2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

سلام عزیزم خداروشکرکه روبه بهبودی هستین وبه خیرگذشته،انشاالله که همیشه سلامت باشین،بعدازکرونا معمولاآدم تاچندوقت توبدنش احساس ضعف داره سعی کنین حسابی به خودتون برسین ،به خاطردرگیری بقیه اعضای خانواده هم خودتون رومقصرندونین شماکه رعایتتون روکردین مشکل ازاین ویروس لعنتیه که سرعت سرایتش خیلی زیاده

شما بلاخره موفق شدی از رویان وقت ویزیت بگیری؟

آره عزیزم ، با‌گوشی خودم ‌نمیدونم ‌چطور شده بود نمیشد بگیرم‌ با لپ تاپ رفتم‌سایتش خیلی راحت‌ گرفتم‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بخدا فقط گوشي دستم بود تو واتس اپ منتظر خبر از اعضاي خانواده بودم چون منم داده بودم به بقيه عذاب وجد ...

سلام عزیزم خوبی خیلی نگرانت بودیم خدا رو شکر الان حالتون خوبه نگران نی نی هم نباش اونم خوبه   حسابی ب خودتون برسیدید بدنتون قوی شه  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بخدا فقط گوشي دستم بود تو واتس اپ منتظر خبر از اعضاي خانواده بودم چون منم داده بودم به بقيه عذاب وجد ...

خدا رو‌شکر خوب‌ شدی عزیزم‌ خوب شد ‌اومدی دلمون برات تنگ شده بود❤

عذاب وجدان نداشته باش‌ این‌ کرونا رو‌حتی اگه‌ توی خونه تنهایی بشینی‌و‌هیچ‌ جا نری بازم‌میگیری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانوما کسیکه انتقال جنین داده باید حتما لکه بینی داشته باشه؟  یعنی کسیکه علایمی نداره فقط پاش ...

اصلا ربطی به علایم ندارع

بیخود به خودتون استرس ندید

دیدم ادمی که علایم داشته و منفی بوده و ادمی که اصلا علایمنداشتهو هر روزمیومد بنده خدا اینجا ناراحت بود و مثبت شد

به خدا توکل کنید ایشالله  براتونبهترین اتفاق میفته

سلام عزیزم انشالله که همه چی عالی پیش میره به حق این ماه عزیز حتما دعات میکنم ، من هنوز به این مرحله ...

ممنون عزیزم التماس دعا.پلی کیستیک هستم.من شهرستانم همینجاهم میکرو کردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اصلا ربطی به علایم ندارع بیخود به خودتون استرس ندید دیدم ادمی که علایم داشته و منفی بوده و ادمی که ...

انشالله من اول سینه درد داشتم الان دیگه هیچی ندارم دعام کنید برامون بحق امام حسین وروزای عزاش 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

سلام عزيزم

خداروشكر اومدى ى خبرى دادى خيلى نگران بوديم

عصرى دراز كشيده بودم ب اين فكر ميكردم كاش ى شماره اى از هم داشتيم براى مواقع ضرورى

خداروشكر ك خودت و خانواده خوبين

بلا از سرهمگيتون دور و همه مردم دنيا💚💚

خيلى خودتونو تقويت كنين ان شاالله ك زودتر ضعفت برطرف شه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به روی ماهت .نه هنوز زمانش نرسیده ولی داروهای قبل از انتقال و آمادگی رو شروع کردم فردا باید میک ...

عزيزم اينروزا خيلى تو ذهنمى خدا ميدونه

ان شاالله ك اخرين تلاش هات براى مادر شدن باشه و بزودى خبر خوشحالى ازت بشنويم و مامان شدنتو تبريك بگيم💚😘💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه دیگه هفته پیش کیسه زرده بود،ولی سونو اینبار اونم از بین رفته بود

خیلی دلم گرفت. ان شاالله خدا بزودی زود دلتو شاد کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خوبین بچه ها من امروز رفتم دکتر استرادیول و ک گفت باید تا دوازده هفته میخوردی اضافه خوردی 😯دیگه نخور امپولمم قطع کرد گفت فقط شبی یه دونه شیاف بذار واژینال اذیت میشی مقعدی بذار یه عالمه قرص تقویتی داد گفت چون pco بودی بهت متفورمین دادن تا سه ماه بسه دیگه نخور دیگه از شر امپول راحت شدم 🥲گفت برا سرکلاژ هم سرویکست خوبه حالا بازم ۱۸هفته سونو انومالی نوشت گفت بازم اون موقع چک میکنم مشکلی داشتی عمل میکنم 

راستی گفت داروهای قبلیت و دیگه نخور میخچاستم ببینم شاکا تا اخر فولیک اسید میخوردین یا اونم قطع کنم یادم رفت ازش بپرسم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلامت باشه برات عزیزم حالا هیچ علامتب نداره ناامیده عزیزم یسوال امپول پرژسترون هم شما میزدید تو ساع ...

بعله عزيزم تا مثبت شدن ميزدم بعدش تبديلش كردن به شياف

معمولا تو يساعت مشخص ميزدم تا روز ازمايش، ولي بعدش شياف رو ميشد يكم عقب و جلوو بزارم