2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
خیلی سخته مثلا امروز تولد همسرمه هرسال کلی تدارک میدیدم امسال هیچی حالا مجبورم عصر پاشم همراه بابام ...

نمیتونی انلاین سفارش بدی؟؟؟؟از اسنپ فود یا زنگ بزن ب همون شیرینی فروشیه که میخوای بری بگو عکس بده انتخاب کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم خوبه عزیزم قربونت خب شکر خدا دختر منم خیلی بهتر شده ولی خب شب و روز رو هنوز پیدا نکرده ...

سلام مامان جون .کجایین کم پیدایین؟ خودتون و نی نی خوبین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام گلم نزن  من دو دوز زدم وقتی وارد سیکل شدم دکتر گفت نزن  اگرم زدی باید سه ماه بعد اق ...

مرسی عزیزم .🙏🏻🙏🏻 خودتون و دوقلوها خوبین ؟😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یا باید بری پیش کارشناس طب سنتی یا از روی این سایتها که سوال میپرسن و تست دارن طبعت رو تشخیص بدی، چن ...

باشه مرسی چک میکنم امروز 🙏🏻🙏🏻

عزیزم نگران نباش....  نوبت ظهرم بذار اگه دیدی قطع نمیشه زنگ برن احتمالا دزش رو بیشتر بکنن....& ...

سلام انا جان خوبی سلامتی من دوباره پیدام ازمایشم مثبت شد ترشح صورتی نرماله ؟؟ پرستاره خیلی منو ترسوند گفت اگه زیاد بشه شاید سقط بشه😔😔درد پریودی کمر دردی  دارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون زی زی جان ان شاللع عزیزم فریز کردم دگ توکل ب خدا

سلام .خوبین؟شما پانکچرتون به سلامتی خوب پیش رفت ؟

سلام مامان جون .کجایین کم پیدایین؟ خودتون و نی نی خوبین؟

سلام عزیزدلم خوبیم شکر خدا شما خوبی

راستش وقت نمی کنم زیاد بیام سایت دلم همش اینجاست هر وقت بتونم میام اینجا سر میزنم روزای خوبیو داشتم اینجا کنار شما دوستای مهربونم تو سختیا همدم و همدردم بودین ان شاالله همه بچه های تاپیک به زودی مامان شن🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام .خوبین؟شما پانکچرتون به سلامتی خوب پیش رفت ؟

سلام عزیزم 

ممنون ب یادم بودی 

از من ۱۲ تخمک کشیدن 

و دوذوز بعد رفتم انتقال دادم گفتن دوتاش رشد داشته 

فرداش تماس گرفتن که چهار تا دگ اش رو فریز کردیم با گرید بی 

هرچی خدا بخواد

قربونت عزیزم خوبه عزیزم قربونت خب شکر خدا دختر منم خیلی بهتر شده ولی خب شب و روز رو هنوز پیدا نکرده ...

خداروشکر که خوبید 

آره عزیزم شیر خودمو میدم ولی کنارش کمکی هم شیر خشک میدم

آها دقیقا منم الان مشکل خوابشو دارم تو روز که درست وحسابی نمیخابه شبم که بیداره تا ۴ و۵ صبح از ۱۲ ساعت خواب درشبانه روز رسیدم به ۲ ۳ ساعت اونم نه یه سره تیکه تیکه از بیخوابی دیگه روانی دارم میشم روزام که درست وحسابی نمیخابه حداقل منم بخوابم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم‌خوبی ؟ نی نی کوچولو خوبه ؟ عزیزم انوکسارو تو یخچال میزاشتی یا بیرون ؟

سلام عزیزدلم بخوبیت خوبیم شکر ببین من تو در یخچال میذاشتم ولی اگه تو خونه جای خنکی هم هست میتونی بذاری مشکلی نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خوبیم شکر خدا شما خوبی راستش وقت نمی کنم زیاد بیام سایت دلم همش اینجاست هر وقت بتونم م ...

قربونت برم .اره حقم دارین 😍😍 ولی هر چند وقت یکبار سر بزنین و مارو ازخودتون بی خبر نذارین .و از راهنمایی هاتون استفاده کنیم 😍🙏🏻

خداروشکر که خوبید  آره عزیزم شیر خودمو میدم ولی کنارش کمکی هم شیر خشک میدم  آها دقیقا من ...

دختر منم همینه روزا یه چرت ده دقیقه ای میزنه باز ی ساعت بیداره دوباره ده دقیقه می خوابه شبا هم بیداره تا ۳ اینا میگن ۴ ماهشون بشه تنظیم میشه خوابشون.کمکی چه شیرخشکی میدی؟راستی وزن تولد و دوماهگیش چند بود

من ببلاک میدادم ماه اول و دوم وزن دهیش بد نبود بعد حس کردم دخترم اصلا تغییر نمیکنه چند روزه شیرخشکشو عوض کردم سوپرامیل میدم خداکنه بسازه وزن دهیشم خوب باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍