2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045777 بازدید | 684484 پست
خداروشکر که خوبید  آره عزیزم شیر خودمو میدم ولی کنارش کمکی هم شیر خشک میدم  آها دقیقا من ...

عزیزم به چیزی شرطیش کردین؟ 

تکون؟ 

بغل؟ 

سینه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ما ی مشکلی برامون پبش اومده ک الان چند روزه باعث استرس من شده و اصلا کنترل اعصابم ندارم میشه ...

ان شاالله که مشکلت حل شه عزیزم خوندم برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ما ی مشکلی برامون پبش اومده ک الان چند روزه باعث استرس من شده و اصلا کنترل اعصابم ندارم میشه ...

عزیزم من ایه الکرسی خوندم و چندتا هم صلوات گفتم برا رفع میشکلتون

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
والا به من میگفتن چله اش رد بشه خوابش درست میشه چله رد شد گفتن بعدِ دوماهگی حالام شما میگی بعدِ چهار ...

عزیزم یه پیشنهاد برا واکنسش.... 

از بهداشت آوردی قطره ش رو بده وقتی خوابید تو خواب پاهاشو با روسری ببند جوری که تکون نتونه بده.... 

چون تکون نده دردشم نمیفهمه یعنی لااقل خیلی اذیت نمیکنه.... 

معمولا بچه ها تا پاشونو تکون ندن درد نمیاد.... 

من سر دخترم قشنگ یه شوک بهم وارد شد.... 

ناشیم بودم.... 

ببین دخترم رو که آوردیم خونه قطره دادم خوابید.... 

منم خوش خوشون که انشالله خیلی قرار نیست اذیت بشه.... 

بیدار که شد اولش هیچی نبود.... 

قشنگ داشت نگاه میکرد.... 

بعد یواش یواش شروع کرد تکون دادن پاهاش.... 

یعنی یهویی جیغ زدا.... 

پاشو تکون میداد جیغ میزد.... 

یعنی همچین جیغ میزد من گفتم الان نافش میزنه بیرون.... 

بعد دیگه پاها رو بستم بهتر شد اما تقریبا تا یهروز جرات نمیکردم پوشکش رو راحت عوض کنم چون پاش تکون میخورد جیغ میزد.... 

دیگه از اون به بعد دستم اومد بعد واکسن اولین قطره رو که دادم و خوابید تو خواب پاهاش رو با روسری ببندم.... 

اینطوری دیگه اذیت نشد چون تقریبا بعذ یه روز دردشم میرفت.... 

البته گرم کردن و کیسه یخ رو طبق دستور انجام میدادم ولی اون تکون دادن رو محدود میکردم که درد اذیتش نکنه.... 

حالا خواستی تو هم احتیاطا اینکارو بکن.... 

یا اینکه ببین آیا وروجکت قیامت به پا میکنه یا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبی تمنا جونم روز چندمی ؟؟ منتظر جواب مثبتتم که کلی ذوق کنم واست عزیزم😍😍

سسلام مهربون جانم 😍

قربونت برم شما خوبی؟

من روز نهمم...امید به خدااا..

انشاالله این جنین‌های آخری پیش مامانشون بمونن و ناامیدمون نکنن..

مرسی عزیزم الهی آمین🤗🤗💚💚☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
هرماه چقدر وزن باید اضافه کنن نرماله؟ من احساس میکنم وزنِ تولدشو بیمارستان اشتباه زده دقیقا یه هفته ...

عزیزم اپلیکیشن بی بی کییر رو نصب کن.... 

برا کنترل رشدشم خوبه.... 

برا ثبت یه سری اطلاهاتم خوبه.... 

سسلام فریناز عزیزم 

خیره انشالله دوستم..برات میخونم حتمااا

انشاالله حل بشه بزودی

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیززززم چه عکس قشنگی ای جوووووونم😘😘😘😘 دخترن یا پسر؟ خدا حفظشون کنه❤❤ باورم نمیشه اون جنینای ...

اره عزیزم

منم به شوهرم میگم باورت میشه اینا یکسال فریز بودن😍😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانوما iuiچقدر شناس باروری رو بالا میبره؟

عزیزم اگه اسپرم شرایطش خوب باشه و تحرک اوکی باشه و رحمت سالم باشه و مشکل ایمتی انعقادی نداشته باشی بالاست.... 

ای خدااااا😍😍😍😍عزیزم خدا حفظشون کنه الهی😍دخترامون هم اسم هستن میخوام بدونم ودختر تو هم مثل دختر ...

دقیقااااا یه شیطونی که همه از شیطنتش تعجب میکنند😂هرکس میبینتش میگه از نگاهش شیطنت میباره 😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من فعلا ۸ ۹ ماهه اقدامم هیچی نشد ازمایش اسپرم شوهرم اکیه منم سونوم اکی بود این ماه ماما بهم لتروزول ...

عزیزم همسرت تو مرکز ناباروری آز داده؟ 

شما شیر خودتو میدی؟ مگه نمیگن تو شیردهی آدم پریود نمیشه؟  عزیزدلم انشاءالله بهترینها برات اتفا ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره.... 

من خودم پریود میشدم.... 

بعضیا دو سال شیردهی پریود نمیشن بعضیام میشن.... 

دقیقااااا یه شیطونی که همه از شیطنتش تعجب میکنند😂هرکس میبینتش میگه از نگاهش شیطنت میباره 😅

بله بله پس کپ هم هستن😂😂😂خدا حفظش کنه الهی😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️