2777
2789
عنوان

مجردا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 195 پست
نه اینجور نگوفامیلو ولش کن خودتو مقایسه نکن

چی بگم منکه مجردیمو قبول کردم تسلیم سرنوشتم شدم اما مامانم همچنان میگه عروس شی😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی کن محدودیت سفر داری ؟ کار میکنی ؟ چند سالته ؟

متولد ۷۳

کار میکنم 

یکی دوبار گذاشتن برم ولی همش باید حرص بخورم و اینکه پایه ای ندارم تنهایی ام که نمیشه نمیزارن

الان من دوست دارم برم کیش و این ور اون ور پولشم دارم ولی کسی نیس الان ذوق دارم بعدن همینم کور میشه

مثلن دیگه خرید بهم ذوق نمیده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

سنم که کم نیس اما مامانم غصه میخوره حقم داره من تنها دختر مجرد فامیلم وقتی هیشکیو ندارم باید امید دا ...

چقد تو حرفات منفی میاری 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه نوع مریضیه جنسیه باید بره دکتر

همه مردا فک کنم این مریضی جنسی رو دارن چون زیاد دیدم چشمشون همه رو میپاد

خودم بیشتر پیشنهادام سن بالا و متاهلن اشغالا

ایشالا میشی😉😍😍

😁امیدوارم بخت همه دخملا بازشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چقد تو حرفات منفی میاری

چون ازلحاظ روحی داغونم خسته ام 

همه مردا فک کنم این مریضی جنسی رو دارن چون زیاد دیدم چشمشون همه رو میپادخودم بیشتر پیشنهادام سن بالا ...

بگو آخه شما که زن دارید 😂 وای خدا مجردا از این کارا نمیکنن 

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

چون ازلحاظ روحی داغونم خسته ام

خب تو خودت تو انرژی نهی به خودی

منم داغون و خسته ام منم تو بی کسی دارم دق میکنم

اگه بد ظاهر بودم یا ایراد داشتم میگفتم حکمته ولی اینا نیس

خیلی نا امید میشم ولی اینجور نباید بگیم 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

بگو آخه شما که زن دارید 😂 وای خدا مجردا از این کارا نمیکنن

اوایل میگفتم ،ولی دیگه قطع کردم ارتباطمو هر روز سمی تر میشدم

اون وقت من که دخترمو سینگل هیچی ک هیچی

چرا امسال وقتی وارد۲۴سالگی شدم وحشتنااااااک استرس گرفتم مخصوصا دختر عمه هام همسنم بودن نامزد کردن این ماهی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰