای که امپول پرژسترون استفاده میکردن حتما حتما ساعت مشخص میزدید هیچ روزی ساعتش یکم فرق نمیکرد مث ...

من همیشه رو یه ساعت مشخص میزدم..کلا داروهای هورمونی رو بهتره سر یه ساعت مشخص مصرف کرد که بدن بهتر بتونه باهاش تنظیم شه.

سلام خوبین بچه ها من امروز رفتم دکتر استرادیول و ک گفت باید تا دوازده هفته میخوردی اضافه خوردی 😯دیگ ...

سلام اکرم جانم دستور درستی داده فولیک تا 14 الی 15 هفته باید بخوری 

منم باید امپولم و تبدیل کنم به ‌شیاف 

طول سرویکس من 36 بود گفت فعلا نیاز به سرکلاژ نیست تا هفته 15'16

خداروشکر که همه چیت خوب بوده عزيزم 

سلام معجزه جون .خوبی عزیزم .خداروشکر که حالتون خوبه و برگشتی .همه نگرانتون بودیم ..ولی خداروشکر که خ ...

سلام قربونتون برم بخدااا منم تو اون شرايط بازم بيادتون بودم باا اينكه تو شرايط خيلي سخت قفل ميشم دعام نمياااد دست خودم نيست ولي بازم بچه هاي گروه تو ذهنم ميومدن

ان شالله كه بلا از همه دور بااااااشه استرسش خيلي بدتر از همه چيش بود بعدش تباي مزخرفش بقيش قابل تحمله

من تو اين دوهفته اب سيب اينا خوردم باز رفتم تو فكر رژيم شوهرم قاطيه ميگه هرچي ميكشيم از رژيمته😂بخدااا موندم اين وسط،شدم٤٩😑ميگه برو دكتر قبليت ولي ازينورم داروهام با فروتنه نميتونم نصف و نيمه ولش كنم مگر شرايطم استيبل بشه همه چي رو قطع كنه باز اونموقع ادم ميتونه دكترو عوض كنه

حالا الان فكرم ٥ شنبس ببينم سونو گراف  چي ميگه دستور پزشكم ندارم ميخام خودم نطق كنم كه چيارو چك كنه اگه حسابم كنه البته😑

ان شالله بسلامتي بااااشه بهترين كارووو كردي ان شالله عيد يه شكم خيلي گنده داري و داره لحظه شماري ميكني براي ديدن جوجه هات بخق اين وقت عزيز🌹🌹

سلام دوستان عزیزم ممنون میشم کمکم کنید 

من روزانه یه آمپول دارم یه شیاف 

حالا دکترم گفته آمپول تبدیل به شیاف کنم و درواقع دو تا شیاف و بعد یک شیاف و شیافو گفت تا هفته 36 ادامه میدی چون از درد و انقباض جلوگیری میکنه 

حالا سوالم اینه منی که 12 هفته یک روزم الان قطع کنم امپولو یا زوده؟؟ 

بچه هایی که رویان رفتید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

بعد من استراحت بودم گفت وضعیت خوبه نیازی نیست حرکت کن کار سبک کن، راه برو 

پای راستم کمی ورم داشت گفت فعلا خفیف اگه زیاد شد باید انوکسا بزنی 

سوال بعدیم اینه کیا انوکسا زدن از هفته چند آیا آسپرین میخوردن یا نه؟؟ 

عزیزم منم پارسال عکس رنگی گرفتم امسال برم دکتر دوباره لازم میشه عکس رنگی بگیرم ؟ تو به خاطر چی انداخ ...

سلام گلم خوبی حال و احوالت چطوره ن من ده سال قبل انداختم ایندفعه دکتر لازم دید برم فکر نکنم لازم باشه بری جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم اگه اشتباه نکنم شما هم بارداری پوچ داشتین؟چی کار کردین ساک دفع شد دارو خوردین یا خودش افتاد؟

نگو اینقد جعفری دم کردم زعفرون دم کردم بپر بپر کردم اما کار اشتباهم این بود که وسیله سنگین برداشتم بعد طناب هم زدم اما واقعا خیلی درد کشیدم خدا نکنه کسی سقط کنه انشاالله برا شما راحت دفع بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم، خوبم شکر خدا، شما بهتری؟ خدا رو شکر که شرایطتون بهتر شد، دیگه خیلی مراقب باشید حسابی به ...

عزيزم فك كنم براي تيروييد فقط يقرص ميدن ان شالله كه سريع بر ميگرده تو رنج نرماااااال بحق اين روزاي عزيز

بسلامتي باااااااشه ان شالله❤️منم ٥ شنبه ميرم برا چك،پسرم بعد كرونا كلا ميگه پسره😂فقط ينفر بود كه ميگفت دختر اونم ميگه پسر ديگه منم خودم براي مادري براي دو پسر ان شالله اماده كردم بايد برم تيكرمو عوض كنم😂

ولي غربالگريم يك شهريوره

منم تقويت چه عرض كنم ميخام دوباره رژيم رو شرو كنم ولي شوهرم ميگه نه حالا چند روزه اصلا قندو نگرفتم فقط دو روز پيش بعد ده روز  گرفتم ٨٧ بودناشتااا 

خير كه هست ولي هر مرحلش قشنگ ادمو ميچزوووونه ميفرسته مرحله بعدي😂

سلام قربونتون برم بخدااا منم تو اون شرايط بازم بيادتون بودم باا اينكه تو شرايط خيلي سخت قفل ميشم دعا ...

عزیزم تو کجا موندی دلمون تنگ شد دوستام تگ میکردن من چشم انتظار انشاالله بلا به دور باشه الان خوبی شکر خدا 

انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره برات و تن خودت و تو دلیت خوب باشه

نه گلم یه آزمایش دیگه هم هست کنارش میدم جوابم دوروزه میاد پنج شهریور از بدم هفت شه یور جواب رو میگیر ...

اها خوب خدارووووشكر ان شالله همه چي عاليه بااااااشه عاره سه هفته زمان زياديه كار خوبي ميكني 

خداروشکر. که همگی خوب شدن و ختم به خیر شد  لطفا از این به بعد بیشتر مراقب باش، آب نمک ه. شب غر ...

عاره واقعا خداروشكر

بخدااا هيججا نميرم دكترم بادو يا سه تا ماسك ولي بدنم خيلي ضعيف شده بود حالا بتونم اون دو سه ساعت معطلي يا بيشتروور ميام بيرون ميشم بهتر از محيط مطبه

ان شالله بلا از همه دورباشه

سلام عزیزم جات خیلی خالی بود ، انشاءالله دیگه این بیماری رو تجربه نکنید و حال پدرتون هم روبه بهبودی ...

قربونتون برم شما هم رفتي غربالگري؟؟ 

ان شالله همه سلامت باااااشن،ديگه نتونستم وايسم تا فربالگري ٥ شنبه ميرم سونو ببينم چه خبره

سلام عزیزم خداروشکرکه روبه بهبودی هستین وبه خیرگذشته،انشاالله که همیشه سلامت باشین،بعدازکرونا معمولا ...

عاره الان زياد عذاب وجدان ندااااارم ولي تا سه چهارروز هر ينفرشون تموم بشه من شرايط خيلي بدي داشتم

خداروشكر بازم ختم بخير شد😘🙏

تقويت گوشت و مرغي كه نيستم مامانم يماهيچه گذاشته بود برام بعد ٥ روز انداختم دور نميتونستم بخورمش واقعا ولي يكم ميوه رو دارم ازادتر نسبت به قبل ميخورم

سلام عزیزم خوبی خیلی نگرانت بودیم خدا رو شکر الان حالتون خوبه نگران نی نی هم نباش اونم خوبه  &n ...

سلام عزيزم شمااا خوبين ان شالله با دعاي شمااا

نه بعد سه ماهگي اسيد فوليك قطع ميشه

بمن اهن و كلسيم و مولتي ويتامين داد