2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045684 بازدید | 684477 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واریکوسل توی ازمایش اسپرم مشخص میشه؟ اندازه فولیکول ربط به ذخیره تخمدان داره؟ فولیکول اندازش خ ...

اندازه فولیکول به ظاهر تخمک ربط داره ولی به کیفیت تخمک اصلا ربطی نداره.من 15 تا تخمک ازم کشیدن حتی یه دونه جنین هم تشکیل نشد.چون کیفیت تخمک هام خیلی پایین بود

سلام انا جان خوبی سلامتی من دوباره پیدام ازمایشم مثبت شد ترشح صورتی نرماله ؟؟ پرستاره خیلی منو ترسون ...

مبارك باااشه

عاره بابا لكه بيني بدكترت بگو يا شيافت رو اضافه ميكنه يا اسپرينت رو قطع ميكنه

شما دختر داشتي؟؟ چندسالشه؟ تعيين جنسيتين؟

اره برامنم همینجوری بود سه چارماهی طول کشید تا رفتن کامل

عزیزم شمام بعدِ خونریزی زایمانت که تموم شد ترشح زرد رنگ داشتی یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هانيل فردا صب ميخام برم از مايش  قند بمامانمم گفتم اش بذاره با جو خوبه؟ يا رشته؟ فردا تخيلي با ...

رشته قند رو میبره بالا، امشب سعی کن کربوهیدرات کمتر بخوری، یا طبق رژیمت بخور دقیقا. مثلا امشب یکم مرغ یا گوشت با دو تا کف دست نون سنگک همراه سالاد بخوری خیلی خوبه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بین ۷۰۰ تا یک کیلو اضافه کنن خوبه چی بگم بیمارستان انگار قد و وزن و ایناش همه الکیه واسه دختر منم ز ...

سارا شما بعدِ زایمانت که خونریزیت تموم شد ترشح زرد رنگ داشتی یانه؟

من از موقعی که خونریزیم تموم شد ترشح زرد رنگ دارم همش اونم زیاد جوری که نوار بهداشتی میذارم پد جواب نمیده قطعم نمیشه حالا نمیدونم طبیعیه یانه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اندازه فولیکول به ظاهر تخمک ربط داره ولی به کیفیت تخمک اصلا ربطی نداره.من 15 تا تخمک ازم کشیدن حتی ی ...

من فعلا ۸ ۹ ماهه اقدامم هیچی نشد ازمایش اسپرم شوهرم اکیه منم سونوم اکی بود این ماه ماما بهم لتروزول و امپول رهاسازی داد روز دوازده سونو سه تا فولیکول خوب داشتم ولی خب دارم پریود میشم بازم گفتم ببینم واریکوسل یا کیفیت تخمک تو این مراحل ما مشخص میشه یا نه

کیفیت تخمک میشه آزمایش ذخیره تخمدان؟

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
رشته قند رو میبره بالا، امشب سعی کن کربوهیدرات کمتر بخوری، یا طبق رژیمت بخور دقیقا. مثلا امشب یکم مر ...

باشه ممنونم جو خوبه براي فردا بگم بذاره؟ يا جوهم خوب نيس؟

عاره امشبوو عادي ميخورم

من فعلا ۸ ۹ ماهه اقدامم هیچی نشد ازمایش اسپرم شوهرم اکیه منم سونوم اکی بود این ماه ماما بهم لتروزول ...

نه کیفیت تخمک فقط تو اتاق عمل مشخص میشه تو سیکل پانکچر.آزمایش ذخیره تخمدان تعداد رو نشون میده یعنی کمیت نه کیفیت