2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
باشه ممنونم جو خوبه براي فردا بگم بذاره؟ يا جوهم خوب نيس؟ عاره امشبوو عادي ميخورم

آره خوبه عزیزم نوش جونت، آش رشته هم خوبه ولی قبل آزمایش نخور چون کاذب می‌بره بالا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من شوهرم مورفوش صفره  فقط ی جنین برام مونده که مال خیلی وقته و میخوام شوهرمو چند م ...

سلام. عزیزم چرا نگیره اگه خدا بخواد با یدونه هم مامان میشی. من هم یدونه جنین انتقال دادم و خدارو شکر مثبت شدم. 

بنظرم برای افزایش ضخامت سیکل نچرال یا طبیعی داشته باشین برای انتقال  من خودم با کلی استرومارین ...

خوب نیست عزیزم..طبیعی هم ۴ یا ۵ هست اخه پلی کیستیک هستم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام. عزیزم چرا نگیره اگه خدا بخواد با یدونه هم مامان میشی. من هم یدونه جنین انتقال دادم و خدارو شکر ...

خودت مشکلی نداشتی؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
میبینین بالاش کلا خالیه،چیکار کنم

عزیزم لازم نیست هواگیری کنی. وقتی برعکسش میکنی هوا میاد قسمت بالای سرنگ. و این باعث میشه که هم راحت تر تزریق کنی و درد نگیره و هم همه محتویات سرنگ خالی بشه.

پسر من دقیقا از ۲۰ روزگی کولیکش شروع شد  الان چند ماهشه گل دخترت عزیزم؟  روزای سخت وبه ش ...

دختر من زود بدنیا اومد واسه همون کولیکش دیر تر شروع شد

الان سه ماهشه😊

آره خیلی ان شاالله🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا شما بعدِ زایمانت که خونریزیت تموم شد ترشح زرد رنگ داشتی یانه؟ من از موقعی که خونریزیم تموم شد ...

نه عزیزم ترشح زرد نداشتم من تا ۴۰ روز لکه بینی داشتم روز ۵۰ پریود شدم دوباره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا به من میگفتن چله اش رد بشه خوابش درست میشه چله رد شد گفتن بعدِ دوماهگی حالام شما میگی بعدِ چهار ...

عزیزم واکسن دوماهگی سخت نیست زیاد من نیم ساعت قبل بهش استامینوفن دادم روز اول هر ۴ ساعت روز دوم‌ هر ۶ ساعت روز سومم دمای بدنشو اندازه میگرفتم اگه بالا بود میدادم

روز اول اصلا کمپرس سرد رو نذاشتم چون واسه خودمون کمپرس سرد میزاریم اذیت میشیم چه برسه بچه روز دوم کمپرس گرم رو گذاشتم خداروشکر اذیت نشد زیاد فقط دو سه روز شیر خوردنش کم شد و بیقراری میکرد

والا منم یه مدته تغذیه و مکمل رو بیخیال شدم . انشااله کم کم شروع میکنم 

انشاءالله

اول وآخر خودتو بسپر به خدا قطعا بهترینهارو برات درنظر گرفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من نه... من دوبار پریود شدم باز حامله شدم فعلا گرفتار س ق ط.. شدم😥

شما شیر خودتو میدی؟ مگه نمیگن تو شیردهی آدم پریود نمیشه؟ 

عزیزدلم انشاءالله بهترینها برات اتفاق بیفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیز دلم خوبی؟ اوضاع احوالت چطوره؟ مسافرت خوش میگذره؟ 😍😍 ما قرار بود اردیبهشت امسال دو هفته ...

سلام قربووووونت برم عزیزم. شکر خدا . ممنونم از احوالپرسیت عزیز دلم❤️❤️❤️❤️

الهییییییی ان شاالله بزودی ۳ تایی میرید کلیییییی خوش میگذرونید😍😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱