2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
٣٧ هفته دكتر زايمان اختياري قبول ميكنه؟؟؟ تولدش با پسرم تويه روز بشه😅

عزیزم تا جاییکه دکترت اوکی میده نگهدار.... 

چه عجله ای زودتر به دنیا بیاری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه انذازش؟البته با محاسبات خودم ۵ هفته و ۶ روزم بود تو سونو زده ۶ هفته  یک جنین کوچک با ضربان قلب نرمال ۳ میلی متر،نرماله اتدازش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز رفتم دکتر گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه .خودمم نمی‌دونم چیه ،😅.بعد آزمایش اسپرم نوشت ...

خوب باز اینو انجام بده طبق جوابش برا بررسیهای بیشترم اصرار میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم آنا میشه راهنماییم کنید میخام دوباره تخمک کشی کنم نمی‌دونم چه داروهای تقویتی خوب بخورم .دفعه او ...

عزیزم والا من شخصا مکملامم طبق دستور دکترم خوردم.... 

کلا سر خود دارو مصرف کردن رو توصیه نمیکنم.... 

به جای اینکه سر خود بخوری خوب به دکترت بگو مکمل برات بنویسه و به خاطر هزینش ملاحظه کاری نکنه.... 

داروی خاص ک ندارم یه شیاف و امپول و اسپرین بقیش هم تقویتی

خوب منظورم اینه مثلا شرایطت چطوره آیا میتونه تو وسط مناسب داروهات رو کم کنه؟ 

من خودم شرایطم خاصتر بود هم انوکسوپارین داشتم تا نه ماه... 

هم پردنیزولون.... 

هم سرم آی وی آی جی.... 

برا همین جرات نمیکردم دکترم رو عوض کنم.... 

باید خودن سبک سنگین کنی ببینی چطوره.... 

عزیزم قطع نکردم رفتم دکترم جای امپولارو دید گفت دیگه شیاف بزا روزی ۲ تا. امروز اصلا لک بینی هم ندار ...

منظورم این بود سر خود قطع نکنی.... 

دکترتم قطع نکرده شیاف جایگزین کرده.... 

به سلامتی انشالله جواب آزتم + میشه.... 

میگم بچه ها دلیلش چی بود نشد     راستش خودم فکر کنم بعدانتقال جنین یهو سرفه گرفت دو سه تا ...

نه عزیزم خیالت راحت با سرفه هیچی نمیشه.... 

سلام  دوستان ب نظرتون  قبل از پانکچر  تیروئید مهمه که چند باشه یا فقط برای انتقاله که ...

عزیزم کلا بهتره قبل شروع سیکل زیر ۲-۲/۵ باشه..... 

سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه ان ...

عزیزم مبارکه.... 

به سلامتی بغلش کنین.... 

سلام عزیزم، بله من هم کلا یدونه انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم 🤲⁦❤️⁩

الهی شکر عزیزم شما فریز داشتین 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
پیامم میبینی آنا جون

بله عزیزم..... 

خیلی خیلی تبریک میگم.... 

انشالله به سلامتی بغلش کنین و شاهد شادیا و موفقیتاش باشین.... 

اندازش خوبه آنا جون؟

عزیزم والا در مورد اندازه ها چیزی یادم نیست.... 

یعنی کلا همیشه تو سونوها اطلاعاتم پایین بود.... 

حتما نرمال بوده عزیزم.... 

+ فکر کن....