2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزی دلم خواهشا این چیزارو پاک کن از ذهنت....  اینا یه باید و نبایدهای غلطه که رواج پیدا کرده.. ...

سلام عزیزم حقیقتا دوست دارم بدونم طبعمم چیه و رحمم چیه منم بعد انتقال سعی کردم گرمی نخورم

و سوال بعدم اینه که وقتی داروهارو قطع میکنم تا چندوقت بعد پریود میشم؟ من هنوزپریود نشدم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
عزیزمی ان شاءالله   بزار یه مقدار زمان بگذره.دوباره شروع میکنی با اطلاعت بیشتر وتجربه بیشتر ب ...

انشالله😔

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍 خیلی خوشحال شدم ان شاالله بارداری خوبی داشته باشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟  کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟  من نگم برات اهواز چهار ب ...

توی مام چند تا جنین داشتین ؟چه کارایی براتون کردن اینسری که دفعات قبلی انجام نداده بودن؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم یکی از علایم آندومتریوز همین اسهال یا یبوست هست موقع پریودی...  اما خوب قطعا دلیل نمیشه ...

آناجون من حتی لاپراسکوپی وحتی چندماه پیش هیستروسکوپی شدم چیزی دراین مورد گفته نشده بوده تازه دوماه هست دلپیچه وبعدم اینطور میشم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای عزیزم‌یه سوال داشتم. ببخشیدا عذر میخوام  که‌ میگم، واژنم‌ بقدری ت ن گ شده که بزور ش ...

براي منم شده روز ششم انتقالمه ديشب به زحمت گذاشتم حتي امروز خواستم تماس بگيرم بپرسم ميتونم مقعدي بذارم از اين به بعد يا نه

بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

وااااای بسلامتی مبارکهههه😍🌹❤️فرداام بزن ببین انشاالله اونم مثبت بود بزار روز ۱۲,۱۳برو ازمایش

عزی دلم خواهشا این چیزارو پاک کن از ذهنت....  اینا یه باید و نبایدهای غلطه که رواج پیدا کرده.. ...

سلام عزیز دلم . خوبى ؟ من هم تازه دارم میرم توى سیکل آى وى اف . ببخشید من به خاطر مصرف دارو بعد غذا نفخ زیاد دارم مثلا سیاه دانه خوبه اما سقط آور هست . به نظرت چى استفاده کنم . براى رحم سرد چه کنم . آخه اکثر مواد غذایى سرد هستند.  سیب زمینی، گوجه ، لوبیا فرنگى ، بامیه، این سبزیجات که باعث جلوگیرى از ىبوست میشه، شما ۳ ماه اول اینا رو مصرف نکردى ؟ 

پس با این حساب النوا برای من بهتره چون ذخیره ام کمه ،برا تو اچ ام جی هم خارجی بود 

آهان ذخیرتم کم بوده.... 

پس چرا به هایپری فکر میکنی؟؟؟؟ 

اصلا ماها با ذخیره کم هایپر نمیشم تورو خدا اشتباه سال ۹۳ منو نکن.... 

از ترس اینکه هایپر نشم هی دوغ خوردم رحمم سرد بود یخچال شده بود فکر کنم.... 

برا جنینام قطب جنوب رو رزرو کرده بودم اونام گفتن چه مامانی داریم ما بریم استوا تا یخ نزدیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۶،۷تا فولیکول بود ،بله پوچ بودن

خیلی خوب بوده که بخدا اگه النوا بودی بیشتر یاش پوچ نبودن 

واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

من ندیدم سوالتون رو کدوم صفحه است 

عزیزم مبارکه.....  به سلامتی بغلش(ون) کنین....  اما چرا انقدر زود زدین، خواهشا دیگه نذار ...

مرسی عزیزم 😍

چه میدونم‌ ‌😂 

تازه دیروز  اولی رو گذاشتم هاله خیلیییی کمرنگ داشت امروز ابن رنگی شد 

ولی دیگه نمیذارم 🫢

ایشااالا میرم آز 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه ها بعداز انتقال منفیم حالا پریود شدم.دردم خیلی شدیده فشارم افتاده.استامینوفن خوردم اثر نکرد ...

عزیزم طبیعیه احتمالا دیواره ضخیم شده ریزشش سختتره.... 

والا بهترین راه تحمله اما اگه نمیتونی با دکترت تماس بگیر ببین چه توصیه ای داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com