2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من خیلی در موندم نه وقتی برام مونده و نه شرایط ادامه دادن فقط ازتون میخوام  دعا کنین خدا معجز ...

اینطوری نگو عزیز دلمممم، مگه کم گذاشتیم اینجا نمونه هایی که سنشون از شما بیشتر بوده ولی امید و انگیزه شون خیلی بالا بوده و شکر خدا باردار هم شدن، ناامید نباش گلم، توی قرآن هم نمونه های ناباروری با سن خیلی بالا داریم، چیزی که فقط دست خداست مهم نیست چه شرایطی و چه سنی داره، اگر بخواد توی ۶۰ سالگی هم تقدیر میکنه، اگر نخواد توی ۲۰ سالگی هم تقدیر نمیکنه.

دعا میکنم خدا خیلییییییی زود دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه و دلت شاد بشه ان شاالله 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنطرم قندیجات حذف کردی خوب میشه.  پروتین باید بیشتر بخوری.شیر هم بخور من خیلی چیزها رو مصرف نمی ...

من ماه اخر روزي دوتاهم بستني ميخوردم واسه وزن گيري😑😑😑ولي گوشت رو چون متنفر بودم از همون اول فقط هفته اي ببار  يماهيچه كوچيك ميخوردم كه اخرا نخام خودمو با گوشت خففه كنم خداروشكر وزنشم خوب بود

سلام.فقط عطش زیاد و گرمی زیاد و بیخوابی. من تا الان ۷ کیلو زیاد شدم.فعلا درد لگن و اینا ندارم.

منم اینقدر گرمم میشد انگار داشتم آتیش میگرفتم. رنگم هم زردچوبه بود 🙄

خدایا شکرت
من ماه اخر روزي دوتاهم بستني ميخوردم واسه وزن گيري😑😑😑ولي گوشت رو چون متنفر بودم از همون اول فقط ه ...

من از وقتی فشارم میافتاد دیگه تو رژیمم هست. فقط با گوشت نرمال میشه😶

خدایا شکرت
راستش میگن جنین دختر قویتر از جنین پسره بخاطر همین میخام بادکترم مشورت کنم ببینم انجام بدم یا نه؟ ...

منم اینو شنیدم، هم از دکتر هم پرستار شنیدم که جنین دختر مقاوم تره، ولی حقیقت اینه که نگهدار اون بالایی هست و اگر اون بخواد جنین از هرررر گزندی در امان میمونه ان شاالله ⁦❤️⁩🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم اینو شنیدم، هم از دکتر هم پرستار شنیدم که جنین دختر مقاوم تره، ولی حقیقت اینه که نگهدار اون بالا ...

اخ من سر پسرم خيلي لكه بيني داشتم همه ميگغتن پسره

ولي اينيكي رو نداشتم كه😂ولي بازم پسره احتمالا😊

در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

التماس دعازیارت قبول

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل ...

الهی قربووون دلت برم تمنا جانم😭😭 خیییئلی امیدوار بودم ب شما.

ان شاالله هم شما هم میترا جان خیلی زود خبر خوش بذارید برامون.

حتما حرم رفتنی مخصوص برا ارامش دلتون دعا می کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
https://www.instagram.com/p/CRq4Y0Bn3at/?igshid=YmMyMTA2M2Y=   تمنا جانم الان با چشماي گريون ا ...

❤️❤️❤️❤️😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱