2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045705 بازدید | 684480 پست
میبینین بالاش کلا خالیه،چیکار کنم

عزیزم تا جایی که من میدونم اون برا اینه بتونی تا تهش فشار بدی و دارو کامل تزریق بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من هرچی فعالیت میکنم دمنوش میخورن زعفرون اصلا انگار نه انگار.زیر دلم مثل سنگ سفت شده. خدا به ...

عزیزم من پنج روز بعدش معمولا پریود میشم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان من دیروز زعفران خوردم امروز لکه بینی اوایل پریود دارم قراره اگ خدا بخواد برم برا انتقا ...

عزیزم + فکر کن انشالله همه چی به خوبی پیش میره.... 

ببین عزیزم از من به شما نصیحت.... 

وقتی به کاری کردی دیگه نشین افسوس بخوزی و استرس بدی.... 

حالا که خوردی دیگه گذشته.... 

با یه بار خوردنم چیزی نمیشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من هرچی فعالیت میکنم دمنوش میخورن زعفرون اصلا انگار نه انگار.زیر دلم مثل سنگ سفت شده. خدا به ...

عزیزم یکم صبر کن خودت پریود بشی دمنوش زیادی هم خوب نیست، تا دو سه روز دیگه پریود میشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم بچه ها دلیلش چی بود نشد     راستش خودم فکر کنم بعدانتقال جنین یهو سرفه گرفت دو سه تا ...

نه عزیزم از سرفه نمیتونه باشه، کلا میگن بین ۳۰ تا ۵۰ درصد احتمال مثبت شدن هست، گاهی ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه، اگر تمام آزمایشاتت نرمال هست دیگه فقط میمونه مصلحت خدا، چون تمام راه ها رو رفتی .

سلام دوستان من شوهرم مورفوش صفره  فقط ی جنین برام مونده که مال خیلی وقته و میخوام شوهرمو چند م ...

سلام عزیزم، بله من هم کلا یدونه انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم 🤲⁦❤️⁩

بچه ها ما ی مشکلی برامون پبش اومده ک الان چند روزه باعث استرس من شده و اصلا کنترل اعصابم ندارم

میشه خواهش کنم اگر امکانش دارید برای حل شدنش برام ایت الکرسی بخونید؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام  دوستان ب نظرتون  قبل از پانکچر  تیروئید مهمه که چند باشه یا فقط برای انتقاله که ...

سلام عزیزم، تیروئید روی هورمونها تاثیر می‌ذاره و ممکنه اثر داروها رو کم یا زیاد کنه ، روی تخمدانها هم تاثیر میذاره، بهتره قبلش آزمایش بدی .

بچه ها ما ی مشکلی برامون پبش اومده ک الان چند روزه باعث استرس من شده و اصلا کنترل اعصابم ندارم میشه ...

ان شاالله که خیره عزیزم، آرامش خودت رو حفظ کن و توکل کن به خدا، حتما میخونم برات عزیزم.

سلام راهنمایی میخوام  دوساله اقدامم یه سقط داشتم چکار کنم بنظرتون ؟

عزیزم اولین کارتون این باشه حتما همسرت یه آز اسپرم تو مرکز ناباروری بده.... 

بعد بر اساسش تصمیم بگیر چیکار کنین.... 

من طبعم گرم و تر هست..لطفا هر چی به ذهنت میرسه بهم بگو  ممنونتم ان شاءالله بارداری راحتی د ...

عزیزم چون طبعت گرمه پس حواست باشه تو خوردن گرمی زیاده روی نکنی خصوصا موقع پریودی....

البته اگه از طبعت مطمئنی.... 

اگه گرمیم خوردی کنارشخنکیم بخور تعادل حفظ بشه..... 

از کجا میشه فهمید طبعمون چیه 🙂 من نمیتونم طبعم رو تشخیص بدم 😬

از یه دکترت طب سنتی کمک بگیرین.... 

مطمئنترین راه... 

دوستان نمیدونم پیامم رو دیدین یا نه ..واکسن دوز چهار رو بزنم قبل از انتقال یا نزنم 🙂

بزنی بهتره عزیزم... 

باز با دکترت مطرح کن... 

سلام انا جان خوبی سلامتی من دوباره پیدام ازمایشم مثبت شد ترشح صورتی نرماله ؟؟ پرستاره خیلی منو ترسون ...

ای جانممممممم.... 

مبارکه عزیزم..... 

عزیزم از تو دیگه بعیده..... 

مامان با تجربه این حرفها چیه ترسیدم و.... 

مبارکت باشه عزیزم..... 

هم مبارک خودت هم فرشتت هم همسرجان....