2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
خدا رو‌شکر خوب‌ شدی عزیزم‌ خوب شد ‌اومدی دلمون برات تنگ شده بود❤ عذاب وجدان نداشته باش‌ این‌ کرونا ...

قربونت برم منم همينطور شما چه كردي؟؟ رفتين باز تو سيكل يا داريد تقريت ميكنيد؟

سلام اکرم جانم دستور درستی داده فولیک تا 14 الی 15 هفته باید بخوری  منم باید امپولم و تبدیل کن ...

مرسی عزیزم پس فولیک اسید و نمیخورم مولتی ویتامین هم داده گفت بخوری پادردت هم خوب میشه سرویکس من ۳۳اس ان شاالله هر چی خیره تو هم ب سلامتی خیالت راحت شه از گل پسرا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم خداروشكر اومدى ى خبرى دادى خيلى نگران بوديم عصرى دراز كشيده بودم ب اين فكر ميكردم كاش ى ...

سلام عزيزم شما خوووووبين ني ني خوووووبه؟؟

بخدا منم دوست دارم بريم واتس اپ از اشنا درومدن ميترسم😅ولي باز بچه هااا يكم از خودشون و شهرشون ميگن خيالم راحت ميشه مشكلي ندارم با تلفن دادن😂

عاره خداروشكر بخير گذشت ان شالله كه بلا از همه دووور بااااشه

سلام دوستان عزیزم ممنون میشم کمکم کنید  من روزانه یه آمپول دارم یه شیاف  حالا دکترم گفته ...

عزیزم دکتر من برای همه از ۹ هفته قطع میکنه آمپول رو، اگر خونریزی و لک بینی داشته باشن تا ۱۲ هفته ادامه میده

۱۲ هفته کاملا نرمال هست برای قطع آمپول پروژسترون. نگران نباش

در مورد تست آمینو هم اصلا نگران نباش، همه چیز عالیه انشالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزيزم شمااا خوبين ان شالله با دعاي شمااا نه بعد سه ماهگي اسيد فوليك قطع ميشه بمن اهن و كلسيم ...

مرسی مونده بودم اینم قطع کنم یا نه 

عزیزم تو کجا موندی دلمون تنگ شد دوستام تگ میکردن من چشم انتظار انشاالله بلا به دور باشه الان خوبی شک ...

ممنونم فاطمه جوووون ان شالله بلا از همه دوستان دور باشه 

شما خوووبين؟ چندوقت نديدم شما كدوم مرحله اين عزيزم؟ تا بيام اطلاعاتتم به روز بشه بقيه رو زخمي ميكنم😅

عاره الان زياد عذاب وجدان ندااااارم ولي تا سه چهارروز هر ينفرشون تموم بشه من شرايط خيلي بدي داشتم خ ...

این رژیم هم بدتر ضعیفت کرد ،😕

مرسی عزیزم پس فولیک اسید و نمیخورم مولتی ویتامین هم داده گفت بخوری پادردت هم خوب میشه سرویکس من ۳۳اس ...

منم سي و چهارم ديشب تو اينستا يپست ديدم زده بود نرمالش٣٩ اعصابم خورد شده بود چون دكترم نميرم تا٢/٣ شهريور

البته سر پسرم٣٣ بودم دكترم اصلا نگفت كمه

این رژیم هم بدتر ضعیفت کرد ،😕

عاره شوهرم ميگه زودتر وقت بگير برو لباف اينا سر ٤ تا دونه انقد الكي به بادت ميدن😑ان شالله بعد غربالگري اگه دوفاستون و شيافمو كم كرد شرايطم عادي بود ميرم لباف ولي تا عادي نشه و دارو داشته باشم از عوض كردن دكتر ميترسم

مرسی عزیزم پس فولیک اسید و نمیخورم مولتی ویتامین هم داده گفت بخوری پادردت هم خوب میشه سرویکس من ۳۳اس ...

اگه مولتی ویتامین داده دیگه فولیک نخور گلم 

انشالله که طول سرویکس همینجور میمونه نیاز به سرکلاژ نباشه 

توکل به خدا انشاالله 

نمیدونم اینی که میگم عادیه یا نه ولی یه آرامشی دارم اصلا استرس ندارم همش احساس میکنم همه چیز خوب پیش میره با اینکه میدونم شاید هر اتفاقی بیوفته ولی آرامش دارم 

میدونم دعاهای شما عزیزان هم موثر بوده و دلم آروم گرفته 

توکل به خدا هر چی خودش صلاح بدونه 

سلام عزيزم شما خوووووبين ني ني خوووووبه؟؟ بخدا منم دوست دارم بريم واتس اپ از اشنا درومدن ميترسم😅ول ...

سلام عزيزم 

شكرماهم خوبيم

اره من خودمم ى كم نگران اشنا درومدنم اما ادم اونجورى از نگرانى درمياد خب

ديدى چندوقت بيخبرمون گذاشتى

گفتم لااقل كاش ميومد سك سك ميكردو ميرفت😂😂

شما و مامان رقيه كتك واجبين🤪🤪🤪

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم دکتر من برای همه از ۹ هفته قطع میکنه آمپول رو، اگر خونریزی و لک بینی داشته باشن تا ۱۲ هفته ادا ...

ممنونم سوفی جانم 

لطف کردی گلم 

ممنونم که همیشه پاسخگو سوالاتم بودی الهی که خیر ببینی 

پس خدا بخواد منم کم میکنم خداروشکر لکه بینی اینا ندارم 

دکتر گفت احیانا اگر دیدی فقط آسپرین و سه چهار روز قطع کن 

سلام خوبین بچه ها من امروز رفتم دکتر استرادیول و ک گفت باید تا دوازده هفته میخوردی اضافه خوردی 😯دیگ ...

به به بسلامتى امپول ك قطع ميشه ادم انگار جون ميگيره😂😂

فوليك رو كاش تلفنى بپرسى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم سي و چهارم ديشب تو اينستا يپست ديدم زده بود نرمالش٣٩ اعصابم خورد شده بود چون دكترم نميرم تا٢/٣ ش ...

نگران نباش من 36 دکتر گفت دهانه رحم بسته بسته 

و نیازی نیست ولی چهار هفته دیگه مجددا اندازه میگیرم