2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم از اول علائمت چی بود

زیر دلم و رونام خیلی درد میکرد مث پریودی از همون روزی که انتقال دادم اینطور بودم 

ولی دنبال علایم نبودم بعد چهار بار منفی 

چون سریای قبلم شده بود اینطور باشم میگفتم لابد اینم برا پروژسترونه خبری نیست 

نمیدونم چی شد یهو وسوسه شدم برا بیبی خودمم باورم نمیشه مثبت شده  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر دلم و رونام خیلی درد میکرد مث پریودی از همون روزی که انتقال دادم اینطور بودم  ولی دنبال عل ...

منم از دیروز دل‌درد پریودی دارم لگنم درد می‌کنه میزنم به پهلو وکمرم آخه من آمپول پروژسترون واز دو روز قبل شروع کردم

وای پشمالو چقدر خوشحال شدم برات..دیدم از اهواز رفتی مبارک..مبارکه.جواب زحماتتو گرفتی..خدارو شکرررررر ...

اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟ 

کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟ 

من نگم برات اهواز چهار بار انتقال دادم منفی شدم 

دیگه این سری تهران پانکچر کردم مرکز مام 

انتقال اولم بود شکر خدا دعا کن بتام خوب باشه 

فقط نمیدونم کی برم آزمایش همون روز ۱۴ برم ؟ 

هر مرکزی بری خودشون معرفی میکنن برای جنین اهدایی وخودشونم همه ازمایشات انجام میدن . اول اینکه باید ...

عزیزم جنین اهدایی مگه میشه از آشنا گرفت؟؟؟ 

یه زمانی یادمه نباید اهدا کننده رو میشناختی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟  کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟  من نگم برات اهواز چهار ب ...

اره اهوازم.من ناباروری ناشناخته داشتم خورم و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم بخاطر همین اهواز نتیجه گرفتم.مهزیار بودم..

می دونم عزیزم.همیشه تاپیکا ای وی اف در اهواز رو می خوندم دنبالت میکردم..پیش نقاب بودی بعد رفتی زرگر بعد رفتی مام..عجیب بود که مهزیار میگفت جنینات خوبن ولی نمیگرفت .به هر حال تهران بهتره امکاناتش..می دونی اشکال دکترا اینجا اینه که قبل پانکجر تقویتی نمیدن..حداقل سه ماه قبلش باید تقویتی خورد

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اممنونم عزیزم 😍😍 شمام اهوازی هستی ؟  کدوم مرکز نتیجه گرفتی ؟  من نگم برات اهواز چهار ب ...

بلاست اگه بوده روز دهم یازدهم ازمایش بده..چون از الان بی بی مثبته حتما تا اون موقع بتا خوب رفته بالا..احتمالا هم دو قلو باشه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام بچه ها صبح آدینه بخیر     پست قبلی من از هرطرف بخونی ۱۲۲۱بود.   چه جالب.  ...

من خودم حال میکنم با اعداد بازی میکنم.... 

تو همشونم فقط دنبال انرژی +م.... 

انقدر سر و تهشون میکنم که انرژی + رو ازشون بگیرم.... 

کوتاه نمیام.... 

تصاعد عددی، تصاعد هندسی، ضرب، توان کم و زیاد هر بلایی بشه سرشون میارم که یه ریتمی توشون حس کنم و ازش انرژی + بگیرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم مبارکه باشه انشالله نه ماهو به سلامتی و دلخوش بگذرونیش  عزیزم میشه بگی پیش کدوم دکت ...

سلام عزیرم 

مرسی دعا کن بتام خوب باشه هنوز آزمایش ندادم 

من ۴ بار اهواز انتقال دادم منفی شدم 

بعد رفتم مام پانکچر شدم مشکل اسپرم شوهرم بود که تصمیم گرفتن تسه بشه اونجا 

واقعا هیچ چیز خاصی رو رعایت نکردم فقط داروهایی که دکتر داد رو مصرف کردم برا انتقال 

تغذیه خاصی هم نداشتم 

دیگه بعد چهار بار انتقال منفی و همه کارایی که کرده بودم و جواب نداده بود زدم ب بیخیالی 

داروهامم انوکسا اسپرین پردنیزولون استرادیول شیاف و آمپول پروژسترون ویتامین دی و فولیک اسید 

شنبه انتقال دادم ساعت ۹ 

ساعت ۶ عصرش با پرواز برگشتم اهواز 

یک شنبه خونه استراحت کردم از دوشنبه رفتم سرکار ولی خونه خواهرم کمکم بود برا غذا و اینا ساعت ۴ از سرکار میومدم دیگه استراحت میکردم ولی گاهی هم خودم غذا میذاشتم ولی سبک 

در کل اصلا استراحت نبودم … 

واقعا فقط باید خدا بخواد و البته مرکز و دکتر خوب هم خیلی مهمه من با دکتر علیرضایی بودم واقعا دکتر عاااالیه و خود مرکز مام جنین شناسی خوبی داره دوتا بلاست انتقال دادم  

ایشالا تو هر مرحله ای هستی موفق باشی عزیرم 😘😍😍