2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام به روی ماهت .نه هنوز زمانش نرسیده ولی داروهای قبل از انتقال و آمادگی رو شروع کردم فردا باید میک ...

به سلاااامتی عزیزم، از الان مامان شدنت رو تبریییک میگم گلم 😍😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
رادیس جان دلم برات خیلی روشنه احساس میکنم اینبار مثبت میشی تا آخر همه چی خوب پیش میره ❤

شما بلاخره موفق شدی از رویان وقت ویزیت بگیری؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلاااامتی عزیزم، از الان مامان شدنت رو تبریییک میگم گلم 😍😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزممم 😂😂😂😊😊😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏 ان شاالله خدا بهم مرحمت کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بخدا فقط گوشي دستم بود تو واتس اپ منتظر خبر از اعضاي خانواده بودم چون منم داده بودم به بقيه عذاب وجد ...

نه گلم یه آزمایش دیگه هم هست کنارش میدم جوابم دوروزه میاد پنج شهریور از بدم هفت شه یور جواب رو میگیرم Qfpcr

به همراه این میدم دوروزه بود وگرنه به تنهایی یک ماه طول میکشه که من واقعا تحملش رو ندارم

بخدا فقط گوشي دستم بود تو واتس اپ منتظر خبر از اعضاي خانواده بودم چون منم داده بودم به بقيه عذاب وجد ...

خداروشکر. که همگی خوب شدن و ختم به خیر شد 

لطفا از این به بعد بیشتر مراقب باش، آب نمک ه. شب غرغره کن یکبار هم با دیفن که خدایی نکرده درگیر نشی 

عزیزم شما امتقال جنین داشتی ؟ امپول پرژسترون نمیزدی!

سلام دوست گرامی من بدون لکه بینی مثبت شدم 

و اینکه بله سعی کنید داروها و علی الخصوص آمپول رو به موقع استفاده کنید سر ساعت حالا یکی دوبار عیب نداره 

سلام خانما انشاءالله که حالتون خوب باشه.من انشاءالله ماه آینده میرم دکتر که سیکل انتقالو شروع کنه.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که از الان چه کارارو انجام بدم.خیلی محتاج دعاتونم تو این شبا لطفا منو هم دعاکنید شاید خدا صدای شمارو بشنوه بعداز هشت سال دربه دری از انتظار دربیام😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فقط فکر کنم استامینوفن خودش مجازه البته دکتر من اینو میگفت بقیه رو نمی‌دونم فکر نکنم بشه استفاده کرد ...

ممنون عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دمایه بدنتوچک کن عزیزم ببین اگه بالابود که استامینوفن ساده میتونی استفاده کنی ولی اگه نرمال بود لازم ...

باشه عزیزم ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
به امید خدا عزیزم ، انشاءالله که با همین انتقال پیش رو مادر میشی

ممنونم ماهک جان 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

سلام عزیزم جات خیلی خالی بود ، انشاءالله دیگه این بیماری رو تجربه نکنید و حال پدرتون هم روبه بهبودی بره ، تو استرس نداشته باش حال فسقلیمون هم خوبه  

سلام خانما انشاءالله که حالتون خوب باشه.من انشاءالله ماه آینده میرم دکتر که سیکل انتقالو شروع کنه.مم ...

سلام عزیزم انشالله که همه چی عالی پیش میره به حق این ماه عزیز حتما دعات میکنم ، من هنوز به این مرحله نرسیدم نمیتونم راهنماییت کنم مشکلتون چی بوده و کجا اقدام کردید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم انشالله که همه چی عالی پیش میره به حق این ماه عزیز حتما دعات میکنم ، من هنوز به این مرحله ...

اما به نظرم بهترین چیز داشتن آرامش و دوری از استرس هست هرچند که خیلی سخته ولی باید سعی خودت بکنی و فقط مثبت فک کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍