2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
عزیزم من استفاده کردم و مثبت شدم اما در مورد ضخامت نمیدونم چون من قبلا توی سونوهام ضخامتم همیشه اوکی ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم

اگه ارزون بود میخریدم جز تقویتی ها بود واسه رحم خوبه.

عزیزم مخاط رحم یعنی چی؟منظورش ضخامت نیست درسته؟توی اینترنت نوشته قرص فرتیل سی ام برای مخاط رحم خوبه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

☘️☘️☘️

من سرما خوردم 😭😭 یعنی نمیتونم این هفته برم دکتر؟؟؟

رفتم دکتر گفت سرماخوردگیه

قرار این هفته پریود بشم برم دکتر تا اگه همه چی خوب بود برم برای انتقال😔😔

اینقدر ناراحتم که نگییید

کسی تحربه ای داشته

چیکار کنم😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااا من تو اين دوهفته رژيم ديابت يبوستم خيلي شديد شد. هر سه روز يبار دفع دارم اونم كامل نيست ديش ...

شیاف گلیسرین رو گذاشتنی مقعد هر چی داره رو عرض یک ربع خالی میکنه.ولی دایم نیس

شربت لاکسی از بالا اوکی میکنه 

😉

خیلی بد بود هنوزم حرکتاش مثل قبل نشده ولی بدجور تشنه و گشنه شدم

نمی دونم برا ما مشکل قند داریم اینه یا همه این عوارض رو دارن یادمه پوستم خشک شده بود می خارید. رفتم حموم کرم زدم بهتر شد

خدایا شکرت
شیاف گلیسرین رو گذاشتنی مقعد هر چی داره رو عرض یک ربع خالی میکنه.ولی دایم نیس شربت لاکسی از بالا او ...

تا اومدم بهمسرم بگم بره بخره راحت شدم ولي حتمااا بايد بگم بخره تو خونه بااااشه سر پسرمم منيزيم هيدروكسايد بود فك كنم خريدم ولي ترسيدم نخوردم 

خدا برات حفظش کنه عزیزم  اگه ارزون بود میخریدم جز تقویتی ها بود واسه رحم خوبه. عزیزم مخاط رحم ...

مخاط رحم منظور همون ترشحات دیواره رحم و شرایط برای جایگیری جنین هست

اگر کسی خشکی داشته باشه ک باعث شه جنین لانه چزینی نتونه بکنه این کمک کننده ست

اما ب نظرم عالیه ارزش خرید داره ماها ک اینقدر هزینه میکنیم اینم روش

من ۴۵ تاش اضافه اومد دادم یکی از بچه های همینجا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی قربووون دلت برم تمنا جانم😭😭 خیییئلی امیدوار بودم ب شما. ان شاالله هم شما هم میترا جان خیلی ز ...

عزیزم زیارتت قبول 

ان شاالله بلا همیشه ازتون دور باشه

التماس دعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم