2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره کارای روزمره که هست چاره ای نیست ولی دیگه اتو کشی و اینا رو گفتم همسرم ببره خشکشویی فقط همون یه ...

من همسرم دست به اتو اصلا نميزد الان داره ميزنه هيميگه كجا رو چجوري پهن كنم گفتم بده خودم بزنم خيلي مصمم گفت نه ولي خوب جالبم اتو نميكنه ولي براي شروووو بعدسالهااا عاليه😅 البته بعد زايمان كارارو غلطك بيفتهههه خيلي بسرعت رفرش ميشن به تنظيمات كارخونه بر ميگردن😅

بچه ها خواهرم مشهد روبروحرم آقا بود الان تماس گرفت سلام دادم ازطرف همه  همش صدامیومد توصحنش یاجوادالائمه  مدد مدد یاجوادالائمه مدد مدد  ان شاءالله همه حاجت رواشیم.صلوات  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم دست به اتو اصلا نميزد الان داره ميزنه هيميگه كجا رو چجوري پهن كنم گفتم بده خودم بزنم خيلي م ...

آره دقیقا هفته ی بعد زایمان به حالت کارخونه برمیگردن 🤣🤣

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم از همسرم پرسیدم گفت از اینستا اینترنتی گرفته، اگر میخوای پیجشو برات بفرستم.

اره بفرست عزیزم‌لطف میکنی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خیلی مهربونید مثل خواهر این چند روز درکنارمون بودید هستید و دل گرمی میدید انشاالله فداتشم💖❤️

خدا نکنه عزیزم،انشاءالله سالم وسرحال باشی و بهترین روززندگیتون یعنی روزتولدبچه تون روجشن بگیرید

شما دوقلوييي احتمالا امپول و شياف رو داري من كه سر پسرم ٤ تا شياف داشتم٢٠٠ بود خارجي بود يعني ميخاست ...

ممنونم گلم بابت توضیحاتت 

خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه 

این نی نی قشنگت هم نامدار باشه خدا حفظش کنه عزيزم