2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام فاطمه جان زیارت قبول انشاالله که خوش بگذره بهتون مواظب خودت باش گلم  

ممنونم عزیز دلم. از شمام قبول باشه چون شمام تو  دل من زیادت رفتین.

ابجی دعا کن برامون . دیشب تصادف بدی داشتیم. ینی واقعاااا امام رضا ع ب دادمون رسید وگرنه...

فوبیای ماشین گرفتم

الهی تن و بدن و روح و روان همه مون سلامت باشه همیشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلم. از شمام قبول باشه چون شمام تو  دل من زیادت رفتین. ابجی دعا کن برامون . دیشب ت ...

خداروشکر‌ که‌ بخیر‌گذشت🥺خدا پشت و پناهتون باشه ایشالا همیشه تنتون‌سلامت و بلا ازتون دور باشه عزیزم🥺

آلا بگو باعات قهرم هر بار صدات کردم جواب ندادی 😭

الهیییی قربووون دل شکستت برم. ان شااالله بحق جوادش بزودی زود جواب بگیری 😭 امام رضا ع رنج کشیده سر فرزند دار شدن ، نیش و کنایه کم نکشیدن. ان شااالله خییییلی زود جواب بگیری گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر‌ که‌ بخیر‌گذشت🥺خدا پشت و پناهتون باشه ایشالا همیشه تنتون‌سلامت و بلا ازتون دور باشه عزیزم� ...

ممنووونم عزیز دلم. ینی یادم میفته تن و بدنم میلرزه. خدا حافظ هممون باشه 

آلااا جان تروخداا برام ی نامه مینویسی بندازی ضریح😢

چشم عزیزم حتما. البته خودم چون پریود شدم نمیتونم کنار ضریح برم ولی میدم همسرم بندازه. متنشو خودت بنویس ی پیام بده بهم 

چشم عزیزم حتما. البته خودم چون پریود شدم نمیتونم کنار ضریح برم ولی میدم همسرم بندازه. متنشو خودت بنو ...

نمیدونم چرا پشیمون شدم تو دلم گفتم قبلنم فرسادی ولی امام رضا ندید پیامم پاک کردم ولی ...باشه عزیزم

فرزی.کوثر.مامان رقیه سنگ صبور و ملینا مثبت شدنتون مبارکه عزیزان انشاالله بسلامتی بگذره براتون 

مرسی عزیزدلم ازخدا میخوام به حق این روزای عزیز خدابهت اولاد سالم و صالح بده و انتظارت تموم بشه🤲❤️🌹

نه عزیزم، بجای خونریزی کامل چند روز لکه بینی داشتم

دل درد پریودی دارم یعنی میگی خونریزی کامل اتفاق نمیفته🥲

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡